xwhiplashx Mesaj tarihi: Ekim 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2016 ASUS STRIXGTX10708GGAMING 8GB 256BIT ekran karti bu. kurulusta bilerek lisanssiz win10 yukledim belki sansim yaver gider ekran kartiyla diye ama win7'siz olmadigini anladim. lisansli win7 nasil alinir? hangi yontem en temiz kurulum seklidir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ekim 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2016 1070 e win7 kurulmaz abi ayrıca win10 en iyi windows os, bazı aptal saptal sorunları oluyor başta onları hallediyorsun, tüm aktif gelen herşeyi silip kapıyorsun mis gibi oluyo :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Ekim 29, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2016 500 lira ver diyosun yani ? oyunlarda titreme yapiyor ve arastirdim win10 guncellemelerden kaynakli bir sikinti oldugu soyleniyor sagda solda. bi turlu tadini cikaramadim yadfgd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Ekim 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2016 why lisans? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Ekim 29, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2016 guncelleme vs den dolayi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Ekim 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2016 abi start10 ve oldnewexplorer yükle mis gibi. titreme nedir birde :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ekim 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2016 500 lira ne için lisans için mi? ben 50 liraya aldım kinguinden yada g2a dan zmanında forumda da satıyorlardı bu civardan biraz bakın bulursun ucuza w10 key Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Ekim 30, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2016 Hmm bilmiyordum bu olayı. Fakat bu bahsetmiş olduğum oyunda titreme vs neyden kaynaklı olabilir ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Ekim 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2016 Hangi oyun, hangi ayarlar, cihazdaki parçalar nedir? Titreme dediğin şey micro-stutter mı flicker mı nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Ekim 30, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2016 ASUS ROG MAXIMUS VIII RANGER GAMING LGA1151 Z170 ASUS STRIXGTX10708GGAMING 8GB 256BIT INTEL SKYLAKE CORE I76700K 4.0GHz 1151p 8MB BOX LG led tv var. Hdmi standart bir kabloyla baglaniyorum. Sunlar yetecektir. Assasins revelation mesela bilerek indirdim konfigürasyona bakmak icin gecmis bir oyun neticede ama adamin kollari one arkaya dogru titriyor. Oyundan ya da kartlardan olsa gerek ara konuşmalar sessiz. Ayarlarda hic hata yok. Ultra ve high olarak iki sekilde deneme yaptim ama bana misin demedi. Ayni tip sorun devam rtti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Ekim 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2016 Titremekten neyi kastettiğini hala anlamadım da orjinal win10 al 50 lira verip, temiz bir kurulum yap bir de öyle bak bakalım. Bir de mümkünse monitörde kontrol et televizyondansa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Ekim 30, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2016 Ben de tv monitor mevzusu oldugunu dusunuyorum. Kinguin guvenli burada sozu gectigine gore. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Kasım 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2016 kinguinden alacaksanız zipzip in indirim kodu falan vardır onu kullanın bari hem size hem de adama yararı olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar