Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hearthstone: Heroes of Warcraft version: 55% win rate

tunca

Öne çıkan mesajlar

şöyle bi kartlara bi daha baktım da, en ilgimi çeken bu oldu sanırım. Shadowstep, Shadowcaster, hatta gerekirse brewmasterlar, 1 tane vanish falan filan ile güzel olabilir. Hatta düşündüm de vanish ilk kez constructed'da kullanılabilir (mill saymazsak). 1 manalık bi sürü shit tier minion'ın olacak, mesela Argent Squire'ı 4 kere oynucan, sonra quest reward oynucan, artık bütün 1-2 manalık sikko minion'ların 5/5. Rakibin çok kocaman yaratıkları olursa, at vanish'i 4 mana'ya 4 tane 5/5 in tekrar. Rakip 5-6-7-8 manaya olduğu için yaratıkları, tempoda geri kalsın.

falan filan.

Sosyal ağlarda paylaş

FreEmoon said:

Birde öyle iyi bir durumki rogue için, rakip sheep atsa, hex atsa, devolve atsa ne atarsa atsın o minionlar hep 5/5 :D. İlla kesecek yani rakip yoksa her haraket boşa.

Bence oyle calısmıyor o yav.

Geçen de druid 5 mana spell için innervate'le kullanılır demiştin galiba. O da oyle olmuyomuş, gerçek mana kristallerine göre çıkıyomuş tokenlar...
Sosyal ağlarda paylaş

allala
battlecry'ları etkilemiomuş mesela, edwin 5/5'den mi ne başlıyormuymuş neymiş, hex'leyince 5/5 kurbağa mı oluyor yani taunt'lu falan? :D

quest tamamlanınca minion'larımıza cold blood da takamıyor olmamız lazım sanki ya aura dediğin gibiyse. ben ayıkamadım tam bu rogue quest'ini. oyunu yapanlardan biri de çok üstüne düşünmeyin rogue questinin falan gibi bişi demişti yanılmıyosam zaten

bu quest olayı korkutuyor beni aslında biraz umarım c'thun tadında kalır. OP olmaz, hypelanır ve azalarak biter, en sonunda 1-2 deck kalır T2 falan... Hani olması gereken o bence yoksa OP quest deckleri çok fena bayar. Du bakalım
Sosyal ağlarda paylaş

O questi tamamladıktan sonra Edwin inersen, kaç kart oynarsan oyna 5/5 iner o. Yoksa o cartta öyle yazmadı yani. Onyxia inersen 7 tane 5/5 inmiş olursun, 8/8 olan kart 5/5e düşer, 1/1 çıkanlar 5/5e yükselir.

Ve sen bu minionlara ne buff atarsan ne debuff gelirse gelsin immune olurlar. Tıpkı priestin kartı kartı lightspawn'a cold blood atınca hiçbir etkisi olmaması gibi ya da paladin kalkıp lightspawn'a aldor peacekeeper atsada etkilenmiyor olması gibi.

Çünkü lightspawn auraya sahip, attack her zaman hp kadar olacak diye. Burda da rogue genel aura kazanıyor tüm minionlar 5/5 diye. Ne buff alırlar ne debuff yerler. Eğer böyle çalışmassa, bu sefer kartta yazan yanlış anlamına gelir. Ha bu da blizzardın yapmadığı şey değil ama artık daha dikkat ediyorlar yazılara.

Druidin kartına gelince, turn 1, 2xInnervate üstüne oynayınca 1 tane minion çıkararsa o kart büyük kavga çıkar ben söylim :D. Yani 5 mana yakmışsa 5 tane 2/2 çıkacak hiç kusura bakmasınlar.
Sosyal ağlarda paylaş

1) developerlardan biri yazmış edwin 5/5 üzerine 2/2'leri alıyor diye
2) permanent mana crystal yok edip öyle 2/2 yaratık sokuyor oyuna. öbür türlü zaten 2 innervate'e falan da gerek, tek innervate sonrasında oynarsın, 3 tane 2/2 olur, öldükleri zaman da 2 mana ramp'lemiş olursun. oldu şekerim ara beni.
Sosyal ağlarda paylaş

mulgear6 said:

çünkü çok fazla class legendarysi var preorder + 50 pack bile anca keser bence
limitli deck oynayabilecez muhtemelen başlarda (en azından ben)

eskiden 21 legendary oluyordu toplam, şimdi 23 olacak, öle aşırı büyük bi farkı yok yani. bunlardan 5-6'sı kullanılabileybıl olur muhtemelen, dua edecen işte açacağın 40-50 packten bu kullanılanlar çıkacak :D
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...