Cokomantis Mesaj tarihi: Ekim 14, 2016 Mesaj tarihi: Ekim 14, 2016 Marvel Netflix'iyle MCU'suyla yardırır, bir yandan da telif savaşları verirken, DC filmleriyle saçmalarken, filmler box office'te milyorlar götürüyorken, sizce de piyasada bir süperkahraman oyunu eksikliği yok mu? Aklıma yakın zamandan Arkham serisi, Injustice, iyi mi kötü mü olduğu belli olmayan Lego oyunları, Deadpool, bir de dandik Spiderman filmlerinin oyunları geliyor sadece. Eskilerden de Marvel Ultimate Alliance. DC/Marvel lisansı şartı koymayıp orijinal ip'leri de katarsak Freedom Force var bi de. Ağız tadıyla uçup gözümüzden lazer çıkarabileceğimiz, pelerini dalgalandırıp treni uçurumdan düşmeden tutabileceğimiz oyunlar neden çıkmıyor? İlk aklıma gelen lisansların piyasada bu kadar hype varken film lisanslarının pahalı olabileceği. Bir de şimdi MCU filmlerini lisanslayıp yapsalar, Robert Downey Jr. seslendirmese olmaz, seslendirse kaç ton para. Ayrıca "filmin oyununu" yaparlarsa bokum gibi olur kesin. Otuz bin tane örneği var. Onun yerine Marvel mesela film stüdyosu kurduğu gibi oyun stüdyosu da kursa ya yavaştan 3-5 genç yetenekle? MCU'ya paralel falan gitmesine de gerek yok. Ya da gitsin, daha az bilinen karakterleri tanıtıp ordan filmlere salsınlar falan ne bileyim. tl;dr süperkahraman oyunu tartışma ve tavsiye topiği.
Kanuni Mesaj tarihi: Ekim 14, 2016 Mesaj tarihi: Ekim 14, 2016 marvel heroes 2016 tum herolar oradalar.
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 14, 2016 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Ekim 14, 2016 Champions Online iyiydi. City of Heroes da iyiydi. Marvel ya da DC IP'si ile olmaz bu, kendi heronu yaratacaksin.
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 14, 2016 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Ekim 14, 2016 Marvel evreninde kendi heronu yaratsan, IP'lerde NPC olsa, gorevlerde filan yanina ciksa, team-up yapsan en iyisi olur ama.
Cokomantis Mesaj tarihi: Ekim 14, 2016 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 14, 2016 heh tam "hıncımdan dc universe online'a başlicam" diyecektim, mmo yağmış. benim kişisel fikrim wow sonrası mmo'ların ruhsuz cashgrab grindfest'ten öteye geçmediği. hani koca bir genre'ın gözümde pul kadar değeri yok adeta. cidden GERGE'nin dediği npc'li şeyli olaylar olsa, Sacrifice gibi hero/villian quest'i seçe seçe ilerlesek, senaryo ona göre şekillense mesela? diyelim 2 villain quest'i yaptık, yolda gördüğümüz hero atarlansa, charisma/speech yetiyorsa "abi yok kapattım o defteri" deyip kavgasız çözsek, sonra gidip o hero'yla banka soygunu durdursak, bu tarz hareketlerimize göre faction'lara göre reputation'ımız olsa? hatta bazı hero'lar/factionlar daha inatçı, bazıları daha naive/forgiving olsa üçüncü beşinci şans tanısalar ama bir yerden sonra onlar daha pis archnemesis olsa "yeter duygularımla oynadığın, now i will end you" diye ölümüne girişse injustis'teki superman gibi? kendi kendime gaza geldim. kikstat olsa bi yüzlük atmıştım saniyesinde.
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 14, 2016 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Ekim 14, 2016 Worm okuyun bu arada superhero seviyorsaniz.
Sam Mesaj tarihi: Ekim 14, 2016 Mesaj tarihi: Ekim 14, 2016 mobile de tonla oyunları çıkıyor marvel ve dc'nin, maalesef ona yoğunlaştılar biraz son dönemde hatta gördüğüm. harley oynayacak oyun arayınca bütün seçenekler ya mobil ya da arkham'da 20dk'lık dlc çıktı. mutsuzluk.jpg
KenshinHimura Mesaj tarihi: Ekim 15, 2016 Mesaj tarihi: Ekim 15, 2016 Marvel heroes en iyi hack&slash hero oyunu ariosan tatava yapma indir oyna
senko Mesaj tarihi: Ekim 15, 2016 Mesaj tarihi: Ekim 15, 2016 var bir suru spider man iron man hulk transformens vs indir oyna
senko Mesaj tarihi: Ekim 15, 2016 Mesaj tarihi: Ekim 15, 2016 ha bu arada batmenín de bi ton oyunu var
nienna Mesaj tarihi: Şubat 7, 2017 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2017 champions online fazla instanced bi oyundu ama karakter yaratımında o oyunun üstüne yok, bütün mmo'ları üst üste koyar baştan yazar. city of heroes güzeldi. kapandı diye biliyorum haberim yok eskiden oynamıştım. dcuo'nun şehir pvp'si zevkli baya. gotham metropolis falan pvp serverinde eğleniliyo. bi de ps4'e spiderman çıkıcaktı. sinematik bi şeye benziyo baya. gta 5 de modlarla süperhero oyununa dönüşüyo. amazing spiderman 2 var pc port edilen, optimizasyon baya kötü ama eğlenceli sayılır oyun ve görselleri. batman serisi çok iyi. arkham asylum, arkham city, arkham knight.
Öne çıkan mesajlar