Spyro Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2017 gecen gun elimde 40'lik "deal 100 dmg to enemy heroes" questi kaldi diye o gecene kadar oynayamadim :).. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2017 3 questim de dolmuştu işte benim, lan napsam napsam baktım hunter wins değil hunter cardsmış questlerden biri bi sevindim allah dedim 5 kart oynar concede atarım böylelikle 1 winim 3wins olmaz. İkinci oyun : Turn1 auto concede Üçüncü oyun : Deadly shot 3 miniondan en güçlüsünü almadı diye concede =| ranked oynasam bu şansla millet DC olur otomatik kazanırdım yine heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2017 ulan ne kadar büyük salaklar var ya şu oyunda. adam pirate warrior oynuyor, zaten %55-60 olan matchup'ını, %70 yapmak için secret eater koymuş deckine. ulan bre beyinsiz onun yerine silence koymak varken secret eater ne. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2017 niye beyinsiz olsun herkes mage oynuyor bu ara gayet mantıklı. silence ile ice block u gecebiliyor musun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2017 evet herkes mage oynuyor = %15 zaten iyi olduğun matchupı %10 daha iyileştirmek için geri kalan %85'lik metaya karşı 4 mana 2/4 oynamak baya baya beyinsizlik. her deckte taunt var neredeyse, silence'ın işe yaramadığı matchup yok gibi bişi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2017 2 hafta önce 15%ti şu an bence çok daha fazla mage 20 civarlarındadır bu hafta çıkmıyo vs meta report haftaya görücez bakalım kaçmış mage oranı gerçekten çok fazla mage var ama mage warrior paladin priest şaman benim en çok gördüğüm classlar son zamanlarda ha sırf onun için eater of secret techlemeye gerek var mı tartışılır orası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2017 abi o genel ortalamaya bakmıcan, o gün karşına çok mage geliyosa koyarsın eater olur biter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2017 aynen oyle abi. Sabo yine ezberden konusuyor mage oynanma istatistigiyle alakası yok ki. Ben bir giriyorum bazen 10 oyun atsam 5 i mage geliyor kafayı yiyorsun. Bazen de jade druid geliyor vs ona gore koyuyordur adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2017 ya ne alakası var allasen. sana şansa 5 kere mage geldi diye, sonraki 10 maçında da 5 kere mage gelecek diye bir kaide yok. istatistik belli, %15 işte. o yüzden zaten millet 5 tane ters matchup gelince deck değiştiriyor sonra "blizzard allah belanı versin deck değiştirdim şimdi bunun tersi rakiplerle eşleştiriyorsun" diyor :D vicious syndicate baktım şimdi %16 imiş mage: http://www.vicioussyndicate.com/data-reaper-live-beta/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2017 sabo gene haksız(facepalm) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2017 "yav" he he Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2017 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2017 Şimdi sabo senin secretlarını yedi mi onu söyle. Ağzına ağzına vurdu mu bizi bundan haberdar et Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2017 Ahah secret eater olmasa Eli boş olsa da kazanacaktı zaten turn 5 block patlatıyordu. Mulligan'da falan hepsini tuttu elinin zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2017 heee tuzun kaynagi buydu demek sdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2017 yok siz gerçekten okuduğunuzu anlamaktan yoksunsunuz. zaten kaybedeceğim maçta eater of secrets ile kaybetmemin bi etkisi olmuyor haliyle. iki türlü de loss. sıkıntı eater of secrets oynayan beyinsizin birine yenilmek. görmesem daha iyiydi yani eater of secrets'ı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2017 said: Salaq seyler sizi s.s. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2017 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2017 https://clips.twitch.tv/SquareDependableBottleGOWSkull ahaha buradaki bütün noobmaster'lara gelsin :( VLPS ne anlarmış zaten geçiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2017 argumentum ad verecundiam :3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2017 Laurelin said: argumentum ad verecundiam :3 ben açıkladım gayet argümanımı. ama noobmaster olduğunuz için genel olarak, anlamamakta diretiyorsunuz. sıkıntı diil, bazen kafaya vura vura anlatmak lazım. VLPS'i de kanıt olarak koydum. sonuç olarak maldonado olmayın, pirate warrior'a eater of secrets koymayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2017 sen de sikme sayfayı bi zahmet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2017 Arenada evolve shaman draftladim. 2 dopple 2 evolve. Artı hayvan tauntlar giantlar falan. 12-2 bitti. İnanılmaz zevkliydi ama maclar. Yıllardır bir oyundan bu kadar keyif almamıştım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar