demode Mesaj tarihi: Ekim 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2016 Bulgaristan vatandaşlığı için mahkemenin emsal bir kararı mevcutmuş. "Türk soylu olduğu tespit edilen ama sonradan göç etmesiyle bulgar vatandaşlığını kaybetmesine rağmen doğduğunda ana babasından ötürü Bulgar vatandaşı olduğunun kabul edilmesiyle Bulgar vatandaşlığının verilmesi gerektiğine hükmedilen, bir muhacirin açtığı davaya ait yeni bir karar mevcut" Bu avukat ilgileniyor bilginize. [untacguner.av.tr] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ekim 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2016 alabilen varsa titretsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
demode Mesaj tarihi: Ekim 13, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2016 Ben başvuracağım bilgi veririm aşama aşama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Ekim 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2016 Arkadaşım aldı. Annesi Bulgaristan göçmeni, ama tamamen Türk vatandaşı olarak yaşamış yıllardır. Bulgaristan' la bir bağlantısı yok. KEndisi başvurdu, önce annesine çıktı şimdi kendisi için uğraşıyor. Hoş uğraşı bitti önümüzdeki 2-3 ay içinde almış olacak. Sofya' da bu işi yapan adamlar var, onlarla irtibata geçti, paper trail falan hep onlara ait. Bizimki 2-3 defa gitti sanırım imza vs birşeyler tam hatırlamıyorum pek dinlemedim fadas Oluyor ama. Yunanistan' dan kolay en azından. Edit: Çocuklara otomatik geçiyor neredeyse, ama eş için 5 yıl bekleme süresi var. Kaç yıllık evli olduğunun önemi yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
demode Mesaj tarihi: Ekim 13, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2016 Jeeztro said: Arkadaşım aldı. Annesi Bulgaristan göçmeni, ama tamamen Türk vatandaşı olarak yaşamış yıllardır. Bulgaristan' la bir bağlantısı yok. KEndisi başvurdu, önce annesine çıktı şimdi kendisi için uğraşıyor. Hoş uğraşı bitti önümüzdeki 2-3 ay içinde almış olacak. Sofya' da bu işi yapan adamlar var, onlarla irtibata geçti, paper trail falan hep onlara ait. Bizimki 2-3 defa gitti sanırım imza vs birşeyler tam hatırlamıyorum pek dinlemedim fadas Oluyor ama. Yunanistan' dan kolay en azından. Edit: Çocuklara otomatik geçiyor neredeyse, ama eş için 5 yıl bekleme süresi var. Kaç yıllık evli olduğunun önemi yok. Dostum paylaşımın için teşekkür ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cute Mesaj tarihi: Ekim 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2016 Direkt D vizesi yani oturum ile 5 yılı doldurduğunda veriyorlar ama verdiklerinin adı kalıcı oturum vatandaşlık değil pasaport sahibi olamazsın. Ben evliyim üç yıl evli kalma şartı ile kalıcı oturum veriyorlardı önceden şimdi onu kalıcı değil 10 yıllığa çevirdiler. Direkt vatandaşlık başvurusu için Tr'den çıkmanı istiyorlar yoksa vermiyorlar.Trden çıkıp tekrar geri başvuranlar vardı sene 2008 gibi şimdi ne oldu bilemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ekim 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2016 kaç para harcanıyo bu işler için peki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cute Mesaj tarihi: Ekim 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2016 D vizesi oturum için 2 yol var şirket açıcaksın 10 kişi çalışacak sigortaları ödenecek bu yol ile 5 yıl devam ederek kalıcı oturum başvurusu yapabilirsin.Şirket açmak vaktinde 2500 levaya hallediliyordu 10 kişide minimumdan sigorta ödeyeceksin maaş belirtmene gerek yok topla çingeneleri kayıt ettir falan. Diğeri bir şirkete yüzde 1 ortak olacaksın o şekilde faal haldeki şirket üstünden dolduracaksın gerekli süreyi bunu yapan insanlar var oralarda bizim dönmeler ile pek işim olmuyor benim tavsiyede etmem. Net rakamlar için soruşturmam lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ekim 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2016 Ananemin dogum yeri Bulgaristan ama Turkiye'ye goc edip yine bir yunan gocmeni olan dedemle evlenmisler. Annem falan hep burada dogmuslar, bana ekmek cikmaz herhalde bundan? Cikar mi yoksa? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ekim 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2016 zorlarsan cıkar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2016 yeni kanuna göre 6. nesile kadar vatandaşlık veriyor bulgaristan. süreci bilmiyorum ama ananen bulgarsa annenden dolayı senin de hakkın oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komodo Mesaj tarihi: Ekim 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2016 bu ne abi :D https://untacguner.av.tr/2016/10/11/avukatin-isteyecegi-ucretin-kabarik-olacaginin-15-belirtisi/ Yabancı dil: Ofiste meeting set ediliyorsa, case brief’leniyorsa, process’te schedule’ın gerisinde kalınmışsa, dilekçenin deadline’ı yaklaşıyorsa ve bunlara benzer İngilizce-Türkçe kırması cümleler bolca kullanılıyorsa ya da hukuk bürosuna ait internet sitesinde İngilizce haricinde, Almanca, Fransızca ve hatta Japonca sayfalar bulunuyorsa, o şemsiye açılmaz arkadaşlar. Hâlbuki, “Are you cola?”, “What can i do sometimes?” diye soran, “Look at the tabela” diyerek asgari vekalet ücret tarifesini gösteren bir avukat bütçenize en uygun olandır. Böyle bir avukat, sizin için nice to have değil, must’dır yani… Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Ekim 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2016 turk vatandasligi almak isteyen kiz arkadasim var. guzel baya birde kendisi. kagit uzerinde evlilik ariyordu uzun zamandir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ekim 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2016 Malatya pismanliktir :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shean Mesaj tarihi: Ekim 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2016 spompas said: turk vatandasligi almak isteyen kiz arkadasim var. guzel baya birde kendisi. kagit uzerinde evlilik ariyordu uzun zamandir. kaç para vercek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2016 spompas said: turk vatandasligi almak isteyen kiz arkadasim var. guzel baya birde kendisi. kagit uzerinde evlilik ariyordu uzun zamandir. bu konular aciktan konusulmaz, ozelden konusalim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sunthewhich Mesaj tarihi: Ekim 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2016 D vize ile 5. senemdeyim ben. Yalnız şöyle bir ayrıntı var, 5 sene boyunca 1er senelik oturum veriyorlar, 5. sene sonunda sana daha uzun süreli bir oturum veya vatandaşlık vermek için, doldurduğun 5 sene içerisinde ne kadar süre Bulgaristan'da kaldığına bakılıyor. Ben yaklaşık yarısını dolduracağım 5. senem bittiğinde, yani 2.5 sene kadar kalmış olacağım BG'de. Bana söyledikleri şey ( BG'deki yabancı şube ); kalıcı vatandaşlık verilecek + bir süre sonunda da kırmızı pasaport alacağım. Ama sadece D vize ile oturumu uzatıp, kalan zamanı TR'de geçirenlere 5 sene sonunda yine 1 senelik geçici oturum veriliyor. Olay son 5 senende ne kadar süre BG'de kalmış olduğun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Ekim 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2016 dasaaa said: spompas said: turk vatandasligi almak isteyen kiz arkadasim var. guzel baya birde kendisi. kagit uzerinde evlilik ariyordu uzun zamandir. bu konular aciktan konusulmaz, ozelden konusalim. o eli bi kere indir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Ekim 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2016 Anneme sordum bunu, kadın sanki yıllardır araştırıyor gibi anlatmaya başladı. Balkan göçmenleri forumu varmış, bulgar göçmeni çift pasaportlu biri tavsiye etti. Gelişmeleri paylaşın pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
XLegolas Mesaj tarihi: Ekim 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2016 spompas said: turk vatandasligi almak isteyen kiz arkadasim var. guzel baya birde kendisi. kagit uzerinde evlilik ariyordu uzun zamandir. Kendine garezi mi varmış? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Ekim 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2016 tecrubesi olan var mi avukatlarla bu konuda ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Ekim 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2016 Çarşamba geldim pasaportu uzattım 2021 e kadar kafam rahat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Ekim 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2016 Evet Bulgar vatandaşlarından alalım avrupa mallarını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ekim 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2016 Olm ben linki inceledim de bayağı bayağı bulgar vatandaşlığı alabiliyormuşum ya lol. Bu adamın güvenilirliğini vs. nasıl tasdik edebiliriz bu arada? Önümüzdeki yaz başlatırım işlemleri direk. Yemişim gri pasaportunu, yeşil pasaportunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Ekim 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2016 bunun aynısının yunan olanını alabiliyorum ben de anne uzerinden sdf. 14-15 yasinda buraya goc etmis yunan da kafasina gore hicbir talep vs olmaksizin vatandisliktan cikarmis. prosedur geregi bir dava acmak yeterli oluyormus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar