Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Süper Lig 9. Hafta: Gençlerbirliği - Beşiktaş | 28 Ekim Cuma - 20.00

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Iki senedir oynadigimiz en kotu futbol
Takim kimyasi berbat
Talisca ne yapiyor belli degil
Cenk hayalet
Olcay artik topsuz oyunda da yok
Bir puan mucize olur bu mac
Mesaj tarihi:
@apple

Neden hem cl hem lig olmasın? Türkiyede rakiplerin bok gibi, sl de bal gibi kura çekmişsin, neden 2 kulvarda da gitmeyesin. Hayır bunu diyenler sen de dahil sezon öncesinden beri bunu diyorsunuz saçma şekilde. Oynayacaksın arkadaş epl de takımlar 2 günde bir maç oynuyor sen de oynayacaksın 4 günde 1. Kupayı salla zaten, hayır ligi almak için cl yi salla demek nasıl bir eziklik, her pozisyonda 2 adamın var Caner'i çıkart hadi.
Mesaj tarihi:
Ben gitmesin ya da gitmiyor demedim ki.

1 senelik CL başarısı yerine düzenli CL katilimi sağlayacak şampiyonlugu bu senelik tercih ederim diyorum sadece.

Ikisi birden olsa guzel olur daha ne isterim .d
Mesaj tarihi:
E tamam da abi işte birini tercih edelim kafası ve hatta ligi tercih edelim kafası çok saçma. Ha katılıyorum şampiyonluk önemli ama rakiplerinin bu kadar kötü olduğu bir dönemde ligi biraz hafife alabilirsin. ŞG çok mantıklı is yaptı mesela Atiba ve inler i dinlendirerek, ha 18 e alsaydı da iyiydi ama bu da bir mesajdır. Bu şu demek, sl maçında benim hedefim Napoli yi yenmek. Bu maçtan da her türlü beraberlik alırdık, Fabri saçmalamasaydi tabi. Yine de beraberliği alabiliriz. Lig 34 hafta sl grupları 6 hafta. Asilmamiz gerek böyle bir grup gelmişken. Bir de sl de devam etmek transfer citamizi yükseltecek. Hem sl için daha fazla para harcayacagiz hem de sl de olan bir takım olarak daha tercih edilen bir takım olacağımız için daha iyi transferler yapacağız. Vs vs
Mesaj tarihi:
ya zaten tabiki senin hedefin napoli'yi yenmek olacak.

tabiki bu gruptan çıkmayı hedefleyeceksin. ben zaten CL'yi bırakalım lige asılalım demiyorum ki o sonuca nerden vardın abi sen :D

ben sadece ikisini teraziye koyuyorum ve diyorum ki, bu sene CL'de çeyrek yapsan gelecek para < şampiyon olunca gelecek para

şampiyon olunca gelecek para hep önemli de bu sene neden daha önemli ?

onu arka sayfada yazdım diğer 2 takımın büyük sorunları var, sponsor falan bulamıyorlar türlü türlü sıkıntıları var, sen şampiyonluk ile gelen parayı yelkenlere rüzgar olarak doldurup farkı açacaksın olay bu.

tabiki CL önemli ve her zaman gruptan çıkmaya oynanmalı ama 1 sene süpriz yapacağımız yere gelecek parayı doğru kullanarak, gelecek seneleri ligde domine edip düzenli olarak CL'ye katılacak bir kadro yaratmayı 1 senelik CL çeyrek/yarı finaline tercih ederim dedim sadece.

ben mi anlatamıyorum kendimi :)
Mesaj tarihi:
calimero said:

@apple

Neden hem cl hem lig olmasın? Türkiyede rakiplerin bok gibi, sl de bal gibi kura çekmişsin, neden 2 kulvarda da gitmeyesin. Hayır bunu diyenler sen de dahil sezon öncesinden beri bunu diyorsunuz saçma şekilde. Oynayacaksın arkadaş epl de takımlar 2 günde bir maç oynuyor sen de oynayacaksın 4 günde 1. Kupayı salla zaten, hayır ligi almak için cl yi salla demek nasıl bir eziklik, her pozisyonda 2 adamın var Caner'i çıkart hadi.

@apple
Ayrıca fistan seviyesine inmezsen eğer CL ile ligi bir arada götürememek diye bir şey olmadığını bilirsin. CL'nin en büyük sıkıntısı olası sakatlıklarda yaşanan pozisyon oyuncusu sıkıntısı. (bkz. Caner. Lan çok pis gitti o da üzüldüm resmen) Ki Caner'in pozisyonunda oynayacak büssürü alternatif var zaten.

Sotto yazmış zaten. ŞL'de oynamak takımın ligde direk başarısız olacağı anlamına gelmiyor. Ayrıca futbolcular için 3 günde bir maç yapmak fit kalmak adına oldukça iyi. Ha bak şunu kabul ediyorum. Sakatlık kötü. Sakatlık pis. Sakatlık takımın içine eden bir şey. Ama sakatlık harici iki kulvarda yürümek çok da imkansız değil.
Mesaj tarihi:
valla esasen oyun necip sakatlığına rağmen iyiydi de işte fabri harbi mallık yaptı. bu kaçıncı aynı hatayı yapışı, 3 oldu sanırım. 3. defa sıçramadı çekirge :D

1-2 maçtır düşünüyordum da artılar - eksiler hesapladığında Tolga ile birebir aynı seviyede falan kaleci cidden Fabri. Ayağı top yapıyor vs. diye sevdik ama çok ekstrem bir olayını ben halen göremedim.

Modern standartlara uygun, bu yüzden pas yapan takımda Tolga'dan 2 kat daha verimli olur ama şu tip hataları Tolga yapınca ölmüş anasına kayıyorduk. Ve Fabri de bunu çok sık yapıyor. Hatta maç orantısıyla belki Tolga'dan daha fazla...

Her neyse; bu maç 1-1 biter.

Nerdesin ya Abubakar, müridlerin seni bekler :(
Mesaj tarihi:
Ha bir de geçen haftaki Napoli maçından kendimi alıntılayayım.

Aceace said:

Düzelteyim.

Tolga >>>>> Fabri

Kimse kusura bakmasın.. Penaltıyı yaptıran da Fabri'ydi, kaleden açılıp ağır failleyen de Fabri'ydi, daha önce topu içeri yumruklayıp direklere dua ettiren de Fabri'ydi, şimdi golü yımırtlayan da Fabri.

Benim hep dediğim bişey vardır. Pati'de de defalarca yazdım. Büyük takım kaleciyi bir kere alır. Kaleci emekli olana ya da kendisi gitmek isteyene kadar o kaleciyi tutar. Her mevkide bu kadar mantıklı transferler yapıp iş kaleciye gelince ahmaklaşan yönetiminize de akıl fikir lazım.
Mesaj tarihi:
Aceace said:

calimero said:

@apple

@apple
Ayrıca fistan seviyesine inmezsen eğer CL ile ligi bir arada götürememek diye bir şey olmadığını bilirsin. CL'nin en büyük sıkıntısı olası sakatlıklarda yaşanan pozisyon oyuncusu sıkıntısı. (bkz. Caner. Lan çok pis gitti o da üzüldüm resmen) Ki Caner'in pozisyonunda oynayacak büssürü alternatif var zaten.

Sotto yazmış zaten. ŞL'de oynamak takımın ligde direk başarısız olacağı anlamına gelmiyor. Ayrıca futbolcular için 3 günde bir maç yapmak fit kalmak adına oldukça iyi. Ha bak şunu kabul ediyorum. Sakatlık kötü. Sakatlık pis. Sakatlık takımın içine eden bir şey. Ama sakatlık harici iki kulvarda yürümek çok da imkansız değil.

benim mesajımı okumadan mı yazdın abi :D

dedim ya götürüp götürmemek değil olay ki götürüyor da takım.

3CL maçı yaptın 2si deplasman ve maç kaybetmedin, üstüne bunların dönüşünde ligde hep kazandın. tabiki asılacaksın CL'ye

ben sadece ekonomik olarak teraziye koyunca ve gs fb durumu ortadayken bu sene bana hangisi daha önemli senin için deseler şampiyonluk CL'ye göre daha fark yaratır bu sene için derim. sebeplerini de açıkladım.

yoksa fb gs bu durumda olmasa CL yarı finali > köyündeki ligin şampiyonluğu her zaman

biraz maddiyat önemli onu diyorum sadece

1 mesajımda bile ikisi birden gitmez, yetemeyiz götüremeyiz demedim, aksine geniş kadromuz var yazıyorum hep.

okuyun lan sdsafsa
  • Yeni Oluştur...