Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

hadi girin lan

Artariel

Öne çıkan mesajlar

Lisede bLaQ ve ekürileriyle Beşiktaş Adeks yapardık 2 ayda bir. HLDM ve CS, Counter'da tam noobtum o zamanlar, halime gülmekten sandalyeden düşenler vardı o derece. HLDM'de ise silahların yerini bildiğim için biraz daha iyiydim (bizimkiler pek oynamadı HLDM).

Hala FPS özürlüyüm (Quake II'den gelmemekten bunlar hep lol), o yüzden oyunda varsa destek sınıfları oynarım.
Sosyal ağlarda paylaş

cs5.sanane.com vardi, ff acik tek server. 56K modemle girmeye calisirdim, 1 saat online oynadigim oyuna sirf bu servera girmek icin 1 saatte kuyrukta beklerdim girebilmek icin. ttnet surekli gecirdigi icin, fatura cilgin gibi gelirdi ay sonunda sdfdsf

lisede bi arkadas vardi, dinsiz diye biz buna s@t@n lakabi takmistik, klanimizin ismide s@T@n klaniydi, gelen gecen laf atardi bize ahah

o zamanlardan tek hatirladigim surekli top listede 0ne! diye bi klan vardi, hatta 0ne.iverson diye biri vardi ne zaman server'a girsem oda orda olmus oluyodu, aklima kazinmis eleman, tanimam etmem gerci peh

isin boktan tarafi ben bunlarin klanlarini uzun sure O-NE diye okumustum, sonra okulda adam gibi ingilizce ogrenmeye baslayinca cakmistim kofteyi lol

ne CS mis arkadas, mih gibi hatirliyorum her ayrintisini.
Sosyal ağlarda paylaş

reyou said:

cs5.sanane.com vardi, ff acik tek server.

2003te cs.hebelek.com vardı galiba ilk online kantır tecrübem. o zamana kadar internet kafe lan yapıyoduk

internet kafelerdeki kantır ve uo anıları anlata anlata bitmez galiba ya. büyülü dönemlerdi yav ne yanlış gitti hala çözmeye çalışıyom ama yok bulamıyorum. diablo 2 falan da oynuyodum kafede, save dosyalarını biri silince bütün günüm ölü gibi geçiyodu. ne zaman şu televizyonda ikiz kulelerin yıkılma haberini gördüm, o zamandan beri boka sarıyo işler. 2004'e kadar iyiydi.
Sosyal ağlarda paylaş

Fistan said:

benim gittiğim bi cafe vardı
yerin altında iş hanında sabah 7 açardık akşama kadar
ışık yoktu içeride hep karanlık
8-10 kat müzik seti 20 tane kolon falan vardı
sabah bi başlardık 2pac, dr.dre akşama kadar
kafenin sahibi de almancı kick boxcı bi elemandı asd

Best internet cafe xD Coşkun muzo Kirpi XD
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...