mokoko Mesaj tarihi: Nisan 26, 2018 Mesaj tarihi: Nisan 26, 2018 ya o fiş mevzusu biraz sıkıntı benim için çünkü ben arabistandayım ve sürekli tr'ye gidip geliyorum. burada voltaj aynı ama girişler farklı o yüzden her türlü dönüştürücü kullanıcam ztn :D ulan aklıma geldi bu alet usb'den şarj oluyo mu?
Bright Mesaj tarihi: Nisan 26, 2018 Mesaj tarihi: Nisan 26, 2018 Voltaj farklı olsa da düzgün adaptör/güç kaynakları ve bilimum cihaz artık 100-240V oluyor. Dönüştürücü işini görecektir.
totemic Mesaj tarihi: Nisan 26, 2018 Mesaj tarihi: Nisan 26, 2018 laurelin yapmayın diyordu kronik bir arıza mı ne varmış. 5-10 sayfa geride bir yazısı var. nerde kardeşim bu laurelin? sahip çıksın konsoluna..
mokoko Mesaj tarihi: Nisan 26, 2018 Mesaj tarihi: Nisan 26, 2018 yok onun dediği sahte kablo ile şarj etmeyindi sanırım. uçakta ekranların usblerine takıp şarj edebilyor olmam lazım yoksa olmaz o iş benim için :D
mokoko Mesaj tarihi: Nisan 26, 2018 Mesaj tarihi: Nisan 26, 2018 hıııı laurelin'in demek istediğini şimdi anladım abi yanında usb kablosuyla gelmiyomuş alet. e yuh nintendo daha ne diyim ki sana. ayıp lan nası usb kablosu vermezsin yanında bide 3rd partilerde sıkıntı çıkartırsın... edik: laurelin Laurelin said: Oski said: switch icin dizayn edilmis third party charger lar var onlarda sorun yok. aliexpress'ten $1'a alinanlar da sikinti normal hayir hepsinde var, sorun chargerlarda degil switchte cunki. nintendo tarafindan lisansi olmayan butun usb-c chargerlar sorunlu, nintendonun lisans verdigi third party charger yok su anda. hani ankerin en iyi usb-c PD chargeri bile switch katletmis durumda. totemic said: ya bu switch'i pc'den şarj edebiliyor muyuz? illa fişe takmak mı gerekiyor? hayir, orjinal adaptoru haric hicbirseyle sarj etmeyin su felaket hata duzeltilene kadar. apple soyle bir fail yapsa turk internet sitelerine kadar isyan cikardi ama nintendronelar sagolsun "just use a nintendo charger faaam" zihniyeti yuzunden buyumuyor olay inceleyen muhendisler yazmis iste, firmware ile duzeltme sanslari var bu sorunu, asil sorun ama nintendonun ve benzer buyuk firmalarin USB-C standartlarini katlediyor olmasi. tuketici ne guzel USB-C cihazim var, nexus sarj cihazimla sarj olur veya macbookin chargerini kullanirim diyor ama port ayni port, speclerin birbiri ile alakasi yok. USB-C nin ayni anda goruntu+ses iletebilme fonksiyonu icin secmisler bariz, eskisi gibi kendilerine ozel sarj cihazi ve port cikarmalarindan tek farki elinzideki mevcut usb-c aksesuarlarin cihazlara zarar vermesi. usb-c standartlara uymayinca cihazlar icin cok tehlikeli, cektigi guc o kadar yuksekki bide PD var ise yakabiliyor cok rahat iste yok lan baya baya usb'den şarj etmeyin demiş. niye ya :( öyle şey mi olur sırf fişten nası şarj edelim :/ onthego konsol değil mi abi bu pff
Anelor Mesaj tarihi: Nisan 26, 2018 Mesaj tarihi: Nisan 26, 2018 USB A to C bide bilmem kaç ohm resistor'lu kablo kullanman lazım. aratırsan tam speclerini bulursun. sikindirik ucuz USB A to C kablosu almazsan genel olarak uyuyor zaten. pro controller alırsan onla birlikte geliyo USB kablosu.
Fin Mesaj tarihi: Nisan 26, 2018 Mesaj tarihi: Nisan 26, 2018 ntsc pal yok bu konsolda prizler uymuyo zaten
mokoko Mesaj tarihi: Nisan 26, 2018 Mesaj tarihi: Nisan 26, 2018 https://i.imgyukle.com/2018/04/26/Vj6xR.md.png ben burda böyle gördüm diye sordum
Fin Mesaj tarihi: Nisan 26, 2018 Mesaj tarihi: Nisan 26, 2018 € $ kurunu cevirip birine pal diğerine ntsc yazmislardir regionlock konsol.
Laurelin Mesaj tarihi: Nisan 26, 2018 Mesaj tarihi: Nisan 26, 2018 mokoko said: hıııı laurelin'in demek istediğini şimdi anladım abi yanında usb kablosuyla gelmiyomuş alet. e yuh nintendo daha ne diyim ki sana. ayıp lan nası usb kablosu vermezsin yanında bide 3rd partilerde sıkıntı çıkartırsın... edik: laurelin Laurelin said: Oski said: switch icin dizayn edilmis third party charger lar var onlarda sorun yok. aliexpress'ten $1'a alinanlar da sikinti normal hayir hepsinde var, sorun chargerlarda degil switchte cunki. nintendo tarafindan lisansi olmayan butun usb-c chargerlar sorunlu, nintendonun lisans verdigi third party charger yok su anda. hani ankerin en iyi usb-c PD chargeri bile switch katletmis durumda. totemic said: ya bu switch'i pc'den şarj edebiliyor muyuz? illa fişe takmak mı gerekiyor? hayir, orjinal adaptoru haric hicbirseyle sarj etmeyin su felaket hata duzeltilene kadar. apple soyle bir fail yapsa turk internet sitelerine kadar isyan cikardi ama nintendronelar sagolsun "just use a nintendo charger faaam" zihniyeti yuzunden buyumuyor olay inceleyen muhendisler yazmis iste, firmware ile duzeltme sanslari var bu sorunu, asil sorun ama nintendonun ve benzer buyuk firmalarin USB-C standartlarini katlediyor olmasi. tuketici ne guzel USB-C cihazim var, nexus sarj cihazimla sarj olur veya macbookin chargerini kullanirim diyor ama port ayni port, speclerin birbiri ile alakasi yok. USB-C nin ayni anda goruntu+ses iletebilme fonksiyonu icin secmisler bariz, eskisi gibi kendilerine ozel sarj cihazi ve port cikarmalarindan tek farki elinzideki mevcut usb-c aksesuarlarin cihazlara zarar vermesi. usb-c standartlara uymayinca cihazlar icin cok tehlikeli, cektigi guc o kadar yuksekki bide PD var ise yakabiliyor cok rahat iste yok lan baya baya usb'den şarj etmeyin demiş. niye ya :( öyle şey mi olur sırf fişten nası şarj edelim :/ onthego konsol değil mi abi bu pff yaninda adaptoru geliyor :D pro controller alirsaniz iyi olmasi garanti A-C kablo geliyor A-C riskli degil PD olmadigi icin, C-C kablolar cok riskli cunki taktiginiz USB-C slotunda USBPD var ise aletin voltaj regulasyonunu kontrol eden cipi kizartiyormus. sorun tespit edildi tamir mumkun artik pahalli olsada :) neden sorunun ciktigini biliyoruz en azindan bin kere uyarildigi halde dinlemedi millet ehueheu ELI5 yaziyim USB-C evrensel olmasi ve firmalari ozel sarj cihazlari ve portlardan uzaklastirmasi gerekirken kimse standartlara uymadigindan garip bir durum ortaya cikti nintendo USB-C kullaniyor guya ama USB-C apple sarj cihazlari fazla guc verdigi icin yakiyor cunki iki firmada USB-C spesifikasyonlarina uymak yerine kafalarina gore gitmis USB-C nin elestirilmesi ve basbelasi olmasi bu. eskiden kimse lightning apple sarj cihazi ile gidip android sarj etmeye kalkmiyordu simdi "nede olsa ikiside USB-C demekki uyumlu" diye takiyorlar ve firma mictiysa hasar aliyor cihazlar, third party aksesuar oldugu icin garantide reddedebiliyor.
mokoko Mesaj tarihi: Nisan 26, 2018 Mesaj tarihi: Nisan 26, 2018 a-c dediğin nedir? yani şu linktekini direk alsak sıkıntısız kullanabilir miyiz? https://www.amazon.com/Nintendo-Switch-Charging-Cable-TechMatte/dp/B06W9L3KJF
Laurelin Mesaj tarihi: Nisan 26, 2018 Mesaj tarihi: Nisan 26, 2018 hayir https://bensonapproved.com/ surdan bakiyoruz, bu siteye adini veren google muhendisi tek tek USB-C aksesuarlari deneyip hangisinin standartlara uygun oldugunu hangisinin olmadigini yaziyor
Laurelin Mesaj tarihi: Nisan 26, 2018 Mesaj tarihi: Nisan 26, 2018 ha bide switchin icinden cikan adaptor travel adaptor, dunyanin her yerinde kullanilir donusturucu ile. ben direk 2 liralik migrosta satilan cevirici plastik zimbirti ile kullaniyorum benim amerikadan getirttigim cihazdan cikani. hatta yapistirdim guzel direk EU plug oldu :p
mokoko Mesaj tarihi: Nisan 26, 2018 Mesaj tarihi: Nisan 26, 2018 vay arkadaş ne zormuş lan adam gibi kullanmak bi tane aleti. nintendo yanına bi tane usb çıkışlı kablo koysa hiç olmicak böyle şeyler :/ hype'ım sönmeden haftaya aldım aldım yoksa yanar benim için switch :D
Oski Mesaj tarihi: Nisan 26, 2018 Mesaj tarihi: Nisan 26, 2018 helal mokoko hic dusunme Bi onceki sayfada deadwoll un dedigi gibi ben de aldigimdan beri baska seyde oyun oynamadim - muthis alet, muazzam oyunlar Gow4 aldim ama oynayasaim gelmiyo resmen ps4 clunky geliyo asd
mokoko Mesaj tarihi: Nisan 26, 2018 Mesaj tarihi: Nisan 26, 2018 abi bide dediğim gibi ben haftada 8 saatini uçakta bi okadarınıda havalimanı + yolda geçiriyorum. o yüzden handheld bişi tam benlik gibi geliyor.
Laurelin Mesaj tarihi: Nisan 26, 2018 Mesaj tarihi: Nisan 26, 2018 mokoko said: vay arkadaş ne zormuş lan adam gibi kullanmak bi tane aleti. nintendo yanına bi tane usb çıkışlı kablo koysa hiç olmicak böyle şeyler :/ hype'ım sönmeden haftaya aldım aldım yoksa yanar benim için switch :D koymasi icin gerekce yok cunki sarj aleti ile sarj etmen lazim USB-A portundan aldigin voltaj cogu zaman alet calisirken sarj etmeye yeterli degil. o kadar beyinsiz insanlar varki docka mackbooktan kablo cekip tv modunda calistirabilicegini filan saniyorlar sarj disinda usb kablosu kullanicagin bir durum yok yani, ucaklardada priz bulunuyo zaten uzun ucuslarda. icinden cikan adaptor yerine yeni bisiye cok nadir ihtiyacim oluyor benim oda cantama adaptorun sigmadigi durumlarda ancak.
applev0dka Mesaj tarihi: Nisan 26, 2018 Mesaj tarihi: Nisan 26, 2018 mokoko temsili... böyle bir hype yaratma yok, bingildak forumda yok diye görevini üstlendi adam resmen
mokoko Mesaj tarihi: Nisan 26, 2018 Mesaj tarihi: Nisan 26, 2018 ya tamam ama her yerde fiş bulamıyosun ki. mesela bizim her hafta bindiğimiz uçaklarda yok fiş. usb girişi var onun yerine. tamam lounge'da falan her türlü şarj ederim fişten ama powerbank ile falan ömrünü uzatabilmek varken bi tane usb kablosu eklese ölmez yani nintendo'da çok saçma değil bence. neyse uygun olan kablolardan birini almak farz her türlü onu anladım ben. bi case alsam benim işim tamam olur ztn. sonradan ek aksesuar lazım olur mu olmaz mı kullandıkça anlarım. tabi screen protector tarzı bişide must.
mokoko Mesaj tarihi: Nisan 26, 2018 Mesaj tarihi: Nisan 26, 2018 applev0dka said: mokoko temsili... böyle bir hype yaratma yok, bingildak forumda yok diye görevini üstlendi adam resmen ahaha olm ben kimseye hype yaratmıyorum kendim hypelanıyorum. resmen bu ay para harcicam diye uğraşıyorum. geçen hafta ipad alıcaktım kasada bıraktım vazgeçip bu haftada bu. bunu da almazsam işin sonu daha fena.
applev0dka Mesaj tarihi: Nisan 26, 2018 Mesaj tarihi: Nisan 26, 2018 tamam da 2 gündür konuşuyorsunuz lan acaba mı dedim ben bile sdsafsafa hayır nintendo'da ilgimi çeken oyun da yok alıp serviste oynarım desem en fazla crash CTR çok sevdiğim için mario kart oynarım yani. ama hypelanmıyor değilim ufaktan
mokoko Mesaj tarihi: Nisan 26, 2018 Mesaj tarihi: Nisan 26, 2018 olm ben öyle ne kadar hypelansamda parayı çöpe atacak şeyler yapamam. o yüzden ince eleyip sık dokuyorum her şeyini öğrenmeye çalışıyorum önceden sora ağlamıyım diye. SOKAĞA ATICAK PARAMIZ YOK BİLAE
aquila Mesaj tarihi: Nisan 26, 2018 Mesaj tarihi: Nisan 26, 2018 arabistanda calismiyo musun olm sen, nasil paran yok.
Laurelin Mesaj tarihi: Nisan 26, 2018 Mesaj tarihi: Nisan 26, 2018 pro controller almak sart ya, omrumde kullandigim en iyi controllerlardan biri hakediyor parasini. 20 saatmi ne sarji gidiyor ve icindende birinci kalite kablo cikiyor iste. powerbanke onunla bagliyorum hani daha ne istiyorsun :D kabloyu beles vermiyorlar dedigin firma gecen jenerasyon maliyet azaltmak icin sarj aleti vermemek icin direnicek kadar sacma bir sekilde kafasi calisan bir firma ahahahah hani bildigin bi konsol birde sarj aleti alman gerekiyordu (facepalm)
Öne çıkan mesajlar