Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Windows surface studio

SenariouS

Öne çıkan mesajlar

surface serisi inanılmaz başarılı ya. book releaseinde erken çıkartıp softwaredan patladılar ama onu da toplamışlar okuduğum kadarıyla. benim iş çevremde millet surface kullanmaya başladı. toplantıya gelen adamda görüyorum falan çocuk gibi seviyorum. surface pro* 3 ve 4 de olan display hiçbir cihazda yok. aletin overall hissiyatı premium overload.

surface serisinin en büyük düşmanı microsoftun UX özürlü olması ve apple'ın bu konuda ms'ın kötü olduğu kadar iyi olması. adam surface almış, bende de aynısını görünce böyle heyecanlanıyor "bunu nasıl yapıyoruz, şunu nasıl yapıyoruz" diye soruyor. o kadar basit şeyler için yönlendirme yok ki şaşırırsınız. illa googleda bulacaksın doğru keywordlerle aratıp. handholding direkt sıfır.

sadece onenote olayını anlamak benim 6 ayımı aldı. alette iki tane one note oluyor mesela. ulan kalemle açıyorum, yazıyorum kapatıyorum. sonra tekrar açıyorum, yazdığım hiçbir şey yok. kafayı yiycem yani toplantı notlarım falan gitti. ondan sonra ara, ara, ara. meğersem one one dekstop ve one note tablet varmış, iki farklı ara yüz iki farklı program ama silksen anlamazsın. hafızada tutulma adı aynı, ikisi de "one note" olarak geçiyor, harfi harfine aynı. biri kaleme bastığında açılıyor (tablet) biri desktop versiyonu. tabletin datası ayrı tutuluyor, desktopın ayrı. sen tablet versiyonunda not aldıysan, desktop versiyonunu açarsan windows aramasından asla o notu bulamıyorsun.

böyle bir sürü salak saçma durum var. tablet mode bile doğru düzgün izah edilmiyor alet geldiğinde. bu konuda gelişmeden penetrasyon "bilen kişiler" ile sınırlı kalır. kafede piyasa yapan melise ulaşamazlar.
Sosyal ağlarda paylaş

SenariouS said:

bakalim apple 27sinde ne yapacak. Eger bunun karsina bisey koyamazsa sıkıntı buyuk. Zaten ilk defa karda dusus acikladilar, bide bisey cikmazsa baya duser yarin hisseleri apple'in

bu sirada bu dizayner odakliligina hastayim. Kimse yazilimci odakli bisey yapalim derdinde degil.

vim yapılmış. :)
daha bişiye gerek yok.
Sosyal ağlarda paylaş

surface book deneyimlemiş biri olarak şunu söyleyeyim, touchpad ciddi anlamda iğrenç. umarım hardware tabanlı değildir çünkü gerçekten kötüydü kullandığım zaman. ama onun dışında 3:2 ekran olayı müthiş, ekran kaliteliydi, klavye de güzeldi.

ama 2016 surface book'ta hala bir usb-c veya thunderbolt portu olmamasına hayret ettim.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...