totemic Mesaj tarihi: Nisan 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2017 şimdi ladderda çıktığın ranktan düşme kaldırıldı değil mi bunda? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Nisan 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2017 spyro'ya %100 katılıyorum.. direk craft edip oynayın. Müthiş keyifli bir deck. bir amaç üzerine olmayan ve içersindeki kartlarla gercekten çok eglenceli maçlar oluyor. Özellikle pack veren legend falan çok güzel kart. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Nisan 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2017 ama 4000 dust :( aybasinda bi 40 lik alirim o zamana belli olan iyi kartlari yaparim diye plan yapiodum ozendirmeyin :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Nisan 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2017 Elimizdeki kartları bi yere yükleyip bi deck için neler gerekiyor falan toptan gösteren bi app falan var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Nisan 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2017 innkeeper yapio onu http://i.imgur.com/aClqWJI.png soyle gozukuyor hearthpawna girince hatta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spyro Mesaj tarihi: Nisan 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2017 http://www.innkeeper.com/ aynen bu.. ben de kullaniyorum.. arya'nin gosterdigi gibi hearthpwn ile entegre oldugu icin, sitedeki deckler icin kac dust eksigin oldugunu goruyorsun koleksiyonu yukleyip.. win conditionlardan biri de arcane giant bu arada :).. lyra ve radianti 7 veya 8 manada atarsaniz bi anda sifirlaniyor costu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Nisan 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2017 ya ufff ozendim :( 4k dust sylvanasdan geldiydi bunami yatirsam acep? :( aybasi 40 lik aldigimda duplicate cikarsa cok sinir bozucu olur gerci :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Nisan 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2017 Spyro said: uzun zamandir oynadigim en keyifli deck: http://www.hearthpwn.com/decks/786477-ungoro-control-priest sunu oynayabilmek icin 2 epic 2 legendary craft ettim ama degdi.. abartmiyorum rank 10'dan 5'e tek mac kaybetmeden ciktim.. keske deck tracker acik olsaydi da maclari gosterebilseydim.. quest rogue, taunt warrior, quest mage, token druid, pirate warrior, agro hunter, elemental shaman, murloc shaman, elemental/buff paladin.. aklima gelen match-uplar bunlar.. hepsini yendi.. deckin kilit karti shadow visions.. karsidaki match-up'a gore dogru kartlari secmekle basariya ulasiyorsunuz ama lyra ve radiant elemental combosu ile comeback yapmak da mumkun.. bunlar disinda da win conditionlari var, cok zengin bir deck.. shadow visions sebebiyle cogu spellden 1 adet var.. duruma gore siz cogaltiyorsunuz iste.. hic priest oynamiyosaniz basta biraz degisik gelebilir ama ogrendikten sonra cok keyifli.. böyle bi mesaj okumak için girmiştim tam da :D r5'den sonra biraz daha oynayıp tekrar bişeyler yazar mısın zahmet olmazsa? :D lyra çıkmıştı bana, bi elise kraftlamam gerekiyor oynamam için sanırım. priest'e karşı hevesliydim ama daha oynamadım hiç. Elise şart mı ki bu arada? Yerine başka bişi koyayım olmadı. Pek gözüm tutmamıştı o kartı hani, ama dust bol şimdilik yaparım yani. - - - quest warrior oynuyorum hala r5'te, henüz akamadım daha herangi bir deckle ve canım sıkılmaya başladı :D quest warr. fena değil bu arada T2 olur en az ama tatmin etmiyor pek. neredeyse tam curvestone. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spyro Mesaj tarihi: Nisan 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2017 oyundaydim yazamadim.. win streak devam ediyor.. elise yoksa yapmayin.. farkli seylerle deneyin simdilik.. eger tek kart replace edeceksin deseler, elise'i dusunebilirim.. cok fark yaratmadi bende (sadece 1 control warrior karsisinda is yapti, hakkini yemeyim :P).. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Nisan 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2017 said: Elise, the trailblazer might be overkill. I will still try her out and give her more matches before she leaves the sceen. If you dont got her I would suggest replacing her with -->Curious Glimmerroot -->Crystalline Oracle. demis adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spyro Mesaj tarihi: Nisan 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2017 curious glimmerroot en sevdigim kart olabilir deckteki :).. onu koyun bence.. ben de elise'i cikarip 2.'yi koyabilirim.. karti tutturursaniz cok guclu bir kart oluyor ki meta yeni degismis olmasina ragmen tutturmamaniz cok dusuk olasilik.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spyro Mesaj tarihi: Nisan 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2017 eger cok rogue geliyorsa dragonfire potion da ikilenebilir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Nisan 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2017 oyle yaptim :D curios yoktu bir onu koydum bir oracle koydum iyi baya :D PRIEST IS BACK <3 eglenceli baya ya, gecen sezon inatla shadow pri oynamaya calismistim ondan sonra cok iyi geldi bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Nisan 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2017 Nedir bu rogue'lardan çektiğimiz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2017 zoo warlock 2 taunt atsın turn 5e kadar eziyo rogue'u Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Nisan 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2017 dün craftladıgım kart geldi tşkkrlr blizzrd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pha Mesaj tarihi: Nisan 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2017 Priest le 10 dan 5 e 50 macta geldim, 32-18 % 64 winrate, idare eder. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Nisan 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2017 Freeze mage oynadım tüm gün. Quest mage'den çok daha iyi olduğu yetmiyormuş gibi eski freeze mage'den de daha iyi ilginç bir şekilde :D Bizim milli takımın kaptanı Thunderup oyunda arkadaşım ondan aldım sağolsun, kendisi yapmış: https://i.gyazo.com/88daacb8a7ab366f41c65aa3b845203e.png hani totalde 28w27l yaptım ama ilk 50 maça öğrenme payı verecek olursak son oynadıklarım gayet iyi gidiyor. 18w12l son 30 maç misal (r5>r4). Önceden adam akıllı oynamamıştım freeze mage. Çok güzel deck yahu. *** Hunter quest'i fiyasko çıkacak, aggro midrange akar demiştim. Müneccim olmaya gerek yok hani (Lifecoach falan epey yanılmış bu konuda gerçi) ama 3.gün itibariyle kalmadı quest hunter ortada :D Freeze mage de yüksek ihtimal quest mage'in yerini alır. Arcanologist ve primordial glyph harika kartlar. Eloise da miracle rogue'la 1 olmuş. Sherazin falan var listede. Üstteki questler için dediğimin aynısını rogue quest'ine diyemiyorum hani hype oldu oynanmaz meta yerleşince falan diye ama miracle rogue diye bi deck de varolmaya devam edecek diye hep hissetmiştim. Henüz hiç legendary craftlamadım, gaza gelirsem sherazin'i yaparım sanırım (deck: http://imgur.com/a/PP1Vu ) bi de aggro druid çıkmış, epey pis bişi o da dikkat edin :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pha Mesaj tarihi: Nisan 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2017 Arada geliyor hunter, 63 macta 8 kere gelmis bana. Ben de hic freeze mage oynamadim bakayim bi Yav saol. Rank 5 den sonra 9-4 su anda Priest. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pha Mesaj tarihi: Nisan 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2017 Eski expansion kartlarini da dustladiniz mi? Ben dokunmadim simdiye kadar pek ihtiyac olmadi belki wild falan oynarim diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Nisan 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2017 Sylvanasla raggyi dustladım da eski adventure kartlarına falan kıyamadım. Aslında wild oynanmıyor ya dr7ye varana kadar hepsini dustlamak lazım. Bide inkeeper çalışmıyor bende, açılış ekranı var login de oldum ama sadece update sayfası çıkıyor ordan ileri gitmiyor. Oyun içinde de tracker vs yok, sitede hiç deck yokmuş gibi görünüyor falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Nisan 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2017 Wild ile ilgili ne var ne yok patlattım ben.. hiçbişey yok şuan sduhfds 16k ya yakın dust verdi. aslında pack almaya falan gerek kalmayan bir mekanizma yaratılabilir bu döngü ile eskiler patlar yenileri yap =p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Nisan 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2017 wild giden kartlardan sadece dup olanları ve gereksiz epic ve goldenları dustlıyom,gerisi duruyo brawllarda lazım olabiliyolar,dust yoksa dustlayın tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Nisan 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2017 http://i68.tinypic.com/1zg8g8y.png abi bu nedir ya usdfhadshu efsane bir deck şu.. bayadır bu kadar keyif almıyodum hs'den. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Nisan 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2017 Quest warriora autowin o priest decki ya Teorik olarak bile kazanma sansin yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar