yav Mesaj tarihi: Nisan 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2017 saat 4'de kesin gelir mi acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Nisan 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2017 gelir gelir.... SOON ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Nisan 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2017 güzel açtım galiba ben ya 87 paket, - 6 legendary (1'i duplicate) - 21 epic (2'si golden) - 1995 dust duplicate warrior, mage, paladin quest'leri + hunter ve priest legendary'leri çıkmış. mage ve warrior'la başlıyorum ben o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Nisan 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2017 64 pack actim paladin, mage ve lock legleri geldi, bir tane bile quest cikmadi -_- neyse rotasyondan giden kartlardan 8k dust geldigi icin cok qq lamiyorum, RIP sylvanas :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Nisan 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2017 30 packte 2 tane istediğim kart vardı biri geldi yeter bana (rogue ve mage questi) rogue questi ve şaman legendarysi geldi 4 maç attım quest roguela https://hsreplay.net/replay/C7aoeTDhMXxBjuZWijefPA https://hsreplay.net/replay/j5kZNRnrbGBFREuHoxCPV2 https://hsreplay.net/replay/hKLZk6XrTN8tNzNZZfLGHT https://hsreplay.net/replay/X2mj3LeLavnmxegBnM9iyH 3 win 1 lose kaybettiğim maç hariç yaptım questi 2 kere 4. turda 1 kere 5. turda EF SA NE Not: Sene 2017 hala pirate warrior var ladderda ona göre dfhsfh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Nisan 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2017 ben bu oyunun gelmişini geçmişini geleceğini her şeyini silkelerim. yemin ediyorum..................... 106 pack'te 4 legendary (2 tanesi Ozruk!!!!) 18 epic (1'i golden) 129 rare (12'si golden) artık toşşank geçmenin bir limiti olur bir insan evladıyla ya. allah belasını versin blizzard'ın. mean streets of gadgetzan'da da bu kadar kötü çıkmıştı, ve yine bu kadar kötü çıkıyor.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Nisan 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2017 122 pack 31 epic,5-6 golden,baya bi golden rare-common 5 legendary, hunter-priest-shaman-warrior quest bide 4 mana umbra bayada +9 common geldi (ilk defa bu kadar çok geldiğini görüyom) setde legendaryler hariç 8-9 epic eksik,şu dup common ve rareler olmasa iyi olcaktı tabi fdsf onun dışında iyi açtım kendime göre,normalde dup legendary gelir 40 da 1 gelirdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Nisan 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2017 54 pack 5 legendary Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Nisan 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2017 Sabonun yarısı kadar açıp daha fazla legendary çıkartmışsın Grrçek skill budur ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Nisan 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2017 puahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Nisan 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2017 3 pack 1 legendary. GİT GUD! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Nisan 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2017 44 pack 1 legendary. Gold la alinandan bu kadar cikiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Nisan 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2017 rogue quest deck çok iyi ya sggdfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Nisan 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2017 112 pack: Sunkeeper Tarim (Paladin Leg) Lakkari Sacrifice (Warlock Quest) ClutchMother Zavas (Warlock Leg) (Warlock yolları taştan) King Mosh (Warrior Leg) Spellsinger Umbra (Neutral Leg) The Voraxx (Neutral Leg) 6 leg iyidir ya. 19 da epic çıkmış. Eh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Nisan 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2017 Gallant said: Gold la alinandan bu kadar cikiyor. Blizz gold la alınan packlerin legend drop rate ini düşük tutmuş olabilir valla :D :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pha Mesaj tarihi: Nisan 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2017 Helal Emrah saglam gold kasmissin la 112 pack nedir. ben 48 acabildim 3 leg geldi iyidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
photographer Mesaj tarihi: Nisan 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2017 Blizz'in priest quest deck 4/5 gidiyor. Bildiğin "I'm keeping a trump card" deck olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Nisan 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2017 Pha said: Helal Emrah saglam gold kasmissin la 112 pack nedir. ben 48 acabildim 3 leg geldi iyidir. 48de 3 harika bi oran. Benim arkadaş bana 50 pack preorder hediye etti ya. Hediye olanları da çıkar, gerisi gold. 5600 falan kasabildim gold. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pordakal Mesaj tarihi: Nisan 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2017 25 packde 3 legendary var burda, hatta tyrantus ve ozruk arka arkaya geldi, sonuncu şu pack veren legendary kartta son 2. packte geldi. wilda giden tüm kartlarıda dustladım, 33k dust duruyo şimdi, yapıcağım decklere göre craftlıcam yavaş yavaş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Nisan 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2017 Lakkari Sacrifice ile ilgili ilk gözlemlerim şöyle: Deck fazla kırılgan. Aggro deckler ağız yüz girişir yani. O yüzden baya kontrol gibi oynamak lazım. Mistler, doomsayerlar, tauntlar vs. O tauntlar olmasa naparım bilmiyorum yani. Lakkari Felhound güzel kart. Hem 3/8 body ile taunt hem de 2 discard ile questi destekliyor. Bir de Spellsinger Umbra ile 6 manalık discard ettiklerini summonlayan kart sinerjisini yaptım. Hoş oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2017 90 küsür pack açtım 7 leg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Nisan 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2017 Shaman leg cikti simdi. Duzgun bir elemental deck arayisi icerisindeyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Nisan 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2017 80 pack 3 leg aq :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Nisan 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2017 20 pack 1 legendary 7 epic 11 golden rare sdkfhk rog legendarysi cikti mob olan corpse flower Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Nisan 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2017 su dogun deck listi koyunda yapak aslanlar edit: yaptim mantik nedir simdi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar