FreEmoon Mesaj tarihi: Nisan 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2017 US 102 pack açtım US hesabında, 4 legendary, 1i golden 20 epic 1x Clutchmother Zavas 1x Jungle Giants 1x Sherazin, Corpse Flower 1x The Caverns Below fazla kartları ve elimde 2 tane normali olan golden kartları kırınca 3885 dust geldi. EU 108 pack açtım EU hesabında, 1i golden 7 legendary, 2i golden 24 epic 1x golden 1x Tyrantus 1x Open the Waygate 1x Sunkeeper Tarim 1x Awaken the Makers 1x Kalimos, Primal Lord 1x Elise the Trailblazer fazla kartları ve elimde 2 tane normali olan golden kartları kırınca 5963 dust geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Nisan 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2017 24 pack açtım bi sikik hunter dinazou cıktı sıçış go go arggggh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Nisan 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2017 55 pack 1 legendary (direk dustluk derecede çöp) 6 7 epic Var mı düşüren? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Nisan 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2017 92 pack 8 leg Bi suru duplicate epic. 3.5k duplicate dusti var bekliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Nisan 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2017 Eternal said: Rogue'un questini hangi a.k sarhoşu yaptıysa allah belasını versin. heryer 5/5 domuz ve 5/5 violet eprentis.. amk embesili böyle quest'mi yapılır. Senflas in oynadigi deckte onlar bile yok yine de eziyor. Vanish falan koymus hatta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Nisan 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2017 http://oi63.tinypic.com/2nv78nr.jpg yani şu normal bişey degil abi.. buna bişeyler yapmaları lazım.. herkes eline en fazla 2 tane direk board temizleyen kart alabiliyor. ( brawl , twisting nether falan .. flame strike falan temizlemiyo zaten. ) aoe vuran spelleri saymassak E millet board temizlicem diye mi ugrasıcak, kontrol edeyim diye minion ineyim diye mi ugrasıcak.Ne bok yicem ben derken bitiyo zaten. bu herif 2 turn sonra çıktı zaten oyundan. buna taunt maunt da dayanmaz habire basıyosun violet ve moroes'la.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Nisan 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2017 Kesin duzeltme gelir rogue questine. Az once elemanin teki tarumar etti resmen, hicbir removal islemiyor. Hex atiyorsun, halen 5-5, devolve ediyorsun halen 5-5, 1 turn de 5 tane 5-5 minion indi, bundan otesi yok Ali Sami. Bunun dispel yada silence edilebilen bir ozellik olmasi gerekli. Ki kesin oyle bisi yaparlar. Warrior questinin karsidaki heroya vurma orani minion a vurma oranina gore daha yuksek su anda. Board ta 5 minion var, surekli kafama kafama vuruyor. Bir iki tesaduftur dedim, ama hic sektirmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spyro Mesaj tarihi: Nisan 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2017 http://www.hearthpwn.com/decks/788062-sjows-taunt-warrior-quest sjow'un taunt warriori ile 12'de 10 yaptim (ama rank 10'da).. bahsettiginiz rogue'u rahat dovdum.. 4 kere karsima geldi.. ucunu kazandim (kaybettigim macta da gereksiz risk aldigim icin gitti).. ama quest mage fena dovdu.. 4 apprentice, sonra infinite fireball.. warrior oynamayi seviyosaniz bu decki tavsiye ederim.. hunter, rogue, lock hepsini dovuyor gibi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Nisan 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2017 Gallant said: Warrior questinin karsidaki heroya vurma orani minion a vurma oranina gore daha yuksek su anda. Board ta 5 minion var, surekli kafama kafama vuruyor. Bir iki tesaduftur dedim, ama hic sektirmiyor. Zaten blizzden official açıklama geldi, orda random yazdığına bakmayın yerde minion olsa bile %50 boarda random %50 de heroya gidiyor dediler. Eğer iyi oyuncuysanız böyle tabi o yüzden üzülmeyin, amaçları kötü oyuncuları mutlu edip para kazanmak. Hatta türklerin önünü kesmek için %66,66 face vurduğuna dair iddalar var ama kanıtlayamadık daha. Ama bu hayin gavurlar kesin bize adi bi oyun oynamıştır, ismail türüte başvurup bu oyunu bozmak lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Nisan 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2017 Gallant said: Kesin duzeltme gelir rogue questine. Az once elemanin teki tarumar etti resmen, hicbir removal islemiyor. Hex atiyorsun, halen 5-5, devolve ediyorsun halen 5-5, 1 turn de 5 tane 5-5 minion indi, bundan otesi yok Ali Sami. Bunun dispel yada silence edilebilen bir ozellik olmasi gerekli. Ki kesin oyle bisi yaparlar. Warrior questinin karsidaki heroya vurma orani minion a vurma oranina gore daha yuksek su anda. Board ta 5 minion var, surekli kafama kafama vuruyor. Bir iki tesaduftur dedim, ama hic sektirmiyor. rogue decki bu metada yapması baya zor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Nisan 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2017 nasıl ya? zor değil bence yapması tur 4 https://hsreplay.net/replay/X2mj3LeLavnmxegBnM9iyH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Nisan 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2017 axedice said: Gallant said: Warrior questinin karsidaki heroya vurma orani minion a vurma oranina gore daha yuksek su anda. Board ta 5 minion var, surekli kafama kafama vuruyor. Bir iki tesaduftur dedim, ama hic sektirmiyor. Zaten blizzden official açıklama geldi, orda random yazdığına bakmayın yerde minion olsa bile %50 boarda random %50 de heroya gidiyor dediler. Eğer iyi oyuncuysanız böyle tabi o yüzden üzülmeyin, amaçları kötü oyuncuları mutlu edip para kazanmak. Hatta türklerin önünü kesmek için %66,66 face vurduğuna dair iddalar var ama kanıtlayamadık daha. Ama bu hayin gavurlar kesin bize adi bi oyun oynamıştır, ismail türüte başvurup bu oyunu bozmak lazım. Ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slint Mesaj tarihi: Nisan 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2017 Hiç beta test falan olmuyor mu acaba şu rogue questi release'e kadar nasıl gelebilmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Nisan 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2017 Hocam nerede rogue questinin yapmasi cok zor. Turn 7 den otesini goremedim daha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Nisan 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2017 120 pack 3 leg Pala Hunter Shaman quest Bu expansion da dusta kuvvet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pha Mesaj tarihi: Nisan 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2017 Ben de beceremedim hic Rogueu, biraz daha oynayalim bakalim, hala paso korsanlar geliyor olm yeni expansion geldi, degisik birseyler oynayin da bari eglenelim 1-2 gun sonra yine aggro oynayin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Nisan 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2017 ya bi çiğlik var oyunda, hani yepyeni her şey falan ama öyle bişi ki hep böyle kalacak gibi hissediyorum akmıyor hani ne bilim mage quest'i çok oynadım. zevkli ama zor. kabiliyet açısından değil zorluğu baya parçaları bir araya birleştirmesi zor. ayrıca olayı random kart üstünden yürütmek durumunda olmak da koymuyo değil hani. warrior biraz oynadım. meh işte taunt koyup duruyosun. kontrol felan fişman biraz hissettiriyor ama nerde o eski CW'ler... bi de oldskool miracle rogue denedim. ilginç bi şekilde en çok da onla başarı elde ettim ama hala emin olmadığım 1-2 kart var. mimic pod ve biteweed vardı ilk versiyonda. klasik miracle'a gitmiyor mimicpod, biteweed'de mini edwin falan ama o kadar kart oynuyosun ufacık bişey çıkıyo neticede. attım bu 2sini sonra. burgly bully de istediğim gibi olmadı tam. ya ignore ediyolar ya bi sürü coin verip kart yaktırıyorlar falan hani devamında auct.elinde değilse pek bi manası kalmıyor. biraz daha denicem ama miracle atarım bi ara bi liste içime sinince Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Nisan 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2017 mage questi heralde en zoru falan ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Nisan 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2017 ladder'da iş yapmaz quest mage diye tahmin ediyorum ama turnuvalarda kesin oynanır aggro deck banlayaraktan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Nisan 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2017 oh be sırf quest bitsin diye oynadım hiç kasmadan piratela dovuyorsun rogueyş o questi yapana kadar turn 6 da bitiyo oyun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Nisan 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2017 valla rogue gayet dövdü pirate warriorları dün. hatta bizim noob mulgear bile dövdü :D :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Nisan 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2017 quest tamamlayıp winfury miniona coldblood atınca hiç hoş olmadı ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Nisan 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2017 Oyun tamamen değişmiş, çoğu eski kart işe yaramaz geldi bana bu saatten sonra. Adamlar her sene millete para hacatıp deck kurduracak sanırım. Silence attım rouge'un quest ile 5/5 yaptığı minion a 5/5 kaldı wtf verdim. Peki quest ile gelen spelli magein secret ı ile counter edebiliyor muyuz? Yada druid in quest minionı secret ile yok edebiliyor muyuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Nisan 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2017 Turn 2 Oracle - oracle Turn 3 coin call finishers Turn 4 call finishers. HS yi neden bıraktığımı hatırladım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Nisan 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2017 valla ben 14'te çatır cutur çakma face shaman'la yeniyodum ki pirate warrior biçer yani. İleri lvl'da farklıysa bilemem vitaminsizlere denk gelmişimdir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar