noddle Mesaj tarihi: Ekim 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2016 koyu renk(lacivert, siyah) tum pantolonlarim (kanvas tipi) diz yerlerinden başlayarak rengi soluyor, bu olayi cözen var mi, nerden alalim pantolonlari? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ekim 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2016 boyat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinera Mesaj tarihi: Ekim 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2016 -düşük sıcaklık -uygun deterjan Bende çözümler bunlar. Siyahlara özel deterjanı kullanmadınmı 2-3 yıkamadan sonra koyu renkler solmaya başlıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2016 siyah lacivert kanvas, pamuklu pantolonlar hep solar ne marka olursa olsun yıkamaya ve giymeye dikkat edeceksin siyahlarla beraber yıkayacaksın soguk suyla yıkayacaksın 30 derece max siyahlar için deterjan kullanacaksın güneşte giymeyeceksin vs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2016 max 3-4 ayda atacan bunlar direkt, onun için pahalı şey almaya gerek yok hepsi aynı kumaş zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ekim 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2016 abi elinizden geldiğince iyi bakın tabii de, sağda solda boyayla yıkayan yerler var. orjinalinden daha net çıkmayan bir rengi oluyor pantolonun. kumaşı sağlamsa atmayın ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Ekim 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2016 pantolon soldu diye atılır mı abi? solsa nolcak? 2 ton atsın, ne farkeder? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Ekim 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2016 Jean için konuşursak kumaşı sağlamsa soldukça daha güzel görünüyor zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Ekim 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2016 Namazi birak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2016 öyle tümden solma değil ya, diz yerleri kıvrım yerlerde çizgisel beyazlamalar oluyo ya, öyle olunca atmak lazım. yıkamayla tüm pantalon 1 ton solsa atılmaz tabii ben eksik yazdım kot zaten ölse daha iyi o ayrı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Ekim 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2016 kiğılıdan alıyorum kanvas 2 ay içinde soluyor rengi refund ediyorum bir daha alıyorum, böyle döngüye soktum 7 pantalonu fasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mrlee Mesaj tarihi: Ekim 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2016 ters çevir öyle yıka dockers daha geç soluyor ama o paraya değmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Ekim 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2016 Silphatos said: öyle tümden solma değil ya, diz yerleri kıvrım yerlerde çizgisel beyazlamalar oluyo ya, öyle olunca atmak lazım. yıkamayla tüm pantalon 1 ton solsa atılmaz tabii ben eksik yazdım kot zaten ölse daha iyi o ayrı o beyaz çizgiler tamburlu yıkamadan dolayı oluyor. bu yüzden makineyle yıkarken dikkat edilmeli. ek olarak yanlış ütülemeden dolayı da olabiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noddle Mesaj tarihi: Ekim 31, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2016 Yikama ve utuleme konusundaki fikirleri yoksayıyorum, Hanima soylersem cok biliyorsan sen yap diyebilir :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noddle Mesaj tarihi: Ekim 31, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2016 Tekstil muhendisleri napiyor acep, kime sorsam bu konudan muzdarip, nanoteknoloji ile ugraşacaklarina solmayan pantolon yapsinlar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Ekim 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2016 Kurutmak için balkona serme, sandalyenin üstüne ser. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cabiria Mesaj tarihi: Ekim 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2016 levisten alıyorum solma görmedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar