Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Süper Lig 9. Hafta: Gençlerbirliği - Beşiktaş | 28 Ekim Cuma - 20.00

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
bu maçtan sonra en çok fabri konuşulacak belki. ama en çok konuşulması gerekilen ŞG. yedek klübesinde iki stoper var. yedeklerden üçü hiçbir zaman hiçbir şekilde oynatmadığı oyuncu. inler sakat, oğuzhan sakat, atiba 18'de bile değil. çıksın desin sıçtım diye.
Mesaj tarihi:
0-0 diye bağırıyor demiştim maç çok net puan kaybı bekliyordum da

yine ilk yarıyı çöpe attık şenol hoca bir türlü şu takımı ya düzgün sahaya sürmeyi ya da düzgün değişiklikler ile oyunu tutmayı başaramadı kaç maçtır.

1 puana zaten okeydim ben ama 2 top direkten döncek, karşı karşıya 3 gol kaçacak kısmını beklemiyordum cok daha kısır bir maç olur 0-0 biter diye düşünmüştüm, 2. yarıdaki oyuna yazık oldu.

neyse salı günü önemli maç asıl, kafa orada da olabilir.
Mesaj tarihi:
Adam kimsenin tenezzül etmediği diyor. Trabzonspor'a yenildiğimiz ilk 5.dakikasi 8 tane alıntı vardı eğlenin dedim sustum. Şimdi ikile hadi aktiftablet. Gençler tokatladı işte yediremiyorsan kendine izleme maçı.
Mesaj tarihi:
aktiftablet said:

Kimsenin cevap vermeye tenezzül etmediği ağzı bozuk bi zavallı var da bunla ilgiki kural yok mu illa kavga mı etmedi lazım birinin bununla

bir gün şu adam gibi bir video çekicem

tüm forumun adına ana bacı karıştırarak konusup çıkış yap diyip gidicem en son o olacak sdsafas
  • Yeni Oluştur...