scorch Mesaj tarihi: Ekim 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2016 Suark said: Blizz dünyasını hiç bilmem bütün oyunlarınıda istiyorum bana kompak bi paket verin diyen gelsin 20.000'e veriim accountumu sşdfk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ekim 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2016 blizzard accountu satilmaz ki bi de ya. cocuk falan mi yaptin yani nedir satmandaki amac? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ekim 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2016 gss borcunu ödeyememiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ekim 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2016 ben bi 2005'te bir de 2010'da iki hesap sattım. ilkini çok güzel paraya sattıydım o zaman ya gidip amarigadan nba forması sipariş ettiyidm. ikinci çok kelepir gitmişti efso dps yapan feral druidim güzel achievelerim mountlarım falan vardı bir de. hesaplarda sadece wow vardı sdfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Ekim 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2016 60 70 de fiyat çılgın gidiyordu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ekim 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2016 aynen lvl 60 healer druidim vardı işte tek düzgün parçası şuydu şolomanstan düşen ahah dün gibi hatırlıyorum ya http://wowwiki.wikia.com/wiki/Staff_of_Metanoia Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Ekim 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2016 Liebe said: aynen lvl 60 healer druidim vardı işte tek düzgün parçası şuydu şolomanstan düşen ahah dün gibi hatırlıyorum ya http://wowwiki.wikia.com/wiki/Staff_of_Metanoia Şolodan bana epici düşmüştü. Raidlere healerer gruba alıyorlardı banko exstra int veriyor diye :) Headmaster mı ne şimdi heirloom oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar