SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Kasım 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2016 Selam, Okul bittikten sonra ogrenci akbili normal akbile donustu. Simdi yuksek lisansa yazildim da tekrar ogrenci tipine donusturmek istiyorum ama nereye gitmem lazim bulamadim. http://istanbulkart.iett.gov.tr/tr/istanbulkart Siteleri calismiyor. Bilen var mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Kasım 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2016 Okul ogrenci oldugunu belli araliklarla bildiriyo devlete. Bu varsa dolum makinasindan vize satinalabiliyosun 5 liraya mi ne... Ben ogrenciyken boyleydi gibi :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phoenixlin Mesaj tarihi: Kasım 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2016 Online başvuru yapıp, direk postayla göndertebiliyorsun. Öğrenci belgesi falan yollamana da gerek kalmıyor; sadece hangi okulda okuduğunu seçiyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Kasım 2, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2016 Basvuru nedeni kayip gorunuyor otomatik olarak bende oldugu icin ve 20 TL istiyor, yarin isim yokken hazir gidip alayim dedim kargoyu vs beklemeden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Kasım 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2016 ben bütün dersleri verdim ama stajımı yapmadım. yani kaydım okulda duruyor. alabilirmiyim öğrenci akbil? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Kasım 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2016 ilişiğini kesmedilerse hala öğrencisin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sakalliyan Mesaj tarihi: Kasım 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2016 eminönü'nde durakların en dışında otellere doğru bir tane akbil merkezi var. kimliğinizle gidin yöksis'te kaydınız varsa fotoğrafa bile gerek kalmadan hallediyor. en kötü öğrenci belgesi alın onunla gidin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar