Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hearthstone: Heroes of Warcraft version: 55% win rate

tunca

Öne çıkan mesajlar

30 cardlık decklerle oyunun bi kartı cekme üzerine kurulu combo metayla olcak iş değil
haksızlık zaten
adam cthun deck oynarken cthunu discardlatmak ya da OTK deckinde aviana discardlatma sacma

ha discard deckleri varda o kadar kötü tutuyorlarki deckleri oynayan yok
aslında kafamda eğlencelik renolu tree of lifelı bi discard ecki hevesi var içine son kart olarak oynamak üzere jade idolde koycan
jade reno discard deck nasıl olur acep denemek lazım
Sosyal ağlarda paylaş

O dediğin mill yalnız, discard elinde tuttuğunu yakmak demek.

Ayrıca dediğin şeyi wild'da şu sıralar deniyorum ancak bu tarz kontrol ağırlıklı deckleri reno ile oynayamazsın. Zira ağır removal gerekiyor oyunda tutunabilmek için. Paladin oynarken consecration ve equality'leri, wild pyromancer'ları, aldor peacekeeper'ları duble alman lazım.

Druid'de poison seeds ve starfall'ları, swipeları, wrathleri, living rootsları, doomsayerları ve tabi ki naturalizeları tercihe bağlı olarak çiftler halinde deckine koyman lazım. Reno fantezisine gerek yok. Yeterince healı var zaten.

Jade idol ile fatigue damage yememek çok tatlı oluyor, üstüne üstlük 1-2-3-4.. diyerek ortayı doldurmaya başlıyorsun :) keyifli bence oynaması. Competitive oynamak zorunda değilsiniz.
Sosyal ağlarda paylaş

Ahah o nası argüman la, ben de mech wizard oynamak istiyorum ama stanart kartları ona uymadığı için oynayamıyorum. Sezon dediğin bunun için zaten, yeni trendler var ya onların rüzgarıyla gideceksin ya da bırakacaksın oynamayı.

Ki sanırım senin için gerçekten en iyisi bırakmak. Güle güle (:D
Sosyal ağlarda paylaş

Wishmaster said:

Jade aggro da değil ki balta.. Mütemadiyen artan salakça bir şey. Token druid oynamak istiyorum, benimkiler 1/1 çıkarken Jadeler güçlenerek çıkıyor. Handikaplı oynuyorum resmen amk oyununu.

Tokenla jadei birleştir
2 tane 2/3 jade yerine 2 tane violet teacher koy
hem 1 1 hem jade cıkar
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...