yav Mesaj tarihi: Mart 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2017 https://pbs.twimg.com/media/C8DP7m7VAAAoU3q.png art çok tatlış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Mart 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2017 Abi token ile ortayı doldurduğunu düşün, wind furry + savage roar. Abaoov Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Mart 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2017 Ben hala adaptla charge getirmediklerine şükrediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Mart 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2017 Warlock a rakip deckten discard etme getirsinler. Eğlenelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Mart 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2017 did you mean geri getirsinler? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Mart 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2017 3 çok fazla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Mart 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2017 Arma said: Warlock a rakip deckten discard etme getirsinler. Eğlenelim dirty rat yeterince dirty abi zaten ağzını hayra aç :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mart 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2017 30 cardlık decklerle oyunun bi kartı cekme üzerine kurulu combo metayla olcak iş değil haksızlık zaten adam cthun deck oynarken cthunu discardlatmak ya da OTK deckinde aviana discardlatma sacma ha discard deckleri varda o kadar kötü tutuyorlarki deckleri oynayan yok aslında kafamda eğlencelik renolu tree of lifelı bi discard ecki hevesi var içine son kart olarak oynamak üzere jade idolde koycan jade reno discard deck nasıl olur acep denemek lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Mart 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2017 O dediğin mill yalnız, discard elinde tuttuğunu yakmak demek. Ayrıca dediğin şeyi wild'da şu sıralar deniyorum ancak bu tarz kontrol ağırlıklı deckleri reno ile oynayamazsın. Zira ağır removal gerekiyor oyunda tutunabilmek için. Paladin oynarken consecration ve equality'leri, wild pyromancer'ları, aldor peacekeeper'ları duble alman lazım. Druid'de poison seeds ve starfall'ları, swipeları, wrathleri, living rootsları, doomsayerları ve tabi ki naturalizeları tercihe bağlı olarak çiftler halinde deckine koyman lazım. Reno fantezisine gerek yok. Yeterince healı var zaten. Jade idol ile fatigue damage yememek çok tatlı oluyor, üstüne üstlük 1-2-3-4.. diyerek ortayı doldurmaya başlıyorsun :) keyifli bence oynaması. Competitive oynamak zorunda değilsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Mart 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2017 Mill rogue en sevdiğim deck açık ara. En son oynadığım versiyonunda reno var mesela. Gerekli yerde 1 gang up'ı oyanamayıp reno atabiliyosun (ki thalnos ve reno hariç hep 2 kopya) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Mart 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2017 Abi her şeyin 2şer kopya bulunduğu bir deckte Reno'nun işi nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Mart 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2017 mill rogue yani en azından 13-15 kart çekiyosun son gang up'ı saklayıp reno atabiliyosun zaten o kart failsafe bi nevi genelde gerek olmuyo edit: bu arada 12 çift (24) + 5 tek + reno varmış zor değil aktive etmek renoyu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Mart 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2017 İşlerin baya yolunda gidiyor olması lazım senin için. Early'de imkansız yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
photographer Mesaj tarihi: Mart 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2017 jade army shaman karşısında şansın yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Mart 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2017 Jade mekaniği Blizzard'ın en büyük saçmalığı ya. Un'Goro bekleneni vermezse bırakırım belki. Keyif almadığım bir oyuna devam etmenin anlamı yok yani :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mart 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2017 Ne o ağzına ağzına vurdular da keyif alamaz mı oldun :) :) :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Mart 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2017 Jade aggro da değil ki balta.. Mütemadiyen artan salakça bir şey. Token druid oynamak istiyorum, benimkiler 1/1 çıkarken Jadeler güçlenerek çıkıyor. Handikaplı oynuyorum resmen amk oyununu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mart 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2017 Ahah o nası argüman la, ben de mech wizard oynamak istiyorum ama stanart kartları ona uymadığı için oynayamıyorum. Sezon dediğin bunun için zaten, yeni trendler var ya onların rüzgarıyla gideceksin ya da bırakacaksın oynamayı. Ki sanırım senin için gerçekten en iyisi bırakmak. Güle güle (:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Mart 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2017 Sanırım darkside'a geçmenin vakti geldi. Benim inatçı ve meydan okuyucu bir yapım var. Ondan acı çekiyorum dsfjlsdfg Ağzıma ağzıma vurdular. Vazgeçme vakti. I concede... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mart 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2017 Wishmaster said: Jade aggro da değil ki balta.. Mütemadiyen artan salakça bir şey. Token druid oynamak istiyorum, benimkiler 1/1 çıkarken Jadeler güçlenerek çıkıyor. Handikaplı oynuyorum resmen amk oyununu. Tokenla jadei birleştir 2 tane 2/3 jade yerine 2 tane violet teacher koy hem 1 1 hem jade cıkar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Mart 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2017 Ahahah öyle şey mi olur lan :) Yepyeni bir şey denedim. Finja + 4 murloc var. Illidan var. Onyxia var. Violet teacher var. Beastlerle de early game'i domine etmeye çalışıyorum. Paso adam basıyorum ortaya :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mart 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2017 Bu haftaki brawl da eğlenceli olmuş diyordum ki karşı taraf party crasherları bufflayınca eğlence azaldı =(( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Mart 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2017 http://www.techbook.de/data/uploads/2017/03/en_tyrantus_1490709474-1000x1000.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mart 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2017 bgh back in the meta!! :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Mart 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2017 Bi ramp druidinizi oynarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar