mulgear6 Mesaj tarihi: Mart 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2017 hunterın yeni 1 mana kartı da efsane ya 1 mana 4-3 raptor koyuyo deckine questi için efsane Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Mart 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2017 az önce gerçekten kanser oldum galiba 2 devolvelu şamana denk geldim anyfin paladinle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spyro Mesaj tarihi: Mart 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2017 canli epic sax moment.. https://streamable.com/s9ijg best streamer adam ya :).. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mart 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2017 bu sefer hype'lanmamaya çalışıyorum. adapt'i sevmedim zaten. bugüne kadar hep content sonrası ilk 2-3 hafta ilginç ilginç deckler ortaya çıktı ardından aggro aldı yürüdü. çok muhtemelen yine aynı şey olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Mart 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2017 axedice said: Arenada rakibine iyi kartlar geldi ve seni yendi mi? Aaa ne kadar ilginç discover +1+1den ragnaros lightlord bulup 10/10 yapmış. poly attım üstünte +2 +2 yemiş ysera attı haydi ağlayalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mart 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2017 şöyle bi kartlara bi daha baktım da, en ilgimi çeken bu oldu sanırım. Shadowstep, Shadowcaster, hatta gerekirse brewmasterlar, 1 tane vanish falan filan ile güzel olabilir. Hatta düşündüm de vanish ilk kez constructed'da kullanılabilir (mill saymazsak). 1 manalık bi sürü shit tier minion'ın olacak, mesela Argent Squire'ı 4 kere oynucan, sonra quest reward oynucan, artık bütün 1-2 manalık sikko minion'ların 5/5. Rakibin çok kocaman yaratıkları olursa, at vanish'i 4 mana'ya 4 tane 5/5 in tekrar. Rakip 5-6-7-8 manaya olduğu için yaratıkları, tempoda geri kalsın. falan filan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Mart 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2017 Birde öyle iyi bir durumki rogue için, rakip sheep atsa, hex atsa, devolve atsa ne atarsa atsın o minionlar hep 5/5 :D. İlla kesecek yani rakip yoksa her haraket boşa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Mart 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2017 Spyro said: canli epic sax moment.. https://streamable.com/s9ijg best streamer adam ya :).. Abii.. Müzik tam turn başına oturmuş lan. uyahsıwfuıshdaf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Mart 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2017 FreEmoon said: Birde öyle iyi bir durumki rogue için, rakip sheep atsa, hex atsa, devolve atsa ne atarsa atsın o minionlar hep 5/5 :D. İlla kesecek yani rakip yoksa her haraket boşa. Bence oyle calısmıyor o yav. Geçen de druid 5 mana spell için innervate'le kullanılır demiştin galiba. O da oyle olmuyomuş, gerçek mana kristallerine göre çıkıyomuş tokenlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mart 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2017 yok dediği gibi oluyo. hep aura var, ne minion olursa olsun 5/5. hex, poly vs farketmiyo 5/5 sheep ve frog ile ağzına ağzına vuruyorsun :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Mart 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2017 allala battlecry'ları etkilemiomuş mesela, edwin 5/5'den mi ne başlıyormuymuş neymiş, hex'leyince 5/5 kurbağa mı oluyor yani taunt'lu falan? :D quest tamamlanınca minion'larımıza cold blood da takamıyor olmamız lazım sanki ya aura dediğin gibiyse. ben ayıkamadım tam bu rogue quest'ini. oyunu yapanlardan biri de çok üstüne düşünmeyin rogue questinin falan gibi bişi demişti yanılmıyosam zaten bu quest olayı korkutuyor beni aslında biraz umarım c'thun tadında kalır. OP olmaz, hypelanır ve azalarak biter, en sonunda 1-2 deck kalır T2 falan... Hani olması gereken o bence yoksa OP quest deckleri çok fena bayar. Du bakalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mart 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2017 dafuq. edwin niye 5/5 girmiyo direk? saçmalık lan o. ve dediğin gibi aslında, dediğin gibi buff'lanamıyor olmaları lazım mantıken. ama edwin alıyorsa, buff da alıyorlardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Mart 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2017 O questi tamamladıktan sonra Edwin inersen, kaç kart oynarsan oyna 5/5 iner o. Yoksa o cartta öyle yazmadı yani. Onyxia inersen 7 tane 5/5 inmiş olursun, 8/8 olan kart 5/5e düşer, 1/1 çıkanlar 5/5e yükselir. Ve sen bu minionlara ne buff atarsan ne debuff gelirse gelsin immune olurlar. Tıpkı priestin kartı kartı lightspawn'a cold blood atınca hiçbir etkisi olmaması gibi ya da paladin kalkıp lightspawn'a aldor peacekeeper atsada etkilenmiyor olması gibi. Çünkü lightspawn auraya sahip, attack her zaman hp kadar olacak diye. Burda da rogue genel aura kazanıyor tüm minionlar 5/5 diye. Ne buff alırlar ne debuff yerler. Eğer böyle çalışmassa, bu sefer kartta yazan yanlış anlamına gelir. Ha bu da blizzardın yapmadığı şey değil ama artık daha dikkat ediyorlar yazılara. Druidin kartına gelince, turn 1, 2xInnervate üstüne oynayınca 1 tane minion çıkararsa o kart büyük kavga çıkar ben söylim :D. Yani 5 mana yakmışsa 5 tane 2/2 çıkacak hiç kusura bakmasınlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mart 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2017 1) developerlardan biri yazmış edwin 5/5 üzerine 2/2'leri alıyor diye 2) permanent mana crystal yok edip öyle 2/2 yaratık sokuyor oyuna. öbür türlü zaten 2 innervate'e falan da gerek, tek innervate sonrasında oynarsın, 3 tane 2/2 olur, öldükleri zaman da 2 mana ramp'lemiş olursun. oldu şekerim ara beni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Mart 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2017 O zaman aynı mantıklı miniona 3 dmg vurunca da 5-2 değil de 5-5 kalsın lo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Mart 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2017 sihirli küremde görüyorum "midrange" hunterlar ve şamanlar bu expansionu domine edicekler bu nedir abi bu kadar elemental mi konulur ki çoğu da güzel dinazor temalı dediler elemental temalı oldu ki brm'de bile bu kadar dragon gelmedi ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mart 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2017 shamanstone oyunun adi 1 senedir zaten np Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Mart 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2017 Paladin quest ödülü biraz saçma olmuş 5 mana 5-5 minionu 5 kere adaptlamak = hello removal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mart 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2017 mulgear6 said: çünkü çok fazla class legendarysi var preorder + 50 pack bile anca keser bence limitli deck oynayabilecez muhtemelen başlarda (en azından ben) eskiden 21 legendary oluyordu toplam, şimdi 23 olacak, öle aşırı büyük bi farkı yok yani. bunlardan 5-6'sı kullanılabileybıl olur muhtemelen, dua edecen işte açacağın 40-50 packten bu kullanılanlar çıkacak :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Mart 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2017 Şu geçen el elemental oynadıysan triggerla text'i aşırı lame. Direkt curvestone'a yöneltiyor. Dragon'ların en azından elde tutma zamanında oynama falan gibi bi tık daha fazla vizyon gerektiren bi yapısı vardı. FeelsBadMan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mart 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2017 mulgear6 said: Paladin quest ödülü biraz saçma olmuş 5 mana 5-5 minionu 5 kere adaptlamak = hello removal cant be target of spells or abilities gelmeme ihtimali %8 falan sanırım yani bu da %99.5 ihtimalle ya stealth ya cant be target seçeceksin demek :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mart 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2017 cant be targetedlar minion silencei yemiyor mu gene? baykuş reis gene mi cıkar aceba piyasaya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Mart 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2017 Sizce oynanır mı bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Mart 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2017 Bu kart değişik olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Mart 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2017 OTK decklerine girebilir belki. Çok acayip :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar