SenariouS Mesaj tarihi: Ekim 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2016 Adamlar iMac'den iyi iMac yapmislar http://www.youtube.com/watch?v=BzMLA8YIgG0 fiyat olarakta 3k'dan basliyormus guzele benziyor ne diyeyim, microsoft dizaynerlari apple'dan calmak istiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chastor Mesaj tarihi: Ekim 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2016 Baya başarılı olmuş. Şu ürünün 3k dan başlayınında sadece o yanındaki yuvarlak widget'ı veriyolar heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ekim 26, 2016 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2016 Maalesef Surface Dial adındaki o widget'e $99.99 istiyorlar 8-) Surface Dial Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Murray Mesaj tarihi: Ekim 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2016 Çalıyorlarsa çalsınlar abi banane, bize ne? Daha iyisini ve daha ucuzunu yapacaksa bir tüketici olarak banane şirketlerden, çalsınlar. Fuck companies. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2016 surface ile baslayan maceranin buna gelecegi belliydi. su ani sabirla bekledim. gorulen o ki simdi bir 10 sene de alinacak fiyata dusmesini bekleyecegim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Ekim 26, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2016 yarin bide apple'in mac tanitimi var bakalim ne olacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Ekim 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2016 SenariouS said: Adamlar iMac'den iyi iMac yapmislar fiyat olarakta 3k'dan basliyormus guzele benziyor ne diyeyim, microsoft dizaynerlari apple'dan calmak istiyor 3k yazmissin 3k dolares deseydin de heveslenmeseydik. 9,300TL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2016 surface serisi inanılmaz başarılı ya. book releaseinde erken çıkartıp softwaredan patladılar ama onu da toplamışlar okuduğum kadarıyla. benim iş çevremde millet surface kullanmaya başladı. toplantıya gelen adamda görüyorum falan çocuk gibi seviyorum. surface pro* 3 ve 4 de olan display hiçbir cihazda yok. aletin overall hissiyatı premium overload. surface serisinin en büyük düşmanı microsoftun UX özürlü olması ve apple'ın bu konuda ms'ın kötü olduğu kadar iyi olması. adam surface almış, bende de aynısını görünce böyle heyecanlanıyor "bunu nasıl yapıyoruz, şunu nasıl yapıyoruz" diye soruyor. o kadar basit şeyler için yönlendirme yok ki şaşırırsınız. illa googleda bulacaksın doğru keywordlerle aratıp. handholding direkt sıfır. sadece onenote olayını anlamak benim 6 ayımı aldı. alette iki tane one note oluyor mesela. ulan kalemle açıyorum, yazıyorum kapatıyorum. sonra tekrar açıyorum, yazdığım hiçbir şey yok. kafayı yiycem yani toplantı notlarım falan gitti. ondan sonra ara, ara, ara. meğersem one one dekstop ve one note tablet varmış, iki farklı ara yüz iki farklı program ama silksen anlamazsın. hafızada tutulma adı aynı, ikisi de "one note" olarak geçiyor, harfi harfine aynı. biri kaleme bastığında açılıyor (tablet) biri desktop versiyonu. tabletin datası ayrı tutuluyor, desktopın ayrı. sen tablet versiyonunda not aldıysan, desktop versiyonunu açarsan windows aramasından asla o notu bulamıyorsun. böyle bir sürü salak saçma durum var. tablet mode bile doğru düzgün izah edilmiyor alet geldiğinde. bu konuda gelişmeden penetrasyon "bilen kişiler" ile sınırlı kalır. kafede piyasa yapan melise ulaşamazlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ekim 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2016 win8 ile başlayan sacmalık o ya. her appden 2 tane var hangisi hangisi bilemiyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Ekim 26, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2016 bakalim apple 27sinde ne yapacak. Eger bunun karsina bisey koyamazsa sıkıntı buyuk. Zaten ilk defa karda dusus acikladilar, bide bisey cikmazsa baya duser yarin hisseleri apple'in bu sirada bu dizayner odakliligina hastayim. Kimse yazilimci odakli bisey yapalim derdinde degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ekim 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2016 yazılımcıyım diyip kız kaldıramıyon cunku Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Ekim 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2016 Çünkü yazılımcilar olarak zekisiniz. Salt görüntüye 3 katı para veririm, shut up and take my money! demiyorsunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyv Mesaj tarihi: Ekim 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2016 cintiq dover Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2016 buna para verceğime Apple iMac alırım en azından şekil alet. masaya koydun mu ağırlığını hissettirir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2016 SenariouS said: bakalim apple 27sinde ne yapacak. Eger bunun karsina bisey koyamazsa sıkıntı buyuk. Zaten ilk defa karda dusus acikladilar, bide bisey cikmazsa baya duser yarin hisseleri apple'in bu sirada bu dizayner odakliligina hastayim. Kimse yazilimci odakli bisey yapalim derdinde degil. vim yapılmış. :) daha bişiye gerek yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Ekim 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2016 imac den daha basarılı duruyor ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Ekim 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2016 Cok basarili duruyo bence, pratikte de bukadar basariliysa valla gideri var. Apple iyice sicti sivadi zaten yeni mbp ile falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Artariel Mesaj tarihi: Ekim 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2016 surface book deneyimlemiş biri olarak şunu söyleyeyim, touchpad ciddi anlamda iğrenç. umarım hardware tabanlı değildir çünkü gerçekten kötüydü kullandığım zaman. ama onun dışında 3:2 ekran olayı müthiş, ekran kaliteliydi, klavye de güzeldi. ama 2016 surface book'ta hala bir usb-c veya thunderbolt portu olmamasına hayret ettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar