bingildak Mesaj tarihi: Kasım 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2016 usd olarak ödedim ben böyle oldu http://i.imgur.com/l7hWfyW.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2016 mavi rengini satmıyo ya sadece kırmızısı var farklı olarak. acıkcası kırmızı ve gri arasında kaldım ama gri alıcam sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Kasım 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2016 bingildak said: https://www.amazon.de/gp/product/B00BU2S8YW/ref=oh_aui_detailpage_o00_s00?ie=UTF8&psc=1 sabonis yine götünden element uydurmuş, defolu falan değil ama kusuru çıkmış olan satışlar var her satışta olduğu gibi. diğer renklerini de satıyor aynı satıcı yav he he. "yine". yazılanı okumadan cevap verince böle oluyor. ya defolu mal ya da önceden almış şimdiki fiyatından ucuza satıyor diyorum. ya da en kötü ama daha düşük ihtimal çakma. dxracer denen markanın daha her yerde satıldığından daha ucuza satılabilmesi için yukardaki nedenlerden birinin gerçekleşmesi lazım. sen araba alacağın zaman her yerde 80k olan arabayı 60'a bulduğunda üstüne mi atlarsın yoksa bi durup sorgular mısın. ben önce sorgularım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2016 hayır işin kötü tarafı cehaletini benimsemeyip de bir de devam ettirmen :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2016 ARKADAŞLAR ŞİMDİ KUTUYU AÇTIM DXRACER DEĞİLMİŞ DOBAMASONIC RACERMIŞ. BEN YANDIM SİZ YANMAYIN. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Kasım 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2016 HAAAH SIMDI SICTIN ISTE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Kasım 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2016 icinden hiyar cikmadi demi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2016 Dolarla nasil oduyoruz, converter kapali TL/Eur oluyo sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2016 Bana direkt sordu usd mi eur mu ödemek istersin diye. Kart usd kredi kartı ondan olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2016 telefondan olmamıs, pc'de yapabildim ama euro yapınca daha ucuz oldu. $200 €179 ₺678 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Kasım 16, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2016 Şu mouse'un 2 farklı versiyonu var farkı nedir https://www.amazon.de/Logitech-Proteus-Spectrum-Tunable-11-programmierbaren/dp/B019NFPE2G/ref=sr_1_10?s=computers&ie=UTF8&qid=1479304181&sr=1-10&th=1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2016 ben 2 yıldır kullanıyorum cok da memnunum ama ikinci bi versiyonu oldugunu bilmiyodum. rgb version yazıyomus. farkı mavi rengi diger renklerle degistirebilmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Kasım 16, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2016 38 EURO 2. elmiş ya ,ben de sevindim iyi fiyat diye asdaf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Kasım 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2016 proteus core'un ışığı tek renkli, klasik logitech mavisi. proteus spectrum'da glorious rgb master race var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Kasım 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2016 Gençler currency converter kullanamyın bahalı. GERGE başlığı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Kasım 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2016 mekanik olmayan guzel bi klavye lazim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Kasım 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2016 sabonis said: bingildak said: https://www.amazon.de/gp/product/B00BU2S8YW/ref=oh_aui_detailpage_o00_s00?ie=UTF8&psc=1 sabonis yine götünden element uydurmuş, defolu falan değil ama kusuru çıkmış olan satışlar var her satışta olduğu gibi. diğer renklerini de satıyor aynı satıcı yav he he. "yine". yazılanı okumadan cevap verince böle oluyor. ya defolu mal ya da önceden almış şimdiki fiyatından ucuza satıyor diyorum. ya da en kötü ama daha düşük ihtimal çakma. dxracer denen markanın daha her yerde satıldığından daha ucuza satılabilmesi için yukardaki nedenlerden birinin gerçekleşmesi lazım. sen araba alacağın zaman her yerde 80k olan arabayı 60'a bulduğunda üstüne mi atlarsın yoksa bi durup sorgular mısın. ben önce sorgularım. arkadaş amazon.DE Doyçland yani amazon.com.muzcumhuriyetitr değil. çakma mal satamazsın orada. defoluysa da belirtirsin, ya amazon değiştirir ya da amazon ya neyse o sizde kalsın for the trouble, kargo ücreti ödemeye gerek yok der. keşke amazondan defolu ya da yanlış ürün gelse bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Kasım 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2016 ne diledigine dikkat et, gecen sene amazon global bana dupeduz sahte telefon kilifi gonderdi. 15 gun gelmesini bekle, sonra iade hedesini bas, postanedeki comarlara derdini anlatmaya calis ve 20 gun bekle 35 gun baglanmis oldu param eskiden boyle degildi, donanimhaber mezarcilari yuzunden de hicbirzaman iyi olamiycak :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Kasım 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2016 Miraul said: mekanik olmayan guzel bi klavye lazim Niye mekanik olmayan? Lineer switch'li bişiler alabilirsin tactile bump istemiyorsan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2016 koltuklar arası görev teslimi barışçıl ve asil bir şekilde gerçekleşti. ürün orijinal diye belirtmeye gerek duymuyorum, siz bakmayın jellyfish e. defo falan da yok. markustan sonra baya garip geldi ama solid bir hissi var, kullandıktan sonra ilgili başlığa belirtirim durumları. masticore teşekkürler bebişim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2016 peki eski koltuğu mouse padinle uyumlu olsun diye mi yeşil aldın :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2016 asdjhua odada köşe takımı var koyu gri, tv gri, eski pc masası koyu renkti falan patlasın, biraz iç açsın diye almıştım onu da gri alsam her şey gri-siyah olacaktı. bunu da gri-siyah alarak hata etmişim bu arada ya, kırmızı rengi daha güzel giderdi odaya da artık zaten çocuk falan gelir yavaştan testisleri bir kutuya koyar pc ile birlikte kaldırırz. o zamana kadar bu renkte gider. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Kasım 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2016 bingildak said: koltuklar arası görev teslimi barışçıl ve asil bir şekilde gerçekleşti. ürün orijinal diye belirtmeye gerek duymuyorum, siz bakmayın jellyfish e. defo falan da yok. markustan sonra baya garip geldi ama solid bir hissi var, kullandıktan sonra ilgili başlığa belirtirim durumları. masticore teşekkürler bebişim kaca patladi total? direk kapiyami geldi? kuams olani almissin resimden gordugum kadari ile, terletiyormu vs yaz bunlari :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2016 219 dolara geldi, yurtiçi kapıya kadar getirdi. diğeriyle ilgili kullanayım biraz koltuk başlığına şey ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Kasım 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2016 tam "masada niye yeni evli fotosu yok, vardır ya bizi mi yiyosun" diyecektim, sağ üstte sansürlemişsin sanırım. bi de şu mat/mousepad'in önündeki cıgılar ne? wrist-rest falan mı? ayrıca bunun adı wrist-rest mi, eğer öyleyse wrist-rest'in türkçesi var mı? deli sorular... :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar