Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

facebook chat / mesaj

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
simdi bir arkadasima mesaj aticaktim da, en son mesajin 2011 tarihli oldugunu gordum ve ben mesaj atmisim cevap gelmemis hic gibi gozukuyor.

ama gayet net hatirliyorum ki bu insanla whatsapp'da gmail'da falan konusmadim, direk messenger'dan yazistik.

yani ne konustugumu da hatirliyorum: bu arkadas beni rakiya davet etmisti, ayarlanamamistik.

WTF lan noluyo?

hem messenger, hem de mesajlara baktim ama hatirladigim konusmayi goremedim.
yukarida bahsettigim 2011 tarihli mesaj var???

mantikli bir aciklamasi var mi yoksa, sizofreni baslangici mi, veya ruyamda mi konustum?
Mesaj tarihi:
abi daha 1-2 ay once konustugum baska bir arkadasima tek bir mesaj attigimi iddia ediyr FB o da 2008'de...

yani is falan konusmustuk, fikir alisverisi falan.

yine telefon numarasi vs. yok.
Mesaj tarihi:
abi 15-16 sene onceki ilk sevgilim.

cok eminim ki,
5-6 ay once raki icelim diye mesaj atti ve ben bir isim cikti diye yalan etmek zorunda kaldim sonra da unuttum.

baya dustum simdi,
kiza gidip "sen bana raki icelim demis miydin, yoksa ruyamda mi gordum?" diye mi sorayim :(

10 senedir gormuyorum, deli der ahhahaha
Mesaj tarihi:
şeye baktın mı .
mesajlar kısmını aç, soldaki listenin üst tarafında Yakınındakiler - Mesaj istekleri - Diğerleri diye kısım var.

oraya gir ordan arşivi ya da filtrelenmişleri seç. içlerinden birinden çıkabilir o yazışmalar.
Mesaj tarihi:
sanssizsansli said:

şeye baktın mı .
mesajlar kısmını aç, soldaki listenin üst tarafında Yakınındakiler - Mesaj istekleri - Diğerleri diye kısım var.

oraya gir ordan arşivi ya da filtrelenmişleri seç. içlerinden birinden çıkabilir o yazışmalar.

baktim baktim.
orda degil, zaten arkadasim kiz.
Mesaj tarihi:
Kojiroh said:

Kendini imha eden mesaj muhabbeti vardı, acaba ondan mı konuştunuz yanlışlıkla

abi buldum,
instagram'da rakılı foto koymuşum,
altına comment girmiş ordan konuşmuşuz...
(kız sonra nişanlanınca silmiş comment'i)

delirdiğimi düşünüyordum.

edit: şu an yürüyorum, nişanlı değilmiş artık hahahah
  • Yeni Oluştur...