Pordakal Mesaj tarihi: Aralık 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2016 Yangin tupuuuuuu That night....baskin basanin. Zasasa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Aralık 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2016 Sonra forumun ismi neden homoseksüel. Adamın biri geliyo diğerinini cinsel organı büyüktür kesin diye övüyo. Böyle bir ortam. Töbe töbe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Aralık 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2016 patches craft ettim rogue oyniim diye, 36 maçta 7 kere yapabilmişim patches'ı ilk turdan oyuna getirmeyi ahaha. millet her maçta yapıyor anasını satiim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Aralık 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2016 Benim gibi draftta mortal strike vb. bi kartı gönderip yerine patches alıp 1 manaya direk oynayabilirsin de. Hani o da bi ihtimal. Aaa hatta her discard edip yerine patches gelen el için bi sabonisliyeyim ya bundan sonra. Belki şansım değişir 8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Aralık 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2016 sizce taunt warrior mu yoksa buff paladin mi iş yapar ladder da 2sinden birini yapacağım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KingV Mesaj tarihi: Aralık 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2016 kendi paladin shields up deckimi kullanıyorum freeze mage, pirate war, jade druid, deathrattle decklerinde işime yaradı. tabi kartları kullanırken adamın destesini tahmin edip ona göre oynamak lazım. %70 win ratim var. rank ise 16 dayım :) sadece serviste eve dönerken oynuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Aralık 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2016 Piyasadaki buff pala ve taunt warrior destelerinde nedense pek board wipe kağıtları yok. O sebeple yeri bir kere kaptırdığında yere ilk koyduğun 5/10 taunt, 9/9 falan gibi karta tak diye remove geldi mi kapıyorsun dükkanı. Bende her iki desteye de biraz spell gömdüm. Tabi buffer işini baya bozabiliyor eldeki 2-3 spell ama öbür türlüsü de sinir bozuyor biraz. Tavziye ederim yani full minion gitmeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Aralık 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2016 meta çok iyi be. bugün boştum baya bi oynadım. dün geceden beri 80 maç yapmışım, hoşuma gitti bu rogue decki. 3 hunter, 2 paladin gelmiş, geri kalan bütün class'ler 8 ile 13 aralığında karşıma çıkmış. baya ciddi dengeli yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Aralık 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2016 En son ne zaman spec your friend yada play with your quest i geldi size? Yeni questler eklendiğinden beri bir kere 80gold olan geldi eskiden haftada bir çıkardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Aralık 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2016 eh doğal değil mi quest havuzu genişledi neticede Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Aralık 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2016 Hayır eski questlerin drop rateleri düşmüş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Aralık 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2016 Brn bu haftanin brawl mantigini anlamiyorum ya. 3 krz geldi galiba, duz deck yaptim giriyorum hep. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Aralık 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2016 Noluyo lan? 2 pack açtım 3 legendary düştü. Blizzard beni affetti heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Aralık 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2016 Sabonis görmesin editle editle editle çabuk! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Aralık 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2016 Abi bu arada tam 40ıncı packte cıkıyo ya legendary hmpppfsss. Ulan insafsız insanlara 3 5 cıkıyo bizede arada gül be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Aralık 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2016 Masakari said: En son ne zaman spec your friend yada play with your quest i geldi size? Yeni questler eklendiğinden beri bir kere 80gold olan geldi eskiden haftada bir çıkardı. Dün totalde 3 kişi play a friend verdi bana LOL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Aralık 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2016 http://www.relatably.com/m/img/memes-girl-crying/woman-crying-blank.png Şunu koyma vakti gelmiş :) Questler bariz iyi oldu ya. Eskiden 3 win- 5 win düzgün deck'inin olmadıgı class'tan quest geliyordu deli ediyordu bizi. Çeşit ve ödüller adil gerçekten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Aralık 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2016 BonePART said: Abi bu arada tam 40ıncı packte cıkıyo ya legendary hmpppfsss. Ulan insafsız insanlara 3 5 cıkıyo bizede arada gül be. 145 pack'te 5 legendary'e ulaştım ben de vuhuuuuuuu. oyun büyük toşank geçiyor hala :D patches ve aya yaptım. bir de kazakus yapacam yeter. önümüzdeki expansionlar için dust kalmıyor :( :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Aralık 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2016 Bana Aya çıktı eh dedim en azından 1 2 decke girer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Aralık 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2016 Şu deck çok zevkli oldu doppel+evolve ile 6 manaya 3 tane 6 cost minion :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Aralık 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2016 brann koy bence bran ile dopper azıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Aralık 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2016 brann ile başka sinerji yok. bi de azure drake var o kadar. başka türlü yapmak decki brann koyacaksan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Aralık 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2016 jinyu var 12 heal... Brann baslıbasına efsane ya.. 2/4 build'i bile cok iyi 2 dragon 2 dup 1 jinyu yeterli diye düsünüyorum . Ben devolve'lu deck yapmıstım tutmamıstı. Al akir yok yerine brann koyup deniyim bakalım. Hiç bişey yoksa bile elinde , boş board'a koyunca korkusu bile yetiyor dökülüyor herkes spelleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Aralık 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2016 Jinyu var birde 6 health yerine 12 gelir. Birde Pantry Spider eklesem koyulabilir Brann. Çokmu ağırlaşır deck o zmn bilemedim deneyim bi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Aralık 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2016 http://www.hearthpwn.com/decks/618474-top-1-eu-thijss-d-evolve-shaman Thijs in şöyle saçma sapan bir devolve decki var ama hiç gözüm tutmadı Devolve tutmadı nedense Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar