navyamphs Mesaj tarihi: Kasım 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2016 hayırlı olsun sw candır bende passat variant aldım 1 ay önce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Kasım 13, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2016 Liebe said: hayırlı olsun pattis, sport paket mi bu 118 olan? ek bir donanım bir şey var mı? m sport aynen. ilave olarak sunroof, katlanır arka koltuk ve far yıkama sistemi olan estoril maviydi. levorg'da bunlar zaten standart var. hatta fazlası var donanım olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Kasım 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2016 Selam, Passat Variant güzel, tasarımını seviyorum. Darısı başıma artık... Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
navyamphs Mesaj tarihi: Kasım 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2016 A4 avant 1.4 tsi alacaktım aslında. Ama 10 litrenin altının hayal olduğunu öğrenince mecburen 1.6 tdi dsg aldım. Ama bir gün ötv kalkacak ve şu bebek benim olacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Kasım 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2016 pattisliborek said: Liebe said: hayırlı olsun pattis, sport paket mi bu 118 olan? ek bir donanım bir şey var mı? m sport aynen. ilave olarak sunroof, katlanır arka koltuk ve far yıkama sistemi olan estoril maviydi. levorg'da bunlar zaten standart var. hatta fazlası var donanım olarak. Yok yani sormak istediğim opsiyonel donanım aldın mı bu web sitesinde yazan sport pakete ek olarak? Ya da hediye falan verdiler mi? Liste fiyatı 126 bin gözüküyor baya iyi fiyat almışsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2016 navyamphs said: A4 avant 1.4 tsi alacaktım aslında. Ama 10 litrenin altının hayal olduğunu öğrenince mecburen 1.6 tdi dsg aldım. Ama bir gün ötv kalkacak ve şu bebek benim olacak otvsiz herkes alir maksat otvli haliyle almakta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noddle Mesaj tarihi: Kasım 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2016 türkiye de tercih volvo olmalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Caguar Mesaj tarihi: Kasım 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2016 miyaw33 said: Bu arada araba alacaksaniz bu hafta alin,14 u itibariyle otv degisecek diye haber geciyor.c sinifi araclarda enaz 25 bin tl artis oluyor Ötv zammını sırf bunun için yaptılar. Millet zamla korksun ve hemen gidip araba alsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Kasım 26, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2016 Araç hakkında izlenimleri yazayım. Gerçi daha 350 km oldu. Öncelikle, simetrik 4 çekeri hissediyorsunuz. Gerçekten araba yere yapışıyor. Müthiş bir yol tutuşu var. Ayağı gazdan çekmeden virajlarda akıyor zerre silkeleme vs. hissi yok. Sürücü ve ön koltuk gayet konforlu. Yine ön konsolda malzeme kalitesi gayet iyi bu fiyat bandındaki bir araba için. Direksiyondaki logoyu kapatın bilmeyen birine gösterin Alman aracı der. Japon abiler sonunda biraz ilerlemiş iç konsolda. Hakiki deri koltuklarda kullanılan mavi dikiş konsolda, koltuk içlerinde, konsolda da kullanılmış. Ucuz plastik malzeme yok ön tarafta. Direksiyon da gayet başarılı. Arka tarafta baş ve diz mesafesi gayet iyi. 2 yetişkin (180 boy 100'er kilo yayıla yayıla oturabiliyor. Bagaj zaten 10 numara. Station <3 Station ve 1600 kiloluk bir araba için oldukça da atik. Araba istediğiniz zaman uzuyor yani. Şu an yakıt tüketimi ortalama 13 litrelerde. İlk depo benzindeyim daha. Sakin kullanımda ve akan trafikte 7.2 litre ortalamayı gördüm. Tabi spor sürüş moduna alıp çılgın kullanırsanız 15 litreleri yakıyor. Araba zaten yakışıklı da. Sürücü koltuğuna oturduğunuzda önünüzde motor hava girişi (scoop) sürüş keyfinizi arttırıyor ve pek de trafikte dolaşan model olmadığından dikkat çekiyor. Araçta şu an en sevmediğim olay müzik sistemi oldu. Özellikle hoparlörler çok tırt. En yakın zamanda Amazon'dan sağlam bir set alıp elektronikçime değiştirteceğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Ocak 7, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2017 4x4 awd <3 gecen hafta nokian kar tipi taktırdım levorga. bu sabah uludağ macerasına girişelim dedik. dağ yolu başlangıcında jandarma ekipleri lastik kontrolü yapıyor zaten. kış lastiği yoksa zincir takın diyor yoksa salmıyor. lastikleri gösterip biz yolumuza devam ettik. zirveye yolculukta arkadaki arabalar birer ikişer kayboldu, arkamda sadece mavi kırmızı ışıklarıyla bir jandarma ekibi kaldı. çakma suvlar perişan oldu zaten daha yolun yarısında sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2017 hakkapeliitta mi taktirdin :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Ocak 13, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2017 yok ya. wr d4 takılıydı işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Mart 2, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2017 Abi oha. Bu arabanın 2017 modeli 160,000₺ olmuş. Bu fiyata satması imkansız lan. Gerçi her markaya zam gelmiş ama tutmayan bir karoser ve ülkemize göre yüksek yakıt tüketimi bu aracı gebertir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Mart 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2017 premium foresterlarda harma-kardon vardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Mart 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2017 pattisliborek said: Abi oha. Bu arabanın 2017 modeli 160,000₺ olmuş. Bu fiyata satması imkansız lan. Gerçi her markaya zam gelmiş ama tutmayan bir karoser ve ülkemize göre yüksek yakıt tüketimi bu aracı gebertir. ulke gercekleri. Hede hodo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar