Vingthor Mesaj tarihi: Ekim 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2016 ödendikten sonra kendin aç. hiç bekleme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2016 inşaatta falan kullanılıyodur inşaatta kullanılmıyosa sadece oturanlarsa daha fena ortak bölünmesi düşününce 200 liralık kullananlar var demek ki :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2016 abi yeni evliler günde 2-3 kere duş alıyorlar efsaneymiş fgds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2016 Aket-Atum said: Lafı okuyunca ben sinirlendim, sen iyi tutmuşsun kendini ne tutacaksin..o lafi diyene -abi faturanin yarisi senin malum yengeyle beraber kullaniyoruz ehe ehe desen yeter.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2016 Offf çok iyi ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Ekim 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2016 Dalmak için hala sanşın var, bir dahaki apartman toplantısında elemana su faturasını sor çoksa senin hatunda tüpçü ile eki eki eki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Ekim 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2016 Remus Allah belanı verşin. Sinir sahibi ettin beni şu random noktalamalarınla. Sanş ney lan?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Utk Mesaj tarihi: Ekim 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2016 adamın sıkıntısını almaya uğraşıyorum,hala kes diyo.komik de değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar