Wishmaster Mesaj tarihi: Aralık 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2016 Rahat olun beyler, renoya rağmen alıyorum aşağı zırlatıyorum yine zaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Aralık 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2016 Aggronun en güzel kısmı oyunlar 3 dakkada bitiyo. %51 winratın olsan rank 10 oluyosun 2 güne. Ama kendinide oyundan soğutuyosun bu arada. Namussuzluk yapıyorum gibi geliyo oynarken asfsafsadfas keşke düzgün bir deck yapıcısının yaptığı rafine bir deck olsada %100 winrate alsak bari namussuzluğun karşılığı olsa tam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Aralık 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2016 Amma uğraşıyosunuz adamla ya asdslgkj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Aralık 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2016 Ahah eğlensinler yaw bırak. Güçlü olacak dedim, gayet güçlü oldu mekanik. Önemli olan o. Paladin için demedik, zira olmadı da. En azından şu anda henüz diil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pordakal Mesaj tarihi: Aralık 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2016 Spyro said: renolock oyna o zaman :) o zamanda reno gelmez. zaaaaaaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spyro Mesaj tarihi: Aralık 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2016 http://www.hearthpwn.com/news/2103-hearthstone-sets-take-8-months-to-design-also blizz designer ariyormus.. hadi gencler basvurun.. bu arada related videolarda sunu gordum: https://www.youtube.com/watch?v=3kO6zb_TKek zamaninda baya yanlis yorumlandiklarini biliyordum ama boyle direkt o kisimlari gormek cok eglenceli :).. gerci troggzor'a herkes iyi diyodu ama olmadi iste.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spyro Mesaj tarihi: Aralık 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2016 bu da bonus: https://www.youtube.com/watch?v=yIXTLKKNafc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Aralık 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2016 Dr. Boom'u bilen az kişi vardı da Amaz'ın entomb is a bad card. Nobody will play it demesi efsaneydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Aralık 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2016 Entomb nzoth stratejisini çöpe atıyor direk :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Aralık 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2016 combo bir cok decki dovuyo ki murloc paladindede gidip iki warleaderı entomblarsan manaısz oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Aralık 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2016 Her yer reno oldu arkadaş . Vs control oynasan bir oyun bir ömür sürüyor , aggro oynasan tam 1-2 health bırakıyorsun turn 6 da şak reno. Jade reno ve aggro warrior 3 tane deck var standart da arada bir kun druid veya miracle rogue görürsen görürsün. Renodan kurtulana kdr wild a geçme kararı aldım en azından biraz farklı deckler görüp mutlu oluyor insan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Aralık 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2016 axedice said: sabonise bağlatmak AUHHSDUAUDHAUSDHASHDHASHD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KingV Mesaj tarihi: Aralık 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2016 30 küsuruncu packten sonra Wrathion geldi. Dragon deck kurmayı düşünmüyorum yazık oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Aralık 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2016 Dragon deck için bile meh zaten ya. Bana golden çıktı, yatıyor mal mal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Aralık 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2016 Beklet patlatma bence. Belki düzgün bir deck yapıcısının yaptığı rafine bir deck çıkar da kullanılır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Aralık 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2016 Sabonun herhangi bir şey patlatabileceğine inanıyor musun peki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pordakal Mesaj tarihi: Aralık 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2016 Ben bi reno demon karisik bi deck yaptim. Koydum 5+ manali demonlari. Yeni gelen lock legendarysi ile super is yapiyolar. Tek kartla boardu instant doldurmak. Warrior gelince bi brawla bakiyo tabide. Onun disinda baya otturuyo ya.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheRiverBelow Mesaj tarihi: Aralık 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2016 ya bi tane adam vardı. araştırma görevlisiydi. çok saçma sapan oddler üst üste biriktiği için çıldırıyodu tiviçteydi kimdi o linki neydi bulamadım :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pordakal Mesaj tarihi: Aralık 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2016 Basarcos? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Aralık 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2016 birikmese de çıldırıyo RAKİBİMDE KART VAR RÖAGH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Aralık 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2016 https://www.youtube.com/watch?v=mcchwuER3wU&list=PLhlnZanGH7C9MrbArEI6v-soeHs__GbbB afasfasfa deneme amaclı upload ettim kalite felan fena değil sanırsam kamera dısında 2 video upload ettim binding of isaac denedim sıctı attı bindinge Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pha Mesaj tarihi: Aralık 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2016 Ozlemisim koca kafani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheRiverBelow Mesaj tarihi: Aralık 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2016 Pordakal said: Basarcos?ya evet. bu adamdı. ama video farklıydı. AMMAN HA. AMMMANNNN filan diyodu. dsfse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Aralık 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2016 Pha said: Ozlemisim koca kafani. Olm gövdeme göre orantılı. Napıyım sizin gibi besisiz adamların yanında büyük duruyorsam. İldenizle senin toplamı kadar hacmim var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Aralık 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2016 BonePART said: Pha said: Ozlemisim koca kafani. Olm gövdeme göre orantılı. Napıyım sizin gibi besisiz adamların yanında büyük duruyorsam. İldenizle senin toplamı kadar hacmim var. Saygın'ın da diğer kafası büyüktür herhalde. Dinamo title'ını almak öyle her babayiğidin harcı değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar