mulgear6 Mesaj tarihi: Mart 31, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2017 Tsi 20:00da playhearthstone kanalında kalan kartları açıklıyıcaklar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Mart 31, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2017 Druid questi başta akıl almaz geldi de, oyun oraya kalana kadar aggro üstünden geçermiş gibi geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Mart 31, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2017 Warrior questi hayırlı olsun. Bolca göreceğimize eminim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mart 31, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2017 http://media-hearth.cursecdn.com/avatars/319/19/636265613042820211.png http://media-hearth.cursecdn.com/avatars/319/7/636265598966896461.png Face hunter farz oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Mart 31, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2017 gene bi dolu deck'de olmayan kart ekleterek kart oyununda pek doğal olan etrafından oynamacayı silertttirmeceli kartlar yapmışlar, hiç hoşuma gitmedi şöyle bi baktım. bu arada 100 dk içinde 35-40 kişi önüme geçmezse top200 bitiriyorum bu sezonu son 1-2 win daha almak için kassam mı diyorum ama ölümüne sıkıldım ya allah karetmesin böyle oyunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Mart 31, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2017 1'de bitiomuş yav sezon. 161 falan oldum galiba:)-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Nisan 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2017 Preorder yapmali mi simdi? Son gun sanirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Nisan 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2017 preorder için geç kaldın, zam geldi, yani yapabilirsin hala ama durduk yere 50 lira falan fazla vereceksin :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Nisan 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2017 oha ben bu kartı görmemiştim. çok iyi gibi gözüktü gözüme. zoo'da herhangi bir 1-1 veya 1-2'ni yiyip bunu oynamak muhteşem bişi lan. bilmiyorum acayip hoşuma gitti gece gece. belki daha ayık kafayla bakmam lazım bilmiyorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Nisan 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2017 sabonis said: preorder için geç kaldın, zam geldi, yani yapabilirsin hala ama durduk yere 50 lira falan fazla vereceksin :( çıkana kadar zamlı fiyat geçerli olmıcak demişlerdi 6sında zam gelmesi gerekmiyo mu lul edit: üşenmedim açtım telden,aynı hala 130 tl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Nisan 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2017 ben açtım baktım gayet 170 lira =) zaten official açıklama da 22'sinde fiyatların update edileceğine dairdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Nisan 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2017 benim baktığım android valla , iphone fiyatımı seninki bide yazmışlar zaten said: The price of the Un’Goro prelaunch bundle offer will not be affected by this change and will remain the same until launch Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Nisan 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2017 GONDARCENGIZ said: benim baktığım android valla , iphone fiyatımı seninki bide yazmışlar zaten said: The price of the Un’Goro prelaunch bundle offer will not be affected by this change and will remain the same until launch he benim camışlığımmış o, bu kısmını okumamışım. ben zaten satın aldığım için fiyatını göremiyodum, android'den bi önceki exp'in fiyatına bakıp yazdım otomatik. o zaman bence hazır bu fiyata bir daha alamayacakken, gömün gitsin, sonra bi daha almazsınız zaten pack falan =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Nisan 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2017 şu quest'leri ve ucundan class'ları az yorumlayayım bi ay sonra bakarım. Druid: aviana+kun kombosunun yerini quest dolduracak mı dediniz? Yanıldınız zira quest elindeki kartların mana'sını sıfırlamıyor. Combowombo yapma hayalleri suya düşüyor bu durumda. Ramp druid ise hep çiğ kalmış bir deck hani, olmaz o iş. Jade druid saçmalığı sebebiyle druid'e bişi vermemişler neticede. Jade druid oynanmaya devam eder. Token druid kastırılır ama başarılı olur mu emin değilim. Hunter: Quest: Overrated. Locknload tarzı Stampede/Quest deck'i olabilir ama T1-T2 olacak bir potansiyel ben göremiyorum. Quest'i bir kenara bırakırsak, asıl aggro/mid range hunter meta deck'i olur. Terrorscale ve Razormaw gayet iyi kartlar. Mage: Aha bu quest can yakacak. Interaction kesiyor diye kenara attılar Ice Lance'i ve oturup interakşın'ı kökünden kesen bir quest ödülü yapmışlar. Alexstrazsa+Arcane Giant'lı quest deck'ini öngörmek zor değil (Disguisedtoast klibinde zaten apaçık bu hani dahi olmaya gerek yok x)) Quest gerçekleşene kadar stall'layıp, random kart üreten kartlarla oyun sonunu getirmeye çalışacak bir grinder mage deck'i olur muhtemelen. İşin tatsız yanı da zaten bu random kart üretme mekaniği. Yoksa çok hoş bir fikir quest ödülü. En çok nefret edilen deck olacak muhtemelen Quest Mage, bu tip deckler yüzünden oyunda viable aggro deck'i şart işte. Paladin: Ya ayıkamadığım bir şeyler var ya da oyunu paladin harici 8 class'la oynamaya devam edeceğiz uzun bir süre daha. Quest ödülü iyi ama şartı çok lame. Diğer kartlar dandik. Piest: Şahsen en çok hype'landığım class. Viable T1/T2 control priest deck'i kuvvetle muhtemel olur. Kazakus&Raza'lı Highlander mı olur, deathrattle'lı pür n'zoth mu olur orasını bilemem. Quest'i beğenmemiş insanlar ama ben geçerli bir quest olduğunu düşünüyorum. Rogue: Priest'le birlikte exp. çıkınca oynayacağım ilk 2 class'dan diğeri. Quest'ine mesafeli bakıyorum, kestiremiyorum nasıl bir şey olacağını. Öte yandan Mini-Edwin yapmışlar (biteweed). Razorpetal'lar (1mana deal1dmg token'ları) Miracle gerçekleştirmek için gerekli potansiyeli taşıyor. Conceal'sız miracle da çok oynadım, bence olur ya. Shaman: Kendi kendini üreten bir elemental deck'i bariz gözler önünde, ne yorum yapsam kör göze parmak. Kalimos çok iyi bir class legendary'si. Quest'i clownfiesta gibi neyse ki. Mid range shaman T2 olur mu en azından? Olur heralde. Warlock: Zoo is back. Reno'suz kontrol-lock ise epey zor maalesef. Reno gittiğine hiç üzülmüyorum da hani. Handlock gibi bir deck yapılamaması üzücü. Zoo meta'nın sağlığına yarar mı? Saçma jade idol ve greedy quest fanfinifingosu karşısında saçma sapan face decklerindense dengeleyecek deste zoo olsun tercih ederim tabi. Warrior: Bence quest'i en sağlam class'lardan biri (en sağlamı mı demeliydim direkt) C'thun Warr'da olduğu gibi önce tüm taunt'lar doldurulup uğraşılır, sonra o taunt'lar birbir ayıklanır geriye sağlam bir CW build'i ile eşlik eden birkaç taunt kalır. (taunt generate eden minyonlar olduğu için 7+ taunt'a çok da gerek yok misal deck içinde.) (C'thun buff'layan kartların çoğu ayıklandığı gibi) Hem quest'in downside'ı, tüm CW'nin üzerine kurulu olduğu armor hero power'ı gerçeği var. O yüzden oyun planı armor biirktirip stabilize olduktan sonra son turn'ler (win condition) için quest'ini devreye sokacak bir CW yaratılır diye hissediyorum. tl,dr: Quest olayı genel itibariyle overrated. bold meta öngörülerü: quest mage ve warrior olur zoo olur mid range hunter ve shaman olur (quest değil) paladin yalan rogue ve priest T2 civarı tutunur. jade druid ve pirate warr. eski meta'dan devamını getirecek iki deck. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Nisan 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2017 yav şimdi böyle diyosun da iyi bir deck builderın yaptıgı rafine bir deck belki süper olucak en azından uzun vadede 60% win rate olucak sinerjileri bilemiyoruz daha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Nisan 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2017 paladin zaten wowdada ayni, 50 ayda 4 yilda bir OP oluyor onsan sonra 3 sene TO THE GROUND Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Nisan 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2017 mulgear6 said: yav şimdi böyle diyosun da iyi bir deck builderın yaptıgı rafine bir deck belki süper olucak en azından uzun vadede 60% win rate olucak sinerjileri bilemiyoruz daha valla şunu bende bekliyom,rafine bir paladin decki çok güzel olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Nisan 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2017 Quest mage icin hevesliyin gayet. 90 pKwtten quest mage yapacak kadar kart ciksa bari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Nisan 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2017 Dragonlar bitti herhalde? Koca expansionda bir tane mi dragon var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Nisan 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2017 sabonis said: oha ben bu kartı görmemiştim. çok iyi gibi gözüktü gözüme. zoo'da herhangi bir 1-1 veya 1-2'ni yiyip bunu oynamak muhteşem bişi lan. bilmiyorum acayip hoşuma gitti gece gece. belki daha ayık kafayla bakmam lazım bilmiyorum :D Bu kart şeylede güzel olabilir. PO'la minionu. Sonra sacrifice et. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Nisan 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2017 PO wild olmayaydı, olabilirdi :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Nisan 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2017 poyzinis silah olayi hosuma gitti ya. rogluk katilmis bi nebze. 2 SILAH ATAYDINIZ ROGA BE AMK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Nisan 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2017 anaaa oda gitti di mi kısmet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Nisan 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2017 Corrupting mistin üzerine olabilir belki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Nisan 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2017 BonePART said: sabonis said: oha ben bu kartı görmemiştim. çok iyi gibi gözüktü gözüme. zoo'da herhangi bir 1-1 veya 1-2'ni yiyip bunu oynamak muhteşem bişi lan. bilmiyorum acayip hoşuma gitti gece gece. belki daha ayık kafayla bakmam lazım bilmiyorum :D Bu kart şeylede güzel olabilir. PO'la minionu. Sonra sacrifice et. +3 health +3 attack FOURMANASEVENSEVEN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar