Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hearthstone: Heroes of Warcraft version: 55% win rate

tunca

Öne çıkan mesajlar

kendi paladin shields up deckimi kullanıyorum freeze mage, pirate war, jade druid, deathrattle decklerinde işime yaradı. tabi kartları kullanırken adamın destesini tahmin edip ona göre oynamak lazım. %70 win ratim var. rank ise 16 dayım :) sadece serviste eve dönerken oynuyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

Piyasadaki buff pala ve taunt warrior destelerinde nedense pek board wipe kağıtları yok. O sebeple yeri bir kere kaptırdığında yere ilk koyduğun 5/10 taunt, 9/9 falan gibi karta tak diye remove geldi mi kapıyorsun dükkanı.

Bende her iki desteye de biraz spell gömdüm. Tabi buffer işini baya bozabiliyor eldeki 2-3 spell ama öbür türlüsü de sinir bozuyor biraz. Tavziye ederim yani full minion gitmeyin.
Sosyal ağlarda paylaş

BonePART said:

Abi bu arada tam 40ıncı packte cıkıyo ya legendary hmpppfsss.
Ulan insafsız insanlara 3 5 cıkıyo bizede arada gül be.

145 pack'te 5 legendary'e ulaştım ben de vuhuuuuuuu. oyun büyük toşank geçiyor hala :D patches ve aya yaptım. bir de kazakus yapacam yeter. önümüzdeki expansionlar için dust kalmıyor :( :(
Sosyal ağlarda paylaş

jinyu var 12 heal... Brann baslıbasına efsane ya.. 2/4 build'i bile cok iyi

2 dragon 2 dup 1 jinyu yeterli diye düsünüyorum . Ben devolve'lu deck yapmıstım tutmamıstı. Al akir yok yerine brann koyup deniyim bakalım.

Hiç bişey yoksa bile elinde , boş board'a koyunca korkusu bile yetiyor dökülüyor herkes spelleri
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...