Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Nintendo Switch

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
http://www.nintendolife.com/news/2018/07/guide_the_best_nintendo_switch_micro_sd_cards

Buradan bakabilirsin. Ben gopro için 4k kayıt yapabileceğim hızda bir sd card aldıydım, onu kullanacağım ihtiyaç duyduğumda ama overkill olur herhalde.

Bir de sd card almadan şöyle yapabilirsin, Zelda gibi oyunları physical copy olarak alırsın, 2. el satması da kolay hem; mario kart, super smash bros gibi oyunları da dijital alırsın. Geçen mesela Zelda'yı 200 liraya aldım, dijital alayım desem 300 lira neredeyse. Bitirince de satacağım aldığım fiyattan.
Mesaj tarihi:
97330 – Corvallis, Oregon
03222 – New Hampshire, Bristol
97222 – Milwaukie, Oregon
97116 – Forest Grove, Oregon
97080 – Portland, Oregon
Mesaj tarihi:
ilk kez dijital bişi alcam switch'e o yüzden bi sorum var. kredi kartını seçince direk add funds olarak algılıyo. ben 10 dolar altı bişi alıcam direk oyunun parasını ödeyemiyor muyum kart ile? illaki 10 dolar ve katları kadar fund mı atmam lazım hesaba?

ok seçenek varmış :D
Mesaj tarihi:
xenoblade'in combat chapter 4'te oturuyo. 20.ci saat civarı 3.cü blade'i de combatta kullanabilmeye başlayınca baya eğlenceli hale geliyor combatı. o noktaya kadar kimisi pes edebiliyor ben gene eğlenerek geldim ancak bayarsa sabret :)
Mesaj tarihi:
baymaz oyun daha ilk cutscene den benim tarzim

expansion pass i bile aldim.

tek derdim gectigimiz 2-3 hafta baya bos vaktim vardi, salak sacma super mario odyssey ve ace tennis e gomdum vakti. simdi tam kafama gore oyun buldum isler yogunlasiyor. life sux
Mesaj tarihi:
Fiyat konusunda müthiş zırvaladı adamlar.. yahu yap şunu 1799 bas üstüne 2 bundle paket çak onlarıda 1999 yine satar.. 2400 ne ulan ayı. Tamam orjinal konsol vs Türkiye'de yemez.
Ben alalı 1 sene oluyo ben zelda ile birlikte 2000'e almıstım bi konsolcudan.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...