Mino Mesaj tarihi: Ekim 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2016 Lisede bLaQ ve ekürileriyle Beşiktaş Adeks yapardık 2 ayda bir. HLDM ve CS, Counter'da tam noobtum o zamanlar, halime gülmekten sandalyeden düşenler vardı o derece. HLDM'de ise silahların yerini bildiğim için biraz daha iyiydim (bizimkiler pek oynamadı HLDM). Hala FPS özürlüyüm (Quake II'den gelmemekten bunlar hep lol), o yüzden oyunda varsa destek sınıfları oynarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ekim 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2016 cs5.sanane.com vardi, ff acik tek server. 56K modemle girmeye calisirdim, 1 saat online oynadigim oyuna sirf bu servera girmek icin 1 saatte kuyrukta beklerdim girebilmek icin. ttnet surekli gecirdigi icin, fatura cilgin gibi gelirdi ay sonunda sdfdsf lisede bi arkadas vardi, dinsiz diye biz buna s@t@n lakabi takmistik, klanimizin ismide s@T@n klaniydi, gelen gecen laf atardi bize ahah o zamanlardan tek hatirladigim surekli top listede 0ne! diye bi klan vardi, hatta 0ne.iverson diye biri vardi ne zaman server'a girsem oda orda olmus oluyodu, aklima kazinmis eleman, tanimam etmem gerci peh isin boktan tarafi ben bunlarin klanlarini uzun sure O-NE diye okumustum, sonra okulda adam gibi ingilizce ogrenmeye baslayinca cakmistim kofteyi lol ne CS mis arkadas, mih gibi hatirliyorum her ayrintisini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Artariel Mesaj tarihi: Ekim 27, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2016 Llama said: Fistan said: keske o zamanlardaki takıldıgımız yerlerin zamanların fotoları videoları falan olsa da göstersek imba mekanlardı valla bizim uo tayfası : ) hesap makınası ile çekerdik tabi o zaman ulan ağlayacam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Artariel Mesaj tarihi: Ekim 27, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2016 reyou said: cs5.sanane.com vardi, ff acik tek server. 2003te cs.hebelek.com vardı galiba ilk online kantır tecrübem. o zamana kadar internet kafe lan yapıyoduk internet kafelerdeki kantır ve uo anıları anlata anlata bitmez galiba ya. büyülü dönemlerdi yav ne yanlış gitti hala çözmeye çalışıyom ama yok bulamıyorum. diablo 2 falan da oynuyodum kafede, save dosyalarını biri silince bütün günüm ölü gibi geçiyodu. ne zaman şu televizyonda ikiz kulelerin yıkılma haberini gördüm, o zamandan beri boka sarıyo işler. 2004'e kadar iyiydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maivresnon Mesaj tarihi: Ekim 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2016 cheating death falan vardi anti hile muhabbeti ah ulan ne günlerdi internet kafede cs 1.5 li geceler :(( delta force , mıdtown madness falan dfhg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Ekim 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2016 ikiz kuleler yıkılırken internetten day of defeat oynuyordum. ilk defa mı ne girmiştim bi de, millet oo ikinci kule de gitti falan diye konuşurken oyun içi bişey sanmıştım sdgsfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Artariel Mesaj tarihi: Ekim 29, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2016 şu haritayı hatırlamayan yoktur lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Kasım 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2016 Bende wowun ilk çıkışını hatırlıyorum 2003 müydü neydi, UO cularla WOW cular paso birbirine laf sokmaya çalışıyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hattok Mesaj tarihi: Kasım 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2016 Fistan said: benim gittiğim bi cafe vardı yerin altında iş hanında sabah 7 açardık akşama kadar ışık yoktu içeride hep karanlık 8-10 kat müzik seti 20 tane kolon falan vardı sabah bi başlardık 2pac, dr.dre akşama kadar kafenin sahibi de almancı kick boxcı bi elemandı asd Best internet cafe xD Coşkun muzo Kirpi XD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2016 ora değil lan orası da çok varoştu güzeldi gerçi :d benim dediğim nexus.ışıklarda antalya lisesinden karaoglan parkına dogru giderken solda bi hanın içinde aşağıdaydı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Kasım 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2016 Artariel said: şu haritayı hatırlamayan yoktur lan alsdlkaşilsdsdf şu haritayı arkadaşlar ilk defa oynamışlar, geldiler anlatıyorlar mahallede; elemanı roketle marsa yollasan geri gelse böyle anlatmaz yemin ediyorum öyle heyecanlanmışlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Kasım 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2016 bizim mahallede bir cafe vardı, sahibi flash atanlara kızardı monitör bozuluyor diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Kasım 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2016 http://files.gamebanana.com/img/ss/maps/544249e692566.jpg arabanın içinde bomba kurup, götürürdüm bombayı.bulamazdı kimse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Kasım 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2016 ALLAAA neydi şu son haritanın adı ya, arada bi aklıma gelip duruyo. litrelerce ayran eşliğinde ne çok oynadıydım arkadaş, bi bu bi de tundra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Kasım 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2016 Asıl harita pools day miydi neydi havuzlu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2016 @kojiroh, jeepathon2k Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Artariel Mesaj tarihi: Kasım 4, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2016 hassss şu arabalı haritalar en komik anları yaşadığım haritalar olabilir cs'de. araçlar aşırı buglı olduğu için teammateleri biçerek gidiyolardı admine ağlıyolardı sonra of hatırladım haritayı as_crazytank as_crazytank2 as_crazytank3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Artariel Mesaj tarihi: Kasım 4, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2016 https://www.youtube.com/watch?v=9WyVFTIdhfo off aynen şu, adam tekneyi alıp takım arkadaşlarının üstüne salıyodu sonra admin ban pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Kasım 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2016 havuzlu gercek bir deathmatch'di sdf 10 saniyelik roundtripler orgazmik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar