Masticore Mesaj tarihi: Ekim 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2016 Ahah emlakci cosplay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2016 sipeyskeyk said: Abi bunca yıl dediğin 3.5 sene iş tecrübem var, İzmir'de kim 7-8k alıyor çılgın mısın? :) . Ha istanbul için dediysen verirler gibi, dediğine yakın bir şeyler. izmirde 50 kişi falan alıyodur 8k maaş bence :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ekim 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2016 Rasmon said: Fistan said: baretsiz kemersiz inşaat amelesi maskesiz boyacı ölüme senden önce koşuyor yetişemezsin üniversite okuyarak haha olm forumun yarısı götüm kanıyo neden olabilir diye konu açıyo ahahhahahhahahahhahahhahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ekim 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2016 sipeyskeyk said: Abi bunca yıl dediğin 3.5 sene iş tecrübem var, İzmir'de kim 7-8k alıyor çılgın mısın? :) . Ha istanbul için dediysen verirler gibi, dediğine yakın bir şeyler. İstanbul'da abi. Ben de 4 seneye yakın oldu çalışmaya başlayalı ama İstanbul'a 10k'dan aşağı gitmem; ailesiyle yaşayan arkadaşım 6k civarı alıyor İstanbul'da o bile QQ'luyor. Şirket otoparka aylık 300 lira mı ne istiyormuş; servisle gidip geliyor servise para veriyor. Yemek için diyor 20 lira ticket veriyorlar, öğle yemeğinde nohut 17 lira sdfsg Gece hayatını da şöyle anlatayım, öyle casual bir bara gitsen, fiyatlara bakmadan yiyip içsen 150 lira falan ödersin net. O da öyle bira falan içtiğini varsayarsak. Shot'tı, viskiydi, şişeydi dersen gg no re. Eskisi gibi mekan da kalmadı üstüne; Taksim'e en son fi tarihinde gitara tel almaya gittim. Kadıköy ve Beşiktaş'tan ibaret koca şehir. Boğazdaki mekanlara maaşı fırlatmak gerekiyor. Öyle deniz kenarında falan içeyim yok İzmir gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ekim 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2016 kaniyorsa bunun cesitli nedenleri olabilir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ekim 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2016 Baya concik şirketmiş o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sdeceokuyangenç Mesaj tarihi: Ekim 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2016 Bütün akşam pc başında oturmamın sebebi direk istanbul. Akşam bir kahve içeyim diye çıkarsın leş gibi trafik anca 9-10 dan sonra çıkıcan 1 saat oturup geri döncen çünkü saat 6 da kalkıp yola düşüyosun. Gerçi son 1 senedir evimle işim yakın biraz daha mutluyum ama öncesinde çekmeköyden nişantaşına gidiyodum. O kadar mutsuzdum ki o dönem şimdi 10dk trafiğe bile katlanamadığımdan evden çıkmıyorum. Travma olmuş resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kayserili Mesaj tarihi: Ekim 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2016 İstanbulda düzgün bi yaşam istiyosan 4-5 yetmez. Leventte falan oturacaksan 5-6 hiç yetmez. Ciddi paralar alıp, kariyer imkanlarına sahip olmayacaksan, hiç gelme. İstanbuldan taşındım 2-3 hafta önce. Çok saçma sapan paralar ödüyomuşuz İstanbulda herşeye. Ayrıca canım sıkılsa da buralarda İstanbulu hiç özlemiyorum. Gram özlemiyorum harbiden. deadwoll said: Senin arkadaşın şirketi kayserililiğimden utandırdı beni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mrlee Mesaj tarihi: Ekim 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2016 abi diğer şehirlerde her gün bisiklete binip şehir turu mu atıyorsunuz yüzmeye mi gidiyorsunuz, dağa mı çıkıyorsunuz nedir bu kadar trip hepsi aynı şeyin laciverti işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2016 her gün değil istediğin an yapabiliyorsun mesela izmirde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mrlee Mesaj tarihi: Ekim 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2016 vaktin enerjin varsa burada da yaparsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2016 tam üstüne bastın işte istanbulda ne vaktin ne enerjin oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Caguar Mesaj tarihi: Ekim 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2016 İstanbul dışına her çıkıp birkaç gün geçirip tekrar istanbula döndüğümde gene ne bk yemeye geldim buraya diyorum. Kalabalığı trafiği havası herşeyi ayrı pis. düzenli olarak bir yerlerinde bomba patlatılıyor olması da bonusu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mrlee Mesaj tarihi: Ekim 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2016 Fistan said: tam üstüne bastın işte istanbulda ne vaktin ne enerjin oluyor geçen sene işe gitmeden önce bisiklete binip evde duş alıp işe gidiyordum veya akşamları çıkıp gidiyordum haftasonu basketbol oynuyordum bu sene dil kursuna gidiyorum haftada 4 gün iş çıkışı yemeğini işte halledince çoğu şey çözülüyor bunun şehirle alakası yok tamamen çalışma koşullarıyla ve eve ulaşımla ilgili arabnal trafik oluyorsa, metroda olmuyor bir de forum kadayıf olmuş, ergen az metabolizmalar yavaşlamış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Ekim 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2016 Adamı resmen öldürdük el birligiyle. İstanbulun hiç bir sıkıntısı olmasa düzenli olarak patlıyor ve muhtemelen onumuzdekı 5-10 sene de böyle olacak. Eskiden patide acılan baslıklarda izmir vs istanbul yapılır sonunda ankara ile dalga gecilip konu kapanırdı. Simdi istanbul vs ankara da bile istanbul kötü konuma düştü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ekim 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2016 min. 5k gayrettepenin barbarosa yakın kısımlarına bakabilirsin ev için nezih heryere yakın vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ekim 14, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2016 Teşekkürler amk 10 verseler gidemicem şu yazdıklarınızdan sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ekim 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2016 İstanbulda dışarı çıkmıycan abi. Abartı kira vermeden düzgün ev bulmak mümkün. Ev alışverişinin %95ini a101 bim vs den yapmak da mümkün. Bu akşam dışarı çıkıp iki tek atalım falan demeyeceksin, hatta bilmem nerede güzel grup var dinleyelim falan dmeiyceksin, göçük oluyo cüzdanda direk. Eskiden bu kadar değildi sanki, bilmiyorum. Bu arada 1 aydır devamlı Bursa'dayım müşteride, Bursa da bitmiş beyler kesin bilgi. O ne leş trafik öyle ya, İstanbul'u özletti, zaten 1 tane cadde var şehirde mecbur herkes ordan gidiyo iğrenç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ekim 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2016 oldun said: Adamı resmen öldürdük el birligiyle. İstanbulun hiç bir sıkıntısı olmasa düzenli olarak patlıyor ve muhtemelen onumuzdekı 5-10 sene de böyle olacak. Eskiden patide acılan baslıklarda izmir vs istanbul yapılır sonunda ankara ile dalga gecilip konu kapanırdı. Simdi istanbul vs ankara da bile istanbul kötü konuma düştü. o zaman babamızın verdiğ harçlıkla istiklale giden öğrencilerdik, ne o istiklal kaldı ne biz, ne de harçlıklar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Ekim 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2016 İstanbulda survive etmek de zor, tam bir vahşi ortam, minibüsçüye taksiciye el kol yapsan kavga çıkar, her hafta metrobüs yoldan çıkar, yankesicisi dolandırıcısı ayrı dert, sokakta yürürkek küpesi olan adama laf ederler, cihangirde taksimde içki içeyim desen ortamı basıp dayak atarlar, alelade yolda giderken bomba bile patlayabilir artık. Sonra dersin hafta sonu avmlerden uzak durayım, sinemaya da gitmeyeyim, evden çıkmayayım. Sahile gitsen mangal kokusundan, kanat kokusundan, kömür kokusundan 1 saat duramazsın, her yeşil alanda mutlaka mangal var hafta sonu, adam e5te kavşakla yol arasındaki yeşil alana kuruyor salıncağını. Öf yazarken sıkıldım, Allah bizi de kurtarsın şuradan tez vakitte... İzmir'de yaşıyorum diyor adam haaaala yer arıyor... Gelme abi gözünü seviyim, yaşam sürenden 10 sene kısaltırsın... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ekim 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2016 5 sene önce mersine geldiğimde lel 2 seneye dönerim max derken şimdi temelli yerleşme planları yapmaya başladım. Son istanbula geldiğimde taksiye de metrobüse de lanet okudum, insan profili hep mi böyleydi ben mi hassaslaştım bilmiyorum ama çomar aromalı ter kokusu cidden çekilecek çile değil ya. Araba kiralamayı da gözüm yemiyor mersinde trafiksiz çevre yollarından gitmeye alışınca. Gavur ülkesine gidip rahat rahat eğlenen insanları görünce gece eğlenmesi de matah değil artık istanbulun, bi arkadaşlarla akşam çıkıp kadıköyde karaköyde bira içme kaldı. Onun için de bi kaç ayda bir gelip toptan bişiler yapıp hevesimi alırım. Ha ama sen yine de git. Senin gtünde kurt var gibi duraman zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ekim 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2016 Ahah aynen baltazar. Istanbul cok comar da icinden cikip tatile donunce anlasiliyo comarligi. 1. Leventte ve etilerde 2-2.5 arasina guzel 2+1 ama eski evler var bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ekim 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2016 abi sen de şimdi istanbul diyen adama mersin iyi diyosun. yakıştı mı şimdi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ekim 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2016 herkesin istediği sessiz ama dinamik bir avrupa şehri. ama ne istanbul ne de mersin öyle bir yer değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ekim 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2016 FC Sanliutrecht Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar