paramecium Mesaj tarihi: Ekim 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2016 Selam, Mevcut Scenic'i satıp buna geçişi düşünüyorum. Model yükseltme veya km düşürme pek olmayacak ama en azından daha sağlam bir araç olacak. Scenic pek sert kullanmaya gelmiyor : Olumlu ve olumsuz deneyimleriniz nelerdir? Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Ekim 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2016 benzinli otomatiğini kullandım, kesinlikle tavsiye ederim, o kadar tavsiye ederim ki üst model bir sedan veya coupe alacak olsam ve hala param kalsa ikinci araba olarak mutlaka güncel bir forester alırım. simetrik dört çeker ve boxer motor zaten çok güzel ve zevkli şeyler, araba kayda değer servis işi çıkarmıyor, ama asıl zevki tarafı yerde 15-20cm kar varken, landlar jeepler sitenin kapısından giremezken, sen, güvenlik arkandan "abi traktör çıkamadı yukarıya" diye konuşurken 20-30 derecelik, karla kaplı bir eğimi çıkıp evinin kapısına gelince alıyorsun... manuel dizel nasıldır bilmiyorum ama arabanın arazi aracı olduğunu unutmadan hızlanmada iyi olmadığını belirtmek lazım ama hızını, devrini aldığında uzun yolda sıkıntı çıkarmıyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Ekim 13, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2016 Selam, 1.5dCi bir Scenic kullandığım için performans beklentim çok değil :) Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2016 benzinlisi yok mu bunların? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Ekim 13, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2016 Selam, Şu sıralar 2500km/ay yol yaptığım için benzin pek mantıklı değil :( Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ekim 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2016 değişim bütçesi ne kadar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Ekim 13, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2016 Selam, Scenic'i satıp üstüne 10-15bin TL koyabilirim :( Scenic de 60-65bin TL bandında gidiyor. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Ekim 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2016 Bende foresterları çok beğeniyorum da 2012 dizel astra cosmo satılıp 2011 Forester almak mantıklı değil de mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Ekim 13, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2016 Selam, 95bin km 2012 Scenic 1.5dCi'i satıp 150bin km 2011 Forester 2.0D'e geçmeyi planlıyorum. Model ve km yenileyebilmem için çok fazla bütçe ayırmam gerekiyor. Bir de yeniler otomatik vites, düz olsun istiyorum :) Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ekim 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2016 Volvo v60 diyip suyu bulandırıp gideyim adadfads Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ekim 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2016 abı 2. el 1.6 dizel c5 lere baktınmı? güzel onlar, pek seri değil tabi. ama 190 görüyor yani, bide çok konforlu falan ben çok sevmiştim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ekim 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2016 Abi C5'e falan bulaşmayın allah rızası için, insanlık suçu o araba. O sabit gövdeli direksiyon, Fluence ile yarışır abuklukta bir büyüklük, arabanın gitmemesi ve FELAKET bir otomatik vites. Aman diyeyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ekim 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2016 kaç para ki forester? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2016 landlar jeepler kalıyor forester çıkıyormuş ok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Ekim 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2016 sitro en ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Ekim 17, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2016 Selam, Esh said: kaç para ki forester? 2010-2011 önceki kasalar 70-80bin TL bandında değişiyor. Yeni kasalarda CVT var ve fiyatlar >110bin olmaya başlıyor. Takip ettiği kadarıyla da CVT'lerin tüketimi biraz daha yüksek ve motor ile uyumları çok iyi değil : 2015 model Octavia Combi 1.6TDI 4x4 de bakındım ama hatch olan kasa mevcut piyasada. 82bin TL civarında <25bin km olarak alınabiliyor. Yere yakın bir model pek istemiyorum. Yüksek durability de isteyince Forester bana uygun gibi geliyor. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ekim 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2016 abi şu gelicek yeni http://www.seat.co.uk/new-cars/new-ateca/overview.html 1.0 olucak sanırım bundada, hani performans beklentin yoksa diye şeediyorum. Ucuz olur tr sayfasıda varmıs lan https://www.seat.com.tr/modeller/ateca/ateca.aspx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ekim 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2016 seni YETİ paklar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ekim 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2016 e içi direk leon bunun? biraz değişik tasarım yapsalardı bari aynı iç konsolu direk takmışlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Ekim 17, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2016 Selam, Yeti iğrenç ya! Hele düdük kadar bir bagaj nedir ya. Kodiaq güzel olacak gibi ama fiyat olarak yüksek olacaktır : Performansda 0-100km/h için 10s bana yeterli. Seat falan çok narin altyapıya sahip oluyorlar. Azcık sert kullanımda sıkıntı yaşamaya başlıyorsun. Renault'un ön takımlar mesela aşırı nazikler. Subaru biraz 'binicem üstüne, vurucam kırbacı' noktasında sıkıntı yaşatmayacakmış gibi gözüküyor. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Ekim 17, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2016 Selam, Nissan Sunny'den beri Japon'a binmedim; 5-6 ay Vitara'ya binmiştik gerçi ama sayılmaz. Çok eğlenceli bir araçtı ama :D Subaru ile Fransızdan sonra Japon'a geçiş yapayım istiyorum. Artık ne kadar üzülür ve pişman olurum bilmiyorum. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ekim 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2016 2. el crv bulabilirsin abi o zaman. hondalara bişi olmuo çünkü. Bide o dizel 1.6 lar güzel diye biliorm. daha ucuz olsun diosan hrv var ama yeni snaırım bunlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ekim 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2016 yakıtla yedek parça üzer bi heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Ekim 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2016 Fransızdan Japona demeyelim de Scenic den Forester'a geçersen Scenic de arabamıymış dersin abi, net. Forester taş gibi araba valla, seni tek üzebilecek kısmı bakımı parçası renoya göre baya pahalıdır. Yakıt tüketiminde artış olur ama çok dokunacak bir şey olmaz gibime geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Ekim 17, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2016 Selam, Scenic'in de parçası ucuz değil ki; eskidendi ucuz parçalı Renault kavramı : Bakım evet, ucuza geliyor. Ama yine de pek sıkıntı olacağını sanmam. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar