Jeeztro Mesaj tarihi: Ekim 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2016 Zekeriyaköy' e taşınmaya karar verdik gibi bazı nedenlerden dolayı. Açıkçası bana müstakil bir ev lazım, bahçeli, köpeğin kaçamayacağı cinsten. Nezih de biryerde olsun istiyorum zira çocuk geliyor, oralara temelli gideceğiz gibi gözüküyor şimdilik. Şu an 4.Leventte oturuyorum işyerim ise Metrocity de, motorla yaklaşık 3dk sürüyor, yürüsem 15-20 dakika herhalde. Haliyle epey keyfim kaçacak ulaşım konusunda, o yüzden buradan da sormak istedim. Benim etrafımda kimse yok oralarda oturan. Gittim gördüm, güzel yerler, imkanları falan tartışılır neyse onlarla ilgili sıkıntım yok. Benim sormak istediğim, sabah-akşam oluşan trafik konusu. Ben muhtemelen motosiklet ile gitmeye devam edeceğim, tabi kış geliyor. İlla ki sağnak yağış, kar falan olacak ve o zaman ya arabayla ya da toplu taşımayla gideceğim. Sabah gidiş ve akşam geliş saatlerinde nasıldır trafik ? Çekilmeyecek gibi mi ? Eşimin işyeri İstinye' de bu arada. Googlemapten baktım sabah ve akşam trafik yoğunluğuna ama tabi gidip görmedim. Var mıdır fikri olan ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ekim 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2016 Tünel açıldı bütün sarıyer trafiğini atlatıp tarabya üstüne çıkıyosun baya başarılı. Tabi metrodan sonra yine trafik olur da en kötü oraya park edip metroyla gidersin. Çiçek isimleri olan bi yer var jandarmanın biraz üstünde orda bissürü müstakil 2-3 katlı ev var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Ekim 13, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2016 Metrodan sonraki kısmı biliyorum ya, o kısmı göze aldım zaten. Büyükdere Caddesinden Zekeriyaköy bağlantı yolundan sonrası önemli. Çok sıkıntı yaşamayız o zaman ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mrlee Mesaj tarihi: Ekim 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2016 yandex gösteriyor mu 1 hafta saat başı kontrol et bir fikrin olur akşamları beşiktaş->maslak açık oluyor ters istikamete göre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ekim 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2016 trafik yok abi o tarafa, gayet rahat (büyükdere hariç) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ekim 13, 2016 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2016 Zekeriyaköy cidden on numara yer nedense ben pek seviyorum. Dediğin türden evlerden bir sürü var, çarşıya yakın olanlara da göz atabilirsin. Ben hiç yaşamadım ama okula yakın olduğu için arada kaçıp giderdik. Kışın motorla Zekeriyaköy'den Sarıyer'e iniş açıkçası biraz sakat zaten kar fırtınası olduğu zamanlarda ulaşımı tümden unut diyebilirim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ekim 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2016 Ters trafik orası, sıkıntı olmaz. Benim ailem Zekeriyaköy'de yaşıyor, rahat gidişleri gelişleri. Ama hayatın orada olacak ona hazırla kendini, haftasonu girmesi çıkması arabasız olmuyor. Başka tanıdıkların varsa keyifli olur baya, öteki türlü ı ıh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ekim 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2016 Arabalı arkadaş grubu varsa orada keyfinden geçilmez. Arabası olmayan orayas gelemez. Otobüs seferi falan başlamış sanırım ama bilmiyorum. En son 1-2 yıl önce gittim zekeriyaköy'e, 3. köprü için viyadük inşaatını görmüştüm, canım sıkılmıştı. Zekeriyaköy'e talep artacak/artmıştır köprüden dolayı. Fiyatlar ne durumdadır bilmiyorum. Zamanla çok kalabalıkşacak oralar. İş yeri Metrocity'de ise trafik sorunu olmaz, çok rahat gider gelirsin bence. Oranın yoluna saptın mı huzur kaplıyordu içimi ahah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Utk Mesaj tarihi: Ekim 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2016 zannedersin ev arıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar