Quo-Vadis Mesaj tarihi: Ekim 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2016 Turizm patlayınca, 20 senelik mesleği bırakıp, ufak bir işletme açtım. (Antalya da, Playstation Cafe ). Müşteri de yavaş yavaş oluşmaya başladı, Wi-Fi soruyorlar var mı diye. Free Wi-Fi vereceğim ama istediğim olay, adam şifreyi sorunca, direk facebook , swarm , instagram, linkedin , vs. vs accountunla girince wi-fi ya ulaşsın aynı zamanda da chekin yapsın. Free wi-fi da alır , bize de reklam olur. Şimdi bu iş nasıl yapılır ? Bunu tedarik eden şirketler var mı ? Yoksa , kendin software yükleyip mi yapıyorsun ? Ufak bir araştırmadan sonra anladığım kadarı ile bunu sağlayan şirketler de var, DD-WRT, Open WRT destekleyen router ile filan da yapılabiliyormuş sanırım. Var mı bu konularda sağlam bilgisi olan ? Şirket sağlıyor ise ücreti nedir bu olayın ? Türkiye de var mı ? Ayrıca her kullanıcıya bandwith limiti de koyulabilinirse şukela olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2016 software ile kendin yaparsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bajazet Mesaj tarihi: Ekim 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2016 Ben bunun müşterilerini arttıracağından şüpheliyim. Benim gibi hiçbir sosyal hesabı olmayanların nasıl bağlanacağını geçtim, olsa bile bir işletme şöyle bir hizmetle gelse ağızlarını kırardım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pulkas Mesaj tarihi: Ekim 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2016 http://www.simet.com.tr/ bu adamlari ara.draytek modemlerde vardi galiba o olay.bayaa yardimci oluyolar.onlar gerekli donanimi falan tavsiye eder. olmadi pfsense ddwrt falan ugrasacan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quo-Vadis Mesaj tarihi: Ekim 15, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2016 @bajazet Sosyal medyayı küçümseme. Çok etkili, ucuz reklam aracı, Hatta televizyon reklamından bile etkilidir. Tam fiyat performans. Benim maksat adımız duyulsun, reklamın iyisi kötüsü olmaz. Açtığım uyduruk Facebook sayfasını görüp, Antalya nın öteki ucundan oyun oynamaya gelen var. Birde Playstation oynamaya gelen adamın arkadaşı da oynuyordur. Chek in yapması yeterli, gören merak eder. O yüzden sosyal medya baya etkili özellikle küçük işletmelere. Türkiye bile Amerika instagram yıldızı üzerinden reklam yapmaya çalışıyor. Ki baya viral oldu :) Edit: Başka tavsiyesiolan var mı ? @Fistan Hangi sofware ile yapılır o ? Edit 2: Tavsiye için teşekkürler Pulkas , bakayım bir o adamlara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Ekim 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2016 cok mantikli bence de isletmeler icin, benim fake facebookum var zaten boyle islere onu veriyorum, takmayanlar da iyi reklam yapar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ekim 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2016 Checj in uapana inidirim yada beles cay/kahve vs ver illa amacin oysa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Ekim 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2016 feyse reklam ver? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quo-Vadis Mesaj tarihi: Ekim 15, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2016 Feyse reklam verdim zaten. Face nin reklamı, civarda herkese gösteriyor. Benim amaç daha dar reklam grubu. Bu işe ilgili olan adamlar chekin yaptıkça onların ilgili olan arkadaşlarının dikkatini çekmek. Direk nokta atış. Face reklamı etkili, civarda kaç Km de gösterilsin diye seçebiliyorsun yaş grubu filan. Ama benim amaca pek uymuyor. Yoksa sayfa 30k gösterim almış, bakanlar ev hanımından tut - sanayide 60 yaşında oto motor ustasına kadar gösterim ve beğeni var. Çok dağınık bir reklam oluyor. Hedef kitle 15 -50 yaş arası Playstation ile ilgili kişiler. Amaç onlara ulaşmak. Çay kahve olayını da denedik o öyle olmuyor. devamlı gelen müşteriler chekin yapmaz, yaptıramazsın. Amaç Sadece 1 kere chekin yapmak değil. Amaç sürekli yaptırmak , aynı zamanda bandwithi kontrol atlında tutmak. Kim girmiş ne yapmış görebilmek. Senin wi-fi den sen sorumlusun. Adam gelip Terör, Fetö , Pron ile ilgili bir şey çeker yükler ve basar gider. Wi-Fi sahibi olarak sen suçlusun. Kanun böyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Ekim 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2016 ilgi alanlari filtresi olarak takimlari ve futbolculari falan ekleyebilirsin. sadece yasla bosa reklam gibi olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ekim 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2016 mikrotik router mikrotik social wifi login ve buna uygun bir 5651 çözümü ile dediklerin yapılabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quo-Vadis Mesaj tarihi: Ocak 25, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2017 Konuyu uplayam , facebook wi-fi li ASUS RT N18U router aldım, eyi canavar çalışıyor, yalnız şoyle bir olay var. Browser HTTP üzerinden giderken direk check in yap internet verem diyor, da android ve ios HTTPS den gidiyor, sayfa filan açılmıyor bile. Açılsada sayfayı direk kapat internete gir, check in bile sormuyor. Asus a sordum ne iş diye, sorunu biliyorlarmış, facebook apinin limitasyonu imiş , şimdilik böyle idare et diyorlar. Şimdi bana ne gerekiyor , bu router e bağlantıyı direk HTTP olarak yönlendiren bir cihaz veya software filan varmıdır ? yani Müşteri & HTTPS --> Bizim cihaz --> HTTP --> Facebook Router. Yani bir nevi routerin routeri gibi bir şey lazım bana. Software veya hardware olabilir, olabilitesi var ise anlatsın biri bana bunu lütfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Ocak 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2017 HTTP ile facebook router'a nasil gidiceksin? app ssl değil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quo-Vadis Mesaj tarihi: Ocak 25, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2017 Yok anlatamadım galiba , HTTPS bağlanmaya çalışan clienti HTTP ya çevirip Routere bağlanan bir zımbırtı lazım bana. mesela cihaz routerin wi-fi ye bağlı olacak , clientler cihaza bağlanacak , cihaz bütün bağlantıları HTTP ye çevirecek , Router bildiğin router, Facebook wi-fi, Guest Wi-fi üzerinden açılıyor sayfayı belirtiyorsun sayfam bu diye, guest wi-fi ye bağlanan herkes senin sayfaya gidiyor. HTTP de sorun yok iken HTTPS olan bağlantı direk giriyor internete. Sayfaya filan yönlendirmiyor. Veya Acces Point olup ta tüm bağlantıları tek port üzerinden HTTP olarak routere ileten bir cihaz da olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pulkas Mesaj tarihi: Ocak 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2017 https://pfsense.org/ https://turbofuture.com/computers/How-to-Set-Up-a-Captive-Portal-Using-pfSense http://www.recaptive.net/features/captiveportal/ "pfsense, captivate portal, facebook" keywordler bunlar. yada draytek : http://just.draytek.com/index.php?option=com_k2&view=item&id=5737:how-to-create-facebook-app-for-web-portal-authentication?&lang=en yada mikrotik : https://www.google.com.tr/search?q=mikrotik+facebook+auth&oq=mikrotik+facebook+auth&aqs=chrome..69i57j0.3543j0j4&sourceid=chrome&ie=UTF-8#safe=strict&q=mikrotik+wireless+facebook+auth Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar