Masticore Mesaj tarihi: Aralık 14, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2020 1 saat önce, GONDARCENGIZ dedi ki: iyiki hesabımı satıp gitar almışım mk dedirten oyun Satın alıcak enayi bulmak başarı veya ugraşamadım ben ^^ . Zamaninda full kart setimiz vardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Aralık 14, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2020 abi çok gerideysen yakalaman zor. bi iki deste ile oynarım diyorsan ucuz aggro desteleri var. yani şunu bunu al da diyemiyorum çünkü hem meta değişiyor hemde oyun tek kuruş dahi hak etmiyor. yeni battle pass sistemiyle de f2p'yi öldürdüler. battleground da auto battler modu. keyifli bayağı. yok illa ccg oynicam diyosan gwent'i bilmiyorum ama legend of runeterra'ya bi bak derim. mobil'de de var ve çok iyi oyun. inanılmaz f2p friendly ve dev'ler çok ilgili. 2 hafta da bir card buff/nerf falan geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Aralık 14, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2020 tşkler Aslında en sevdiğim şey arena yapmaktı hearthstone'da ama arena yapmak için gold lazım. Gold vermiyorlar daily anladıgım kadarıyla. Legend of runeterra ve gwent'e bakıyım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Aralık 14, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2020 Aslında questlerden epey gold geliyor. Yani harcamazsan birazda Arena'da kazanırsan sanırım 7 idi bir dönem kendini döndürme rakamı yapabilirsin yine. birde Arena'ya benzer duel var mesela o free oda baya eğlenceli bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Aralık 14, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2020 gold sistemi değişti bone, reward track sistemi geldi. 3 günde 100 gold anca geliyor. bi de duel'i heroic mode oynamıyorsan eğer rewardı yok. ona da gold ile giriyorsun. arena'da da 7 ortalamayı bulmak önceden çok zordu ama zannetmiyorum ki değişmiş olsun. @sabonis'e sormak lazım arenayı. ara ara girip atıyor. @Masticore runeterra'nın da kendine has bi arenası var. bayağı da keyifli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Aralık 14, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2020 biliyorum reward track olayınıda işte az çok döndürebiliyorsun reqrdlarla kendini işte eski questler kadar gold geliyor gene arenada da zaten 7 tututramıyorsan cok yapmak mantıklı değil amorti etmesi lazım kendini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Mart 25, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2021 Sylvanas store'a gelmiş. 1500 altın veya 60 TL sanırım. Bastım altını aldım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Mart 25, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2021 yeni exp geliyor haftaya. keşke gömmeseydin skine 1500 gold Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Mart 25, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2021 bu arada classic patch'i geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Mart 26, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2021 Sylvanas'a değer ya. Bu yeni sezon seysinde baya altın birikiyor zaten. 10k altın biriktirdim 40 paket açmayi düşünüyorum sadece. Gerisi kalsın biriksin. Craft ederim eksikleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Mart 30, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2021 45 pack 3 legend 10 civarı epic. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Mart 31, 2021 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2021 mtg arena var artık nabyonuz deliler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Mart 31, 2021 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2021 bakim bu ayın ödülleri gelmiş mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Mart 31, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2021 95 deck 4 legendary 12 epic Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ekim 7, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2021 Sonunda pay2win mod da yapmışlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ekim 7, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2021 https://playruneterra.com/en-sg/ oynayın çok daha keyifli bence daha doğrusu çok daha dengeli diyim oyun. RNG az Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Ekim 11, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2021 lor'u ilk oynadığımda güzel gelmişti ama bi yerden sonra sıkıyor, trade simülatör'e bağlıyor. f2p friendly olması çok iyi ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Haziran 18, 2022 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2022 ben de geri oynamaya başladım diamond 10 oldum bile legenda kasasım yok hep aynı şey rogun meta deckler ilginç değil pek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Haziran 18, 2022 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2022 midrange tempo roguela kazanabilmek istiyorum : P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2022 Canım sıkıldı bir bakayım diye girdim, ben vanilla halini oynamıştım sanırım en son. Kabus gibi olmuş, oyun açıldı 10dk falan saçma sapan legendary card ödülleri bilmemneler yağdı, yok Alliance AV'ı kazandı falan. Sonra merc. falan verdi bir şeyler... Yok tavern pass al, yok welcome back ödülü sadece 99 lira sldfjksdg. 50 tane oyun modu koymuşlar, ne olduğunu anlamadım. Sildim geçtim tek bir oyun oynamadan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2022 https://www.instagram.com/p/Chss7PLL4c6/?igshid=YmMyMTA2M2Y= Yeni ödeme birimi getirmişler. Altınla alınabilecek şeyler azalmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2022 Gold ile alabildiğin herşeyi hala gold ile alabiliyorsun, hiç bir değişiklik yok onda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2022 Adventure alınabiliyordu onu kaldırmışlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2022 Adventurelar uzun zamandır gold ile alınamıyor eğer önceden gold ile hiç wing açmadıysan. Zaten adventure yapmıyorlar artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2022 Hmm ben hepsini zamanında goldla açtığimdan bilmiyordum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar