Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

2011 Subaru Forester 2.0D... nasıl bilirsiniz?

paramecium

Öne çıkan mesajlar

benzinli otomatiğini kullandım, kesinlikle tavsiye ederim, o kadar tavsiye ederim ki üst model bir sedan veya coupe alacak olsam ve hala param kalsa ikinci araba olarak mutlaka güncel bir forester alırım. simetrik dört çeker ve boxer motor zaten çok güzel ve zevkli şeyler, araba kayda değer servis işi çıkarmıyor, ama asıl zevki tarafı yerde 15-20cm kar varken, landlar jeepler sitenin kapısından giremezken, sen, güvenlik arkandan "abi traktör çıkamadı yukarıya" diye konuşurken 20-30 derecelik, karla kaplı bir eğimi çıkıp evinin kapısına gelince alıyorsun...

manuel dizel nasıldır bilmiyorum ama arabanın arazi aracı olduğunu unutmadan hızlanmada iyi olmadığını belirtmek lazım ama hızını, devrini aldığında uzun yolda sıkıntı çıkarmıyor...
Sosyal ağlarda paylaş

Selam,
Esh said:

kaç para ki forester?

2010-2011 önceki kasalar 70-80bin TL bandında değişiyor.
Yeni kasalarda CVT var ve fiyatlar >110bin olmaya başlıyor.

Takip ettiği kadarıyla da CVT'lerin tüketimi biraz daha yüksek ve motor ile uyumları çok iyi değil :

2015 model Octavia Combi 1.6TDI 4x4 de bakındım ama hatch olan kasa mevcut piyasada. 82bin TL civarında <25bin km olarak alınabiliyor.

Yere yakın bir model pek istemiyorum. Yüksek durability de isteyince Forester bana uygun gibi geliyor.

Saygılar.
Sosyal ağlarda paylaş

Selam,

Yeti iğrenç ya! Hele düdük kadar bir bagaj nedir ya. Kodiaq güzel olacak gibi ama fiyat olarak yüksek olacaktır :

Performansda 0-100km/h için 10s bana yeterli.

Seat falan çok narin altyapıya sahip oluyorlar. Azcık sert kullanımda sıkıntı yaşamaya başlıyorsun. Renault'un ön takımlar mesela aşırı nazikler.

Subaru biraz 'binicem üstüne, vurucam kırbacı' noktasında sıkıntı yaşatmayacakmış gibi gözüküyor.

Saygılar.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...