Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hearthstone: Heroes of Warcraft version: 55% win rate

tunca

Öne çıkan mesajlar

http://www.innkeeper.com/

aynen bu.. ben de kullaniyorum.. arya'nin gosterdigi gibi hearthpwn ile entegre oldugu icin, sitedeki deckler icin kac dust eksigin oldugunu goruyorsun koleksiyonu yukleyip..

win conditionlardan biri de arcane giant bu arada :).. lyra ve radianti 7 veya 8 manada atarsaniz bi anda sifirlaniyor costu..
Sosyal ağlarda paylaş

Spyro said:

uzun zamandir oynadigim en keyifli deck:

http://www.hearthpwn.com/decks/786477-ungoro-control-priest

sunu oynayabilmek icin 2 epic 2 legendary craft ettim ama degdi..

abartmiyorum rank 10'dan 5'e tek mac kaybetmeden ciktim.. keske deck tracker acik olsaydi da maclari gosterebilseydim..

quest rogue, taunt warrior, quest mage, token druid, pirate warrior, agro hunter, elemental shaman, murloc shaman, elemental/buff paladin.. aklima gelen match-uplar bunlar.. hepsini yendi..

deckin kilit karti shadow visions.. karsidaki match-up'a gore dogru kartlari secmekle basariya ulasiyorsunuz ama lyra ve radiant elemental combosu ile comeback yapmak da mumkun.. bunlar disinda da win conditionlari var, cok zengin bir deck..

shadow visions sebebiyle cogu spellden 1 adet var.. duruma gore siz cogaltiyorsunuz iste.. hic priest oynamiyosaniz basta biraz degisik gelebilir ama ogrendikten sonra cok keyifli..

böyle bi mesaj okumak için girmiştim tam da :D

r5'den sonra biraz daha oynayıp tekrar bişeyler yazar mısın zahmet olmazsa? :D

lyra çıkmıştı bana, bi elise kraftlamam gerekiyor oynamam için sanırım. priest'e karşı hevesliydim ama daha oynamadım hiç.

Elise şart mı ki bu arada? Yerine başka bişi koyayım olmadı. Pek gözüm tutmamıştı o kartı hani, ama dust bol şimdilik yaparım yani.

- - -

quest warrior oynuyorum hala r5'te, henüz akamadım daha herangi bir deckle ve canım sıkılmaya başladı :D
quest warr. fena değil bu arada T2 olur en az
ama tatmin etmiyor pek. neredeyse tam curvestone.
Sosyal ağlarda paylaş

oyundaydim yazamadim.. win streak devam ediyor..

elise yoksa yapmayin.. farkli seylerle deneyin simdilik..

eger tek kart replace edeceksin deseler, elise'i dusunebilirim.. cok fark yaratmadi bende (sadece 1 control warrior karsisinda is yapti, hakkini yemeyim :P)..
Sosyal ağlarda paylaş

Freeze mage oynadım tüm gün. Quest mage'den çok daha iyi olduğu yetmiyormuş gibi eski freeze mage'den de daha iyi ilginç bir şekilde :D

Bizim milli takımın kaptanı Thunderup oyunda arkadaşım ondan aldım sağolsun, kendisi yapmış:

https://i.gyazo.com/88daacb8a7ab366f41c65aa3b845203e.png

hani totalde 28w27l yaptım ama ilk 50 maça öğrenme payı verecek olursak son oynadıklarım gayet iyi gidiyor. 18w12l son 30 maç misal (r5>r4). Önceden adam akıllı oynamamıştım freeze mage. Çok güzel deck yahu.

Hunter quest'i fiyasko çıkacak, aggro midrange akar demiştim. Müneccim olmaya gerek yok hani (Lifecoach falan epey yanılmış bu konuda gerçi) ama 3.gün itibariyle kalmadı quest hunter ortada :D

Freeze mage de yüksek ihtimal quest mage'in yerini alır. Arcanologist ve primordial glyph harika kartlar.

Eloise da miracle rogue'la 1 olmuş. Sherazin falan var listede. Üstteki questler için dediğimin aynısını rogue quest'ine diyemiyorum hani hype oldu oynanmaz meta yerleşince falan diye ama miracle rogue diye bi deck de varolmaya devam edecek diye hep hissetmiştim.
Henüz hiç legendary craftlamadım, gaza gelirsem sherazin'i yaparım sanırım (deck: http://imgur.com/a/PP1Vu )

bi de aggro druid çıkmış, epey pis bişi o da dikkat edin :P
Sosyal ağlarda paylaş

Sylvanasla raggyi dustladım da eski adventure kartlarına falan kıyamadım. Aslında wild oynanmıyor ya dr7ye varana kadar hepsini dustlamak lazım.

Bide inkeeper çalışmıyor bende, açılış ekranı var login de oldum ama sadece update sayfası çıkıyor ordan ileri gitmiyor. Oyun içinde de tracker vs yok, sitede hiç deck yokmuş gibi görünüyor falan.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...