Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hearthstone: Heroes of Warcraft version: 55% win rate

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Spyro said:

warlock'in 2 mana karti cok iyi..

baya baya efsane gibi. tek başına hand/control/quest warlock'u metaya sokabilecek güçte gibi duruyor. hatta nerf bile yiyebilir gibi duruyor o derece :D
Mesaj tarihi:
yani kendi minionlarina da vuruyor falan ama cogu zaman 2 manaya en kotu cons atmis oluyorsun (saglamasi zor bir condition degil diye boyle dedim.. yoksa en kotu 2 manaya whirlwind tabi ki :)).. efsane..
Mesaj tarihi:
Ya neutral leg'ler nasıl kötü bu sefer ama ya, akıllarına bir fikir gelmiş yürümüşler ordan.

4 mana 4/4 taunt ve life steal, hani "if" kısmı olmasa bile meh bir legendary. Birde bir yerlerden summonla falan geldi mi iyice rezil.
Mesaj tarihi:
ben de beğenmedim neutral legendaryleri pek. başka "2-3-4 mana kartın yoksa" conditionları pek iyi değil.

eğer 2 tane daha prince varsa ve aynı şekilde 5-6 mana olacaklarsa ve biraz güçlüler ise, onlardan biri kullanılabilir bazı decklerde. decke başka 2-3-4 mana koymamak baya zor ama 5-6'da kurtarabilirsin belki.
Mesaj tarihi:
dreadsteed full refund gelecek expansionla beraber. defile ile beraber sonsuz loopa girdiği için değiştiriyorlar. sadece 2 tane varmış la bende, bi 5 tane olaydı keşke :D
Mesaj tarihi:
Güçlü ve ilginç kartlar var şu ana kadar açıklananlar arasında. Ben de sevdim. Artık full açıklasınlar şu kartları da görelim..

50'lik pre order yapmamaya karar vermiştim fiyat artışı sonrası. Şimdi bi düşünmüyor değilim :P
Ama her şekilde pahalı anasını satiim ya. 120 lira nere 190 nere.
Mesaj tarihi:
amacına bağlı yani. metaya giren kartların hepsine sahip olamazsın 100 pack ile. 100 pack demek 5-6 legendary, 20-22 epic demek ortalama.

23 legendary, 23 epic var sette.

bu hesapla, 17 legendary ve 6-7 tane epic'in eksik olur. rare da 3-5 eksik olur. sana çıkan legendaryler de şansına dandikler olursa, craftlaman gerekir iyileri.

genel olarak 180 pack falan yeterli oluyor ama metaya giren bütün kartları elde etmek için.
Mesaj tarihi:
ya ben 50-80 civarı açtım her expansion'da, her kartı da edindim metada nerdeyse. üstüne son 2dir sevdiğim legendaryleri golden falan craftlıyorum

aklım ermiyor bu hesaba cidden :D
Mesaj tarihi:
valla hiçbir detay vermeden yazmanın en ufak anlamı yok. yazdım yukarda, hesap ortada. senin ya birikmiş dustın vardır, ya istediğim her kartı elde ediyorum derken exp çıktıktan sonra 2-3 ay içerisinde elde ettiğinden bahsediyorsundur, ya da gerçek anlamda metadaki her decki yapamıyorsundur illa eksikler vardır.

zaten her exp'te 60 pack açarak metadaki bütün deckleri yapabiliyor olsa, komünite hearthstone çok pahalı diye ağlamazdı. azıcık mantık yaw
  • Yeni Oluştur...