Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hearthstone: Heroes of Warcraft version: 55% win rate

tunca

Öne çıkan mesajlar

US
102 pack açtım US hesabında, 4 legendary, 1i golden 20 epic
1x Clutchmother Zavas
1x Jungle Giants
1x Sherazin, Corpse Flower
1x The Caverns Below
fazla kartları ve elimde 2 tane normali olan golden kartları kırınca 3885 dust geldi.

EU
108 pack açtım EU hesabında, 1i golden 7 legendary, 2i golden 24 epic
1x golden 1x Tyrantus
1x Open the Waygate
1x Sunkeeper Tarim
1x Awaken the Makers
1x Kalimos, Primal Lord
1x Elise the Trailblazer
fazla kartları ve elimde 2 tane normali olan golden kartları kırınca 5963 dust geldi.
Sosyal ağlarda paylaş

http://oi63.tinypic.com/2nv78nr.jpg

yani şu normal bişey degil abi.. buna bişeyler yapmaları lazım.. herkes eline en fazla 2 tane direk board temizleyen kart alabiliyor. ( brawl , twisting nether falan .. flame strike falan temizlemiyo zaten. )
aoe vuran spelleri saymassak

E millet board temizlicem diye mi ugrasıcak, kontrol edeyim diye minion ineyim diye mi ugrasıcak.Ne bok yicem ben derken bitiyo zaten. bu herif 2 turn sonra çıktı zaten oyundan. buna taunt maunt da dayanmaz habire basıyosun violet ve moroes'la..
Sosyal ağlarda paylaş

Kesin duzeltme gelir rogue questine. Az once elemanin teki tarumar etti resmen, hicbir removal islemiyor. Hex atiyorsun, halen 5-5, devolve ediyorsun halen 5-5, 1 turn de 5 tane 5-5 minion indi, bundan otesi yok Ali Sami. Bunun dispel yada silence edilebilen bir ozellik olmasi gerekli. Ki kesin oyle bisi yaparlar.

Warrior questinin karsidaki heroya vurma orani minion a vurma oranina gore daha yuksek su anda. Board ta 5 minion var, surekli kafama kafama vuruyor. Bir iki tesaduftur dedim, ama hic sektirmiyor.
Sosyal ağlarda paylaş

http://www.hearthpwn.com/decks/788062-sjows-taunt-warrior-quest

sjow'un taunt warriori ile 12'de 10 yaptim (ama rank 10'da)..

bahsettiginiz rogue'u rahat dovdum.. 4 kere karsima geldi.. ucunu kazandim (kaybettigim macta da gereksiz risk aldigim icin gitti)..

ama quest mage fena dovdu.. 4 apprentice, sonra infinite fireball..

warrior oynamayi seviyosaniz bu decki tavsiye ederim.. hunter, rogue, lock hepsini dovuyor gibi..
Sosyal ağlarda paylaş

Gallant said:
Warrior questinin karsidaki heroya vurma orani minion a vurma oranina gore daha yuksek su anda. Board ta 5 minion var, surekli kafama kafama vuruyor. Bir iki tesaduftur dedim, ama hic sektirmiyor.

Zaten blizzden official açıklama geldi, orda random yazdığına bakmayın yerde minion olsa bile %50 boarda random %50 de heroya gidiyor dediler. Eğer iyi oyuncuysanız böyle tabi o yüzden üzülmeyin, amaçları kötü oyuncuları mutlu edip para kazanmak.

Hatta türklerin önünü kesmek için %66,66 face vurduğuna dair iddalar var ama kanıtlayamadık daha. Ama bu hayin gavurlar kesin bize adi bi oyun oynamıştır, ismail türüte başvurup bu oyunu bozmak lazım.
Sosyal ağlarda paylaş

Gallant said:

Kesin duzeltme gelir rogue questine. Az once elemanin teki tarumar etti resmen, hicbir removal islemiyor. Hex atiyorsun, halen 5-5, devolve ediyorsun halen 5-5, 1 turn de 5 tane 5-5 minion indi, bundan otesi yok Ali Sami. Bunun dispel yada silence edilebilen bir ozellik olmasi gerekli. Ki kesin oyle bisi yaparlar.

rogue decki bu metada yapması baya zor..
Sosyal ağlarda paylaş

axedice said:

Gallant said:

Zaten blizzden official açıklama geldi, orda random yazdığına bakmayın yerde minion olsa bile %50 boarda random %50 de heroya gidiyor dediler. Eğer iyi oyuncuysanız böyle tabi o yüzden üzülmeyin, amaçları kötü oyuncuları mutlu edip para kazanmak.

Hatta türklerin önünü kesmek için %66,66 face vurduğuna dair iddalar var ama kanıtlayamadık daha. Ama bu hayin gavurlar kesin bize adi bi oyun oynamıştır, ismail türüte başvurup bu oyunu bozmak lazım.

Ahaha
Sosyal ağlarda paylaş

ya bi çiğlik var oyunda, hani yepyeni her şey falan ama
öyle bişi ki hep böyle kalacak gibi hissediyorum
akmıyor hani ne bilim

mage quest'i çok oynadım. zevkli ama zor. kabiliyet açısından değil zorluğu baya parçaları bir araya birleştirmesi zor. ayrıca olayı random kart üstünden yürütmek durumunda olmak da koymuyo değil hani.

warrior biraz oynadım. meh işte taunt koyup duruyosun. kontrol felan fişman biraz hissettiriyor ama nerde o eski CW'ler...

bi de oldskool miracle rogue denedim. ilginç bi şekilde en çok da onla başarı elde ettim ama hala emin olmadığım 1-2 kart var.
mimic pod ve biteweed vardı ilk versiyonda. klasik miracle'a gitmiyor mimicpod, biteweed'de mini edwin falan ama o kadar kart oynuyosun ufacık bişey çıkıyo neticede. attım bu 2sini sonra.
burgly bully de istediğim gibi olmadı tam. ya ignore ediyolar ya bi sürü coin verip kart yaktırıyorlar falan hani devamında auct.elinde değilse pek bi manası kalmıyor.
biraz daha denicem ama miracle atarım bi ara bi liste içime sinince
Sosyal ağlarda paylaş

Oyun tamamen değişmiş, çoğu eski kart işe yaramaz geldi bana bu saatten sonra. Adamlar her sene millete para hacatıp deck kurduracak sanırım.

Silence attım rouge'un quest ile 5/5 yaptığı minion a 5/5 kaldı wtf verdim. Peki quest ile gelen spelli magein secret ı ile counter edebiliyor muyuz? Yada druid in quest minionı secret ile yok edebiliyor muyuz?
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...