yav Mesaj tarihi: Nisan 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2017 hatta sabo'nun dediği şekil meta en güzeli, daha güzeli de işte meta'nın nispeten yetenek isteyen decklerden oluşması bi şekil (aka, freeze miracle patron handlock zamanı) bi önceki pirate vs reno aşşşşırı sağlıksız bi kafaydı misal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2017 kime göre neye göre asds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Nisan 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2017 bana göre tabi ki :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2017 boşver oyunun en güzel dönemi şu an bana göre de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Nisan 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2017 yav said: Hydra set açıklandığından beri konuşuluyor yav reddit'te, ilk günden de hydralı deckler türedi hani o kadar büyük bi keşif değil üzgünüm :D ama noobken doomsayer DE etmişliğimi bilirim gene saygılarımı ileteyim yani hahaha Reddit'e bakmadım bilmiyom o kadarını. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Nisan 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2017 great minds think alike hesabı işte yav, laf etmek için demedim sadece çok gaza gelmeyesin diye dedim :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Nisan 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2017 olm ace senin doomsayer kullandığın dönemde doomsayer'a ihtiyaç yoktu çünkü böyle saçma hızlı değildi meta. shamanlar pirate warriorlar falan filanı durdurmak için şart oldu. ha kötü bir tech card değildi ama ihtiyaç da yoktu yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Nisan 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2017 sevmedigim dekler oynamak zorunda kalmak sikici bisey abi. en cok karsima gelen dekler rank5ten sonra hunter-pirate warrior-aggro token druid miracle rog yemiyo. freeze mage yemiyo. 2 gundur boyle cogunluk bunlar. o zaman icinden bitanesini secip bari mirrorda alt ederim diye dusunup oynamaya basliyorum genelde. hunter oynamaya basladim simdi. sevmiyorum hic gercekten oynayasim gelmiyo oyunu boyle olunca. napiym miracle rog oynayip 5 macta bir mi kazanayim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Nisan 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2017 http://eu.battle.net/hearthstone/en/blog/20695744/hearthstone-march-2017-standard-ranked-play-season-final-rankings-13-04-2017 #166 :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Nisan 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2017 sabonis said: olm ace senin doomsayer kullandığın dönemde doomsayer'a ihtiyaç yoktu çünkü böyle saçma hızlı değildi meta. shamanlar pirate warriorlar falan filanı durdurmak için şart oldu. ha kötü bir tech card değildi ama ihtiyaç da yoktu yani Hatırlarsan ben o zamanlar Pala ile oynuyodum ve palayı class olarak dahi görmüyorlardı :) Doomsayer sayesinde gaaayette oynanabilir olmuştu. Yalnız siz diyince ben de reddite bakayım madem dedim. Lan millet acayip haklı. Olm her classın questini ayrı ayrı legendary yapmak çok aç gözlülük. Benim gibi uzuuun bir süre ara vermiş bir adamın oyuna dönmesi aşırı zor. Hadi kendime doğum günü hediyesi olarak karazhanı aldım diyelim. 2 expansion ıskalamış durumdayım. Allahtan bayaaa dust birikmiş duruyomuş. Keşke dailylerin bir kısmını yapsaydım bıraktığım sürede... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Nisan 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2017 Vingthor said: napiym miracle rog oynayip 5 macta bir mi kazanayim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Nisan 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2017 emegine saglik kardesim. rep+ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Nisan 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2017 http://eu.battle.net/hearthstone/en/esports/tournament/tcs-hearthstone-national-championships-2017/choose-your-champion Oy verin pack alın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Nisan 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2017 Kime verek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Nisan 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2017 rutgers'de noblord varmış az ünlülerden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Nisan 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2017 hadi ya ben rutgers seçmiştim hiç bişe bilmeden. yürü rutgers !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Nisan 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2017 cal seçtim rutgers'a çakarız finalde çok net. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Nisan 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2017 HAKEM KESİN BİZİ TUTMUCAK :(((((((((((( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Nisan 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2017 cal'ımızın hakkı yendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Nisan 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2017 Kanadalıya basacam itiraz yoksa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2017 ben cal a bastım bence daha fazla kişi basmasın çünkü şu eventlarda bi başarım yok henüz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Nisan 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2017 colorado siqer atar alem baqar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Nisan 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2017 Vingthor said: napiym miracle rog oynayip 5 macta bir mi kazanayim? bu liste daha iyi sanırım. Giant'lıyı hiç denemedim baştan ön yargılıyım o listeye, teacher'lı falan denemiştim kötü gelmişti. Bununla 2.gününde pozitif winrate almaya başladım gibi mimic pod iyi kart gibi gözüküyor ama 3 mana işine yaramayan bir kart çekme ihtimali için çok pahalı, prep'le desen o da heba oluyor neticede sanki. beğenemedim mimic pod'u son tahlilde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Nisan 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2017 kanada başkan fak murica Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Nisan 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2017 Viiiiiing, dostum bu liste harika :D hunter'ları ipe dizmeye başladım o/ highrolluyor da olabilirim tabi ama bugün skor 14-4. 3k'ya düştüydüm yeni miracle'ı çözeyim derken 1000'lere döndüm gene çoşkür cw'ye mümkün değil yenilmem bu arada, 2 dirty rat'iyle auctioneer'larımı snipeladı itoluit. paladin'le oynarken de telefon çaldı missplay yaptım falan. akıyor galiba bu liste ehueh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar