Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hearthstone: Heroes of Warcraft version: 55% win rate

tunca

Öne çıkan mesajlar

spring sezonunda eu top 1043'teyim
tabi benim gibi kaç yüz kişi daha var onu saymadım>:D<
prelim'e katılmak için 24 puan lazımmış bu sezon. kışın 16 falandı.
3 ay içinde 3 open cup kazanıp 1 kere top 25 veya 2 kere top 50 olmak gerekiyor LUL
yazın belki kasarım diyodum da hayatta uğraşmam baya yetersizim tamamen saçma bi zaman yatırımı olur(:D

http://eu.battle.net/hearthstone/en/esports/standings/spring/europe/?page=1&prefix=#standings-header

bu arada ilgilenebilecek psikopat varsa puan olayının özeti şu: http://eu.battle.net/hearthstone/en/esports/
mayıs haziran temmuz yaz sezonu. bu 3 ay içinde yukarıda dediğim şeyi yaparsan kadıköy'de bi mekana gidip diğer EU top64+ kişi ile kapışıp top8'e girmen gerekiyor. en az 5k+ dolar falan kazanıp bahamalara amerikaya bi yere gidiyosun sljkfd (top8-16 da 2k falan alıyo galiba)
Sosyal ağlarda paylaş

baya puan birikmesi muhim değil işte top64sün veya yoksun :D
o da open cup kesin kazanmakla oluyo ve de her ay
yetmiyor + top 50x2 veya top25x1 yapman gerekiyor
open cupx3+top200x3 gene makul (it gibi kasıcan her halükarda tabi makul derken :D) ama top 25-50 falan çok garip kafalar

bi de hani oyun coin flip yeaaa kafası ayrı bi kafa amma gel gör ki top 25-50 dediğin olaylarda öyle konsistınsymiş iyi olan hep top 50 oluyomuş falan hani bi yere kadar söküyor kafayı yersin. high legend'da sürekli bi counter q'lama olayları, son gün her şeyin iplik ucuna bağlı oluşu falan. senin benim gibi insanların kaldırabileceği bir stres değil kesinlikle.

geçen top100 takılan bi adamı izliyorum listemden. son 5-10 dk sezon bitiyor, xixo ile mi ne eşleşmiş. xixo 49 bu adam tam 100 ve yenecek gibi. xixo her turn rope'luyor, oyun bitene kadar sezon bitmiş oluyor. bizim çocuk maç süresinde 101'e gerilemiş olup xixo 49'da bitiriyor. (http://eu.battle.net/hearthstone/en/blog/20695744/hearthstone®-march-2017-standard-ranked-play-season-final-rankings-13-04-2017)
birisi rope'layarak 2 puanını kaybetmekten kurtuluyor diğeri ropelandığı için hakkı olan 2 puandan oluyor ve 2 puan boru değil :D
(hoş baktım benim eleman 13 puan biriktirebilmiş 229uncu falan. her ay high legend adam eşek gibi de kasıyor falan)

- - -

neyse arkadaş wannabe gamerlık da bi yere kadar :D
oyun öyle lanet bişey ki, basit olduğu için gaza getirip kendine bağlıyor falan allah kahretsin olm böyle oyunu
neler yazdığımı okudum şöyle bi demin. çok kötü bi kafa ya xD
Sosyal ağlarda paylaş

GONDARCENGIZ said:

bunlara aslında hergün girsen, arada bi çeyrek veya yarı final görsen baya puan birikirde, deli vakit ve tilt olmamaya kasmak gerek

open cup'lar öyle art arda birikmiyor ama bir ay içinde en yüksek derece aldığın sayılıyor sadece
yani 50 kere çeyrek finale girince 50 puan almıyosun 1 puan alıp geçiyosun :D
o yüzden open cup spamleyip birinde şampiyon olabilmek gerekiyor.
bu arada finale çıktığın bir open cup demek akşam 21.00 gibi başlayıp sabah şanslıysan 04'ü değilsen 6-7'yi görmen falan demek
ayrıca çok pis tipler denk geliyor arada
oyun esnasında chat'ten flameleyeni mi dersin y**ak gibi konuşanını mı dersin hile hurda peşinde koşturanı mı dersin. zaten çok zor olay ben üşeniyorum net bi şekilde open cupla uğraşmaktan xD
Sosyal ağlarda paylaş

yav said:

3 ay içinde 3 open cup kazanıp 1 kere top 25 veya 2 kere top 50 olmak gerekiyor LUL
yazın belki kasarım diyodum da hayatta uğraşmam baya yetersizim tamamen saçma bi zaman yatırımı olur(:D

olm sen baya ciddi vakit ayırıyon zaten, fazlasını ayırmana gerek yok ki? bence kas derim.

2 kere top 50 yerine, 5 cup kazansan mesela olmuyo mu? top 25-50 daha bile zor çünkü belki de.
Sosyal ağlarda paylaş

5 cup diye bisi yok iste, her ay bir cup sonucu sayiliyor o da maks.5 puan carp ucle 15 eder. Bi 10 puan da ladderdan lazim :D

Open cuplarda basari elde etmek daha disiplinli bi calisma istiyor. Ben her ay bir veya iki decki iyi bir sekilde oynamayi seviyorum. Cuplari beceremiyorum. Ilerleyen zamanlarda da daha az vakit ayirmayi planliyoeum fala. Pek olcak is degil yani
Sosyal ağlarda paylaş

yav said:
geçen top100 takılan bi adamı izliyorum listemden. son 5-10 dk sezon bitiyor, xixo ile mi ne eşleşmiş. xixo 49 bu adam tam 100 ve yenecek gibi. xixo her turn rope'luyor, oyun bitene kadar sezon bitmiş oluyor. bizim çocuk maç süresinde 101'e gerilemiş olup xixo 49'da bitiriyor. (http://eu.battle.net/hearthstone/en/blog/20695744/hearthstone®-march-2017-standard-ranked-play-season-final-rankings-13-04-2017)
birisi rope'layarak 2 puanını kaybetmekten kurtuluyor diğeri ropelandığı için hakkı olan 2 puandan oluyor ve 2 puan boru değil :D
(hoş baktım benim eleman 13 puan biriktirebilmiş 229uncu falan. her ay high legend adam eşek gibi de kasıyor falan)

serefsiz xixo.. okurken sinirlendim :P..

bu arada bu puanlar hangi tarihten itibaren?
Sosyal ağlarda paylaş

şubat mart nisan puanları
ancak şampiyonaya(kış) katılan, geçen sene blizzcona katılan ve major'lara katılıp derece yapanların puanları da eklenmiş bi şekilde
sanırım bu yüzden kış(kasım>ocak) için 16 lazımken baharda 24 olmuş top64 minimum
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...