Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hearthstone: Heroes of Warcraft version: 55% win rate

tunca

Öne çıkan mesajlar

druid'e de baktım

jade: 7-4
aggro: 5-8

aggro'nun 2 win'i direk karşıdakinin beyinsizliği sayesinde oldu. çok kötü matchup. kıçı kırık 1-1'leri iniyor bi sürü, pirate warrior hiçbişi yapamıyo.

anca ilk başlayacaksın nzoth first mate ile ve sonra da 2-3-4 şeklinde curve gideceksin, üstüne living mana olmayacak rakipte, falan filan. zor iş baya.

----

paladin kolay bi matchup gibi ama turn 6'ya girerken board'u temiz tutmanız lazım işte. hatta genel olarak hep temiz tutmanız lazım, sonra buff'larla ağzınıza sıçabiliyorlar.

ama nzoth first mate aşırı önemli kart, heralde mulligan'da elime gelirse %80 falan kazanıyorum oyunu, bu kadar abuk etkileyemez oyunu bi kart. deck için fiery war axe'ten bile değerli bence.

----

Priest grill ve radiant elemental ile açıldığı zaman ağzınıza sıçıyor genellikle. hele bi de potion of madness ile 1-1'ler harici bişeyi takas edebilirse çok fena oluyo. priest'te ne zaman temizlemek ne zaman full face gitmek gerektiğini çok iyi çözmek lazım. çünkü 1 trade önce face gitmeye başlarsan, doğru kartlarla çok fena dövüyor.

----

Quest Rogue... Ah quest rogue, keşke bütün meta quest rogue olsa, glacial shardlı hayvan açılışlar haricinde ne dövüyorum belli diil. keza miracle da çok benzer şekilde dövüyorum. ama miracle maçlarımda biraz kötü çektim ve kaybettiğim oldu bolca, muhtemelen %50'ye yakındır benim miracle'ım. ama normali %65 falan olmalı en azından. Quest rogue ise %75 falan.

----

Shaman. ilk turdan maelstorm, üstüne war axe'in 2. charge'ını corsair ile kırmak, üstüne 3 minion inmiş ağız burun dalacakken devolve atmak, üstüne arcanite reaper çekmişken out of my jungle'ları çekmek, sonra da evolve atıp dövmek. çokça başıma geldi, bu sırayla çektikleri zaman yapacak en ufak bir şeyiniz kalmıyor. bu arada benim ilk tur maelstorm yemediğim maç olmadı 20 küsur maçta, nasıl çekiyorlar anlam veremiyorum. ama devolve olmazsa veya taunt'larını bulamazlarsa sonrasında ağızlarını kırabiliyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

BWHAHAHAHAHAH

Çok eğleniyorum ya shadowstep ve glacial shard kombosuyla. Rope > taunt spamleyip concede hatta direk alt-f4 atan oyuncuların öfke gözyaşlarının tuzu yüzünden yemeklere bile az tuz atıyorum artık.

Tek umudum yeni xpansionda bu olayı devam ettirip başka hayalleri de söndürebilmek (tu)
Sosyal ağlarda paylaş

0 mana kartları nerf'lemeye meyilliler ama shadowstep meh bir kart genel olarak. sorun questin preplenebiliyor olması gibi duruyo

bu arada dün 5 maç yapiim dedim Legend'da. 3 quest rogue geldi, 3'ü de Golakka koymuştu ağzıma sıçtılar ashdfusdahf. bi tanesi mimic pod ile de golakka çekip 3 golakka attı falan. eğer bu şekilde diğer matchuplarının winrate'i çok düşmüyorsa, ortalık komple quest rogue dolar taşar söliim.
Sosyal ağlarda paylaş

freeze mage oyniim dedim. toplam 5 maç yaptım, 1 kere 2. tur Arcanologist oynamadan evvel 4 secret'ı da çekmiştim. az önce de 3. turda 3 secretı birden çektim. yuh arkadaş.

bunu yazdım 3. kere başıma geldi 6. maçta. yine 3. turda 4 secretı çektim. şaka mı lan???? daha bu sabah duş aldık anasını satiim.
Sosyal ağlarda paylaş

https://eu.battle.net/forums/en/hearthstone/topic/17615982516

said:
In an upcoming update, we will be making a balance change to the Rogue card:
The Caverns Below.

The Caverns Below now reads:
Quest: Play five minions with the same name. Reward: Crystal Core.

Since the release of Journey to Un'Goro, Hearthstone has enjoyed a wider variety of competitively viable classes and decks than ever before. We’ve been monitoring overall gameplay, and we’ve decided that—even though everything is varied and many decks are viable—a change to The Caverns Below is still warranted.

The Caverns Below is uniquely powerful versus several slower, control-oriented decks and played often enough that it’s pushing those decks out of play. This change should help expand the deck options available to players both now and after the release of the next expansion.

sagolun ya.. her zamanki gibi cok hizli fixlediniz :)..
Sosyal ağlarda paylaş

Spyro said:

https://eu.battle.net/forums/en/hearthstone/topic/17615982516

said:
In an upcoming update, we will be making a balance change to the Rogue card:
The Caverns Below.

The Caverns Below now reads:
Quest: Play five minions with the same name. Reward: Crystal Core.

Since the release of Journey to Un'Goro, Hearthstone has enjoyed a wider variety of competitively viable classes and decks than ever before. We’ve been monitoring overall gameplay, and we’ve decided that—even though everything is varied and many decks are viable—a change to The Caverns Below is still warranted.

The Caverns Below is uniquely powerful versus several slower, control-oriented decks and played often enough that it’s pushing those decks out of play. This change should help expand the deck options available to players both now and after the release of the next expansion.

sagolun ya.. her zamanki gibi cok hizli fixlediniz :)..

dalga geçiyorsun galiba ama gayet hızlı fixlediler. 2.5 ay baya baya baya baya baya baya ciddi hızlı. hatta mantıklı da yani. 1 hafta içinde nerf gelmeyeceğine göre. oturup izleyecekler, istatistiklere bakacaklar, meta değişiyor mu bakacaklar falan. 2 ay çok güzel bi süre bence. helal olsun.

bence warlock'un portal gibi olsaydı ve dokunulamayan bi minion olsaydı bölece prep'lenemeseydi ve board'da 1 yer tutsaydı çok daha güzel bi nerf olurdu. şimdi oynanmayacak çok net. çöp oldu muhtemelen. 4 ile 5 arasında öle böle fark yok yani. 3 bounce gerekirken 4 bounce gerekecek veya 2 bounce gerekirken 3 bounce gerekecek. baya korkunç bi nerf.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...