Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

San Francisco 'da yaşamak

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
manve said:

Ben bi 8 ay civari sf de yasamamistim, yaptigim en yanlis islerden biriydi oraya tasinmak. Yetmiyor abi orada para, bu kadar basit. 6li yumurta 3$, ayni yumurta Florida'da 1$ amk.

8 ay sonunda kosa kosa geri florida'ya tasindim. Burada havuzlu, garajli 3 oda eve 1.5k$ kira verirken orada oda arkadasiyla kaldigin ufacik daireye 2.5k$ veriyorsun.
Google'da falan calisan kisilerin hemen hemen hepsi is yerinden 1 saat uzaklikta oturmak zorunda kaliyor kiralarin hayvanligi yuzunden.

benzin fiyatlarina ne demeli peki amerikada benzin ucuzda calide yaşa bakalım benzin fiyatlari nasıl tokatlıyolar adamı ahah...

abi işte bilen biliyor yaşadınmı bikere cali semalarında nekadar güzelde olsa insanın kaçası geliyor hayat aşırı pahalı...

aylık 5k 6k maaş almadan calide sürünürsünüz NOKTA :)
Mesaj tarihi:
archangel'ın bir örneği de bizde var. bunlar sf değil uk gidiyor ama kız direk işi bırakıp ev kızı oldu dışarıda yapacak bir şey yok. diş işleri denkliği en zor şeylerden.
Mesaj tarihi:
Nekro said:

sabonis said:

depremden korkuyorsanız tabii gidip LA veya San Fran'a yerleşmek hiç mantıklı değil. önümüzdeki 300 yıl içinde falan ikisi de korkunç bir şeyler yaşayacak deniyor..

5-10 yıl icinde istanbul merkez odaklı bir deprem bekleniyor asıl istanbuldan kacmasi lazim insanların. 2. bir 17 agustos yasanması cok muhtemel.

san adreas fayı uzerinde heralde burası yeni birsey degil yani adamlar onlemini almistir, yapıları vs daha saglamdir diye tahmin ediyorum turkiye gibi facia yasanmaz.

https://www.youtube.com/watch?v=wSyDJLRJxRM

adamlar neler yapmış nasıl yapmış hepsini anlatıyo. yani sf istanbula kıyasla bi 100 kat falan daha güvenli
Mesaj tarihi:
xaty said:

diş denkliği her yerde aynı mı?
mesela ispanyada çok yabancı doktor var diyorlar, daha mı kolaydır orda?

abd nin kendi eyaletleri arasında bile değişiyor abi kriterler.
ispanya falan bilemeyeceğim ancak bir kaynaktan şunu duymuştum; Almanya'da özel kliniklerde, Alman vatandaşı olan ve Almanya da eğitim almış bir hekim de olması kaydıyla (onun gözetiminde gibisinden) çalışmana izin veriyorlarmış.
  • Yeni Oluştur...