Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Pvp server ve sehirde bariz res kill yemek...

Disappear

Öne çıkan mesajlar

said:
Head, 03 Şubat 2005 23:25 tarihinde demiş ki:

şimdi gelip de hordelar da kendi aralarında iyidir bilmemne , ben bunu kavgada yapmam yahu , hiç mi onur diye bişey yok.

peh.

nası oluyorda bu konudan atlayıp hordea geciyorsunki?
o zaman butun allianceler cok iyi hic reskill atmazlar..

kendımden bılmem kac lvl buyuk adamın spirit healerın orda bilmemkac kere reskill attıgını bılırım. ama oturupta alliancelar kotu dıye bir sonuc cıkarmıyoruz..

ayrıca pvp serverda reskilli kaldırın diye birsey soylemek imkansız.

hatta ve hatta bilimum xroads baskınında kac kere 10+ allianceın yanına gidip rank1 blizzard cakıyorum , reskill yiyecegimi bile bile yapıorumda, oldukcada zevk alıorum.. 10 kisinin arkanızdan kovalamasını saglamak kolay birsey degil :)[signature][hline]Da Site
Da Blog
Ölmeyi bayılmak mı zannediyorsunuz siz Alliance?

[Bu mesaj raistlinthewiz tarafından 04 Şubat 2005 00:25 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Abi açık cası bende çok reskill yaptım onlar bana aypınca bende onlar yapıyorum hemde zevkli oluyor eee Horde değimi kardeşim nerde görürsen öldüren hatta 2 gün önce The Barrnes bölüne gittim yakın bir Horde şehrin yakında 16-19 lvl da 2-3 kişi şekilde geziyolardı abartısız 20 dk reskill yaptım hata ilk ölümünde quest yapıyolardı galiba. :)

Ama bide eteresan bir durum var lvl 13 tauren warrior'a dalamıyadım bana attack vermediği için baktım hareketlerde beden yadım isitiyomuş gibi idi sanırım bi quest yapıyordu bende yardım ettim ve quest in sonun lvl 14 oldu yani ben herşeyi yaptım hainlikte yaptım dostlukta yaptım. :D[signature][hline]KARANLIĞA KÜFÜR EDECEĞİNE BİR MUM YAK
Sosyal ağlarda paylaş

said:
raistlinthewiz, 04 Şubat 2005 00:24 tarihinde demiş ki:
said:
Head, 03 Şubat 2005 23:25 tarihinde demiş ki:

şimdi gelip de hordelar da kendi aralarında iyidir bilmemne , ben bunu kavgada yapmam yahu , hiç mi onur diye bişey yok.

peh.

nası oluyorda bu konudan atlayıp hordea geciyorsunki?
o zaman butun allianceler cok iyi hic reskill atmazlar..

kendımden bılmem kac lvl buyuk adamın spirit healerın orda bilmemkac kere reskill attıgını bılırım. ama oturupta alliancelar kotu dıye bir sonuc cıkarmıyoruz..

ayrıca pvp serverda reskilli kaldırın diye birsey soylemek imkansız.

hatta ve hatta bilimum xroads baskınında kac kere 10+ allianceın yanına gidip rank1 blizzard cakıyorum , reskill yiyecegimi bile bile yapıorumda, oldukcada zevk alıorum.. 10 kisinin arkanızdan kovalamasını saglamak kolay birsey degil :)

ama canım arkadaşım bak , ne yazmışım ben oraya.
cesedime tükürdü yahu adam.[signature][hline]valandil ownz j0o!
when broken , is easily fixed.
WoW - Kelvin , the Human Mage.
Sosyal ağlarda paylaş

Bugün pvp 23 de raid yaptık Tauren başlangıç yerine (lvl 16 ydım, grupta lvl 13-20 arası elemanlar vardı),yolda feci şekilde reskill yedik yüksek lvl lı hordelardan.Camp te yaptılar ama rogue olduğumdan direk sprint atıp kaçtım.Her classın kendine göre kaçma yolları var,veya gizli bir yerde res olup kaçabilirsiniz.Sonunda geldik işte o bölgeye lvl 11-15 adamlar vardı onlarla savaştık öldük öldürdük.Adamlar yine camp yaptılar yine kaçtık filan,oldukça eğlenceliydi :D.Bence pvp serverında gank olayı ve yüksek lvl ın düşük lvl ı dövmesi olayı normal.İlla her durumda 1v1 aynı lvl lı adam bulamazsın ki,yada sadece canın sıkılmış olabilir :).Ama camping olayı cidden can sıkıcı ona katılıyorum amacı yok çünkü.[signature][hline]Eaglef Ifock |SWG|(Retired)
Forgon,the space orc |EVE|(Retired)

Sosyal ağlarda paylaş

benim hiçbişeye sözüm yokta bari şehirde güvende olalım orda olmayacaksak nerde olucaz şehirin ortasında adam beni öldürüyo guardları falan çatır çutur kesip gidiyo yani hiç mi şehir savunması yok şehirde güvende olamazsak nerde olucaz şu guardları blizzin güçlendirmesi lazım[signature][hline]Sadece yaşamak için öldür
Sosyal ağlarda paylaş

hele astranaar. guardlar 10 sn de yerde.

astranaar'ı savunmak baydı beni bugün. aman allahım, horde lar paso şehrin orasında. bugün yaklaşık 1.5 saat boyunca reskill attık, adamları geri püskürttük ama adamlar illa şehrin içinde durcak.

adam öldükten 1 dakika sonra geliyor yarı hp ile dalıyor, yatıyor tekrar yere. adamların amacı kazanmak değil, vazgeçirmek. adam resmen reskill yemeye razı (bilenler bilir, spanish crew'dan ariakas). en sonunda sıkıldık döndük, world defense te yazan "Astranaar is under attack" yazısı da artık umrumda değildi.

pvp serverlarının kötü yanı, sonradan gelenleri hiç düşünmemiş olmaları. o guardlar yakın patch de güçlendirilebilir.[signature][hline]Neden feminist olayım ki? Ben güzel bir kadınım. - Courtney Love
<Anatolian Sunrise>
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Qui, 03 Şubat 2005 22:22 tarihinde demiş ki:
Yani şikayet ediyorsunuzda pvp server'ında zevk alacağınız nokta bu zaten. Heran öldürülebilme ihtimali, çevrede sizden daha güçülü düşmanlarınızın olduğu ihtimali vs. Eğer reskill yemek istemiyorsanız cesette res olmayın. Normal server'lar da bunu engellemek için yapılmış. Bunu saçmalık olarak tanımlama konusunda son derece haksızsınız.

Ha honorable kill olayı gelsin artık diyorsunuz: Çok feci derecede katılıyorum buna. Güzel bir sistem.

qui her an heryerde oldurebilme insanlarin aklina sehir diisnda diye geciyor adamin gelip sehiri tek basina katledip cikmasi son derece mantiksiz
sunu soyluyorum kim yazmissa ben mutlaka 2 kez reskill atarimki nasil oldugunu anlasin diye sahsen bence o daha cok karsidakini tahrik edip onunda level 40 civarinda reskillere baslamasina yardimci olur. astranaar zaten berbat otesi guardlar heryere koyulmus ciceklerden farki yok tek basina ayni level bi adam sehri darmadaan etti bu arada ben hala oyle bir olayin zevkini anlmaiyorum adam dirildi kestin dirildi kestin mal mal cesedinde 1 saat bekledin nesi zevkli ya ? ha dersinki 2 kisi daldi 2 sinide dagittim cok guzel yada teke tekte parcaladim ama 5 vs 1 ne biliyim dusuk levellara reskill sadece sacmalik ve karsidakini oyundan sogutur ciddi sirf yedigim o reskill yuzunden karakterimle girmiyorum biliyorum girersem sinir kupune donucem ... [signature][hline]duty ... honor ... courage... *cough* semper fiiiii....

[Bu mesaj Disappear tarafından 04 Şubat 2005 05:45 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

hehe bende moonglade görevi için gittiğimde ilk kez kırmızıları gördüm :) Baktım aa ne ilginç şirin şeymiş filan diye gittim yanına inceliyorum, öldürdü ipne :) Ruh olarak dönerken baktım cesedimin oralar kırmızı kardeşlerle dolu bende bir tepenin arkasında ama cesedime yakın olduğundan reslenebileceğim yerde res olup hemen suya atladım. Dipten yüzünce anladığım kadarıyla yukarıdan sizi göremiyorlar, o sayede reskill'den yırttım.[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir.

bi fransız gastesi de şey demiş:
"ırak üç parçaya ayrılıcak.
1-normal
2-süper
3-kurşunsuz"
Sosyal ağlarda paylaş

neden bu kadar kasıyorsunuz anlamıyorum, isteyen istediğini yapar, kurallar koyulmuş ve bu kurallar çerçevesinde oynanacaktır.. ama res kill yemek istemiyorum diyorsanız gidip gizlice cesedinizi almaya kalkışırsınız ve ordan kaçarsınız, yada spirit healer da reslenirsiniz, adamla uğraşıcam derseniz ona kamp yaparsınız, yok ne işim var delinin tekiyle derseniz gidip başka yerdeki quest inizi yaparsınız.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
BonePART, 04 Şubat 2005 14:03 tarihinde demiş ki:
horde bu oyunu daha oynurlu oynuyo
cunku mecburuz
corpse camping yapıyosun adam 30 tane arakdasıyla geliyo kacıyosun
lowbie hunting yapıyosun her yerde snei hunt eden 60 rogueler war
on mob kill yapıyosun sen daha adamı kesemeden 3 uncu 4 uncu ally geliyo
sayılarda esitlik istiyoruz esitlik

bunu bir horde mi diyor yuh yani,aslında bu konu pek bi göreceli

çünkü aynı dertten bende yanıyorum 39 lvl bi rouge var.Etrafta sessiz sakin mob kesiyorum , eşya alıyorum vs vs.. bi bakıyorsunuz arkanızda 1 horde mensubu size saldırıyor onu bi güzel biçiyorsunuz aradan 1 dk geçmeden 3 -4 tane daha horde gelip sizi dümdüz ediyor.Cesedin başında durup bu alkışlar senin için hede höde muhabbetleri vs vs...

yani bu sıkıntı her iki taraftada gözlenen birşey sadece ally'ler yada sadece horde'ler yapıyor diye birşey yok![signature][hline]||Hisar Oyun[b]||
Sosyal ağlarda paylaş

Bazilari demis yukarda; herseye hazirlikli olacaksin, bu PvP falan gibisinden laflar. Benimde charim vardi Shadowmoon Alliance'ta NE rogue level 43'ken sildim horde'a gectim arkadaslarimin bazilarinin orda olmasi vs. nedeniyle. Alliancetaki tum oyun surem boyunca belki bir belki iki kere horde dalmistir bana, ben dalmadim hatta lowbielere cok yardim ettim. Ama horde'a gectim simdi level 23'um hillsbrad'da Tarren Mill'de questlerimi yapmaya calisiyorum ama hergun bilimum 50+ lar, hatta 60 lar, hatta 45 civari 2-3 kisili gruplardan gank yiyorum. Diceksiniz bunlar olur. Haklisiniz olur ama level 60'in gelip beni kesmesi biraz acinacak bir durum ve komik. Bir an once honor sisteminin veya buna benzer nasil birsey devreye sokacaklarsa sokmalarini diliyorum. O zamana kadar olmeye veya sinirlenmeye devam edecegimide biliyorum.. Saygilar..[signature][hline]Sungur - Scout - 7L2 - ML6 - LGM Fletcher - Retired
Necrocks - Necromancer - 1L8 - Retired
Olcayto - Infiltrator - 3L4 - Retired
Alaattin -Sorcerer - 2L3 - Retired
Olcayto - Nightshade - 3L0 - ML4 - Assistant Tailor - Retired
Sungur - Orc Hunter - Level 1x - (Warsong) - Active

Now in Sydney, Australia...
Sosyal ağlarda paylaş

sacma sapan konusmus cogu kısı benım gırdıgım bolgede mobların levelı belli oraya gelebilcek allyların leveli 3asagı 5 yukarı belli tutupta lvl20 yaratıkların oldugu yere lvl55 adam gelıp benı oldururse ustune reskılle baglarsa ıstedıgımı derım kimse tutupta haksızsın dıyemez honroable kıll koymadıgı surece herseyı derım[signature][hline]icq:140353
Sosyal ağlarda paylaş

Arkadaşlar pvp serverlarında gerçekten sinir krizleri geçirdiğimiz doru. Bunun da tek nedeni honor sisteminin devrede olmaması. Ama retailde devreye girer ve pvp serverları asıl tadını alır. Benim düşüncem budur. Normal serverda hayatta oynamam. Büyük konuşma gürsoy :D
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...