Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hearthstone: Heroes of Warcraft version: 55% win rate

tunca

Öne çıkan mesajlar

O kartta bütün hedefler random seçiliyor işte. Kendine ya da minionlarına swipe atamıyorsun o sebeple random target olarakta mecburen rakibin kendisini ya da minionlarından birini seçiyor.

Ama böyle yerde 3-4 tane minion varken control warriora falan koyarsan çok komik şeyler oluyor. Adamın bütün büyüleri saçma sapan yerlere gidiyor. Ya da frost mage için de acayip sinir bozucu, elinde flamestrike yoksa öldürebiyor da.
Sosyal ağlarda paylaş

Aggro shaman nerfunu yaparker pirate warriorun bu hale gelecegini ongoremeyen devlerin yaptigi oyundan hayir gelmez amk bu ne lan

Rank 9da son 8 macin 7sipirate warrior. Patches cekmeyen kazaniyor 2 bana 2 onlara. Kaldim anasini satiyim 9da ilerlemiyor :/

Baska deckle girince zaten pirate varyor geldimi oto lose. Hepsi allah gibi cekiyolar anasini satiyim
Sosyal ağlarda paylaş

pirate warrior high roll decki dedim zaten. ben mesela 7 maç mı ne üst üste kaybettim rank 1'e çıktıktan sonra, elime 4 manalar doluşuyor, karşıma gelen bütün priestler 1-2-3(veya 2)-4-5 curve'ü çekiyor. bi de tilt olup misplay falan yapınca boka sardı olaylar.

bu arada o kadar bıktıysan pirate warrior'dan, 6 tauntlu jade druid oynayarak aggro sorunu çözülebilir.

onun dışında 9'dan yukarı çıkamıyorsanız, her zaman söylüyorum sorunu kendinizde arayın. he 10 maçtan bahsetmiyorum tabii ama rank 15'ten sonra 100 maç civarı yapıp hala rank 5 olamıyorsanız, sıkıntı sizdedir çok net.
Sosyal ağlarda paylaş

5 oldu, bi title istiyorum artık

dicklist:

valla pirate warrior farmladım tüm gün.
r5 sonrası %68 winrate. sadece warrior'a karşı %71 xD

bu arada ranked floors'dan kaynaklı heralde ayın 13'üne 1.1k küsür kişi fazlaymış
artık daha kolay sanırım legend olmak

Sosyal ağlarda paylaş

sabonis said:

pirate warrior high roll decki dedim zaten. ben mesela 7 maç mı ne üst üste kaybettim rank 1'e çıktıktan sonra, elime 4 manalar doluşuyor, karşıma gelen bütün priestler 1-2-3(veya 2)-4-5 curve'ü çekiyor. bi de tilt olup misplay falan yapınca boka sardı olaylar.

bu arada o kadar bıktıysan pirate warrior'dan, 6 tauntlu jade druid oynayarak aggro sorunu çözülebilir.

onun dışında 9'dan yukarı çıkamıyorsanız, her zaman söylüyorum sorunu kendinizde arayın. he 10 maçtan bahsetmiyorum tabii ama rank 15'ten sonra 100 maç civarı yapıp hala rank 5 olamıyorsanız, sıkıntı sizdedir çok net.

öyle zaten ya %50 kaybettiğim maçlar ya kötü mulligan , ya çok kilit bi turnde yanlış trade/play

benim sıkıntı, 1-2 yenilgide oyuna küsüp kapatmak/çok kolay tilt olmak. hele de yaptığım hatayı farkettiysem eyvah eyvah.

150 maç yapmıyorumdur ama toplamda. en büyük sıkıntım kötü oynamayıp/kötü çekmeyip rakibin cevap verilemeyecek şekilde oynadığı maçlar. baştan concede versen daha iyi , boşuna zaman harcıyorsun.

Bu akşam bi druid geldi mesela, adam hem kötü çekti hem de hiçbişey yapmadı neredeyse. son tur aviana kun brann , 3/3 cthun veren taunt ve cthun attı. 10 tur boşuna kapıştığımla kaldım adamla
Sosyal ağlarda paylaş

Çok iddialı değilim oyunda. Bu sebeple söylediklerim yanlış anlaşılmasın. Daha rank 13 te biri olarak tempo mage ile çok kolay ilerlediğimi farkettim. 15 altında deneyin dilerseniz. Win rate %80 üstü gidiyor şu an. Dragon priesti, reno kazakus dragon priesti, druidleri her türlü alıyor. Shaman ve warriorda tempoyu düşürmeden kontrollü gitmek gerekiyor. Maly rougelarda tamamen hız konuşuyor. Kim daha hızlı damage verirse oyun onda kalıyor.
Sosyal ağlarda paylaş

mesela mulligan yaparken azure drake'i, operative'i falan geri gönderiyo musun sadece manası yüksek ve t123 oyun yok diye?
veya twilight whelp ile başka dragon varken elinde t1 hemen atıyo musun whelp'i?

oyunun neredeyse en mühim kısmı falan mulligan yapmak. her deckle her match-up için falan değişik düşünebilmek gerekiyor. t1-2-3'üm hazır olsun diye değil. Oyunda pek iyi değilken en çok yapılan hatalardan birisi bu çünkü o yüzden söylüyorum. Yani elim kötü geldi lafı atıyorum bazen yanlış mulligan kararından kaynaklı olabiliyor. Bi de genel kaide, sürekli dışsal etmenleri suçlamak gelişmeyi (daha fazla kazanabilmeyi) net engelliyor.

onun dışında dragon priest minion based mid range deck. dolayısıyla trade'lerin hep doğru olmalı. neyi bufflayıp iyileştireceğin vs. de mühim.

ip yakıp daha fazla düşün veya iyi oynayanları izle twitch'te falan. hani oyun easy to play hard to master-ımtrak biraz. çözdükçe çok ufak ama epey fark yaratan hinlikleri yavaş yavaş özümsüyosun. psikolojik kısmı bile buna dahil, garip muhabbetler aslında bu kısmı çok girersem sıçarım diye bi kenara bırakıyorum x)

ilaveten bölgesel(rank)/zamansal mikro meta'nın kurbanı da olabilirsin.
tempostorm priest t1 dedi diye deck'le hızlıca ilerleyeceğinin garantisi kesinlikle yok. rogue ve warlock çok geliyodur direkt bırakırsın priest oynamayı falan filan...
Sosyal ağlarda paylaş

yav said:

ip yakıp daha fazla düşün veya iyi oynayanları izle twitch'te falan. hani oyun easy to play hard to master-ımtrak biraz. çözdükçe çok ufak ama epey fark yaratan hinlikleri yavaş yavaş özümsüyosun. psikolojik kısmı bile buna dahil, garip muhabbetler aslında bu kısmı çok girersem sıçarım diye bi kenara bırakıyorum x)

oyunun en kötü olduğu taraf bu

kullandığın decke çok yakın bir deck izlemediğin sürece çok bi getirisi olduğunu düşünmüyorum bu izleme durumunun. yotubeda falan olan videolar da genelde "potbori" şeklinde sadece iyi oyunlar veya winstreakler var.

Benim gelişmemi sağlayacak asıl olaylar "dream draw" etmediği zamanlarda ne yapıyo amcalar onu anlamak. iyi el geldimi ben de kazanıyorum sonuçta :D
Sosyal ağlarda paylaş

yav said:

5 oldu, bi title istiyorum artık

dicklist:

valla pirate warrior farmladım tüm gün.
r5 sonrası %68 winrate. sadece warrior'a karşı %71 xD

bu arada ranked floors'dan kaynaklı heralde ayın 13'üne 1.1k küsür kişi fazlaymış
artık daha kolay sanırım legend olmak

bu var ya bu tam bir ZALIMLIK decki.

ahaha gülmekten karnım agrıyor su an. mikroda da su saatlerde yalnızca pirate var. 4 oyunun 4'ü pirate.

çok keyifli oldu bu ya. rank 5 civarlarındayım şu an ancak her an legend olurmuşum gibi hissediyorum bu deck ile.

allah nazardan saklasın :D

edit: https://hsreplay.net/replay/8MSXNNpKv3prhgdwnkxkYd

bunu görün ya. bu görülsün.

@yav: muhteşemsin. hs'den aldığım keyif 20 kat filan arttı.

maşallah diyiniz.
Sosyal ağlarda paylaş

%30 senin oyun bilgin %70 rng

nobrain adamlarda her sezon rank 5 oluyor çok iyi bilen de. Çok iyi kararlar verip % 10 daha iyi winrate le oyun spamleyenler de legend oluyor işte.

çok iyi bilen adamın farkı deck yaparken ortaya cikiyor bir de arenada çok fark oluyor noobla bilen arasında. Ladderda scripte bıraksan seninle aynı winrate i alabilen deckler var.
Sosyal ağlarda paylaş

Nekro said:

%30 senin oyun bilgin %70 rng

nobrain adamlarda her sezon rank 5 oluyor çok iyi bilen de. Çok iyi kararlar verip % 10 daha iyi winrate le oyun spamleyenler de legend oluyor işte.

çok iyi bilen adamın farkı deck yaparken ortaya cikiyor bir de arenada çok fark oluyor noobla bilen arasında. Ladderda scripte bıraksan seninle aynı winrate i alabilen deckler var.

nobrain adamlar genel olarak rank 5 olamıyor onu söliim. oyun hakkında belli bir bilgiye, birikime sahip olmadan 5 olmak pek kolay değil. ben birkaç arkadaşımı başlattım, sadece 1'i 5 olabilidi mesela. kartları da var yani, yok değil.

ha ama 5'e bolca hata yaparak da ulaşırsın orası doğru.
Sosyal ağlarda paylaş

bunu yazdım ya, 15 kart çektim pirate warrior ile şu anda, weapon gelmedi. 1 tane weapon gelmedi lan... kalan 15 kartı 8'i weapon ahsdfuhasdufh. karşıdaki midrange shaman da deckindeki 2 healing'i ve 4 tauntun 3'ünü çekti.
bazen sen bu oyunu oynamıyorsun, oyun seninle oynuyor deli etmek için.
Sosyal ağlarda paylaş

eveeeet shaman ile aşırı hızlı 5 olunca, aylar sonra kasayım bi daha legend'a dedim, oldu sonunda. 2 gün üst üste warrior questi geldi sonra da warrior'la devam ettim, shaman'a geri dönsem çok daha erken olurdum legend, zira şu an etrafta manyak gibi warrior var ve benim arka sayfalarda paylaştığım Shaman listesi, aaaaaağzına sıçıyor warrior'ın

bu arada 3 veya 4 kere final boss'tan geri döndüm. sonuncu kaybettiğim 2. turn'de backstab backstab coin edwin yaptı mesela falan. tam çıldırmalık sadhfuhasd.

Sosyal ağlarda paylaş

KingV said:

Çok iddialı değilim oyunda. Bu sebeple söylediklerim yanlış anlaşılmasın. Daha rank 13 te biri olarak tempo mage ile çok kolay ilerlediğimi farkettim. 15 altında deneyin dilerseniz. Win rate %80 üstü gidiyor şu an. Dragon priesti, reno kazakus dragon priesti, druidleri her türlü alıyor. Shaman ve warriorda tempoyu düşürmeden kontrollü gitmek gerekiyor. Maly rougelarda tamamen hız konuşuyor. Kim daha hızlı damage verirse oyun onda kalıyor.

Ve rank 10. sadece serviste oynadığım yarım saat ile bugün yenilgisiz rank 13 ten 10 a çıktım. Tempo mage rules... Bugün karşılaştıklarım 2 warlock 3 pirate war ve 1 adet rouge.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...