Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bittorent nedir ne değildir. Kazaa'ya rakip midir? ya da Bittorentçiler toplanın.

Bone

Öne çıkan mesajlar

azureus denen bi program tavsiye etti bir arkadaşım. bundan başka torrent deneyimim olmamıştı. bunu denedim ve emule'den de kazaa'dan da iyi. köküne kadar kullanıyor bağlantımı. java tabanlı program, bilgisayarınızda sun java bulunması gerekiyor kullanmak için. bir deneyin derim.[signature][hline]"Ben bir şeyi iki kere demeeeeem, iki kere demeeeeem." Sezai Gündoğdu

[Bu mesaj Mirage tarafından 20 Ağustos 2004 12:27 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

torrent olayına bi türlü alışamamıştım çünkü herkes deişik bi client sölüyodu we her client ın bi kusurunu sölüyodu kullanıcılar

ama bu azureus u bi denicem herkes bunu kullanıyo sanırım. ilk torrent downloadlarım azureusla olucak bakalım torrent olayını bi görelim[signature][hline]a.k.a "bay bomba"
SWG: Ottkoo Jeliyeer of Eclipse Galaxy
Sosyal ağlarda paylaş

ya kazaa da new offer for you mudur nedır cıkıoya ona gıcık kapıom bunu nası gelmesını engelleyebılırım[signature][hline]tavuklar çiçek açmış poğaça nerede madem yuzme bılmıyodun niye çıktın ağaca?
23/7/2004 13:49 GMT +2 de şero demişki
İki kedi tanırım birisi Türk Şerafettin biriside Gavur Garfield.
Sosyal ağlarda paylaş

arkadaşlar ben sadece oyun dl edeceğim bana hangi client ı tavsiye edebilirsiniz ?

şu anda azureus (yanlış yazmış olabilirim) u kullanıyorum fakat verim alamadım (max 5 6 k ve stabil değil sürekli hareketli. 2 günde 200 mb indirebildim toplam. berbat)

dipnot: indirdiğim oyunlar ağırlıklı olarak yeni oyunlar. yukarda vermiş olduğum örnek soldiers ww2 adlı oyunu indirirken yaşadığım sorun misal.

şimdiden Teşekkürler tavsiyeleriniz için.[signature][hline]Mirzabey / Paladin
Daggerfall / İnfiltrator
Us Kay
Sosyal ağlarda paylaş

Client olarak ABC tavsiye ediyorum.
Kurması kolay.
Kullanması kolay.
Bir ayar felan da yapmaya gerek yok.
Ama illa ayar gerekiyorsa, menüler var, özel ayar durumlarında kullanıyorsun..

www.suprnova.org ise gördüğüm en iyi torrent sitesi

seed fazla, DL az olması lazım çektiğin programın.
seed programı %100 sahip olan, dağıtıcı demek,
DL ise, elindekileri dağıtan, aynı anda programı çeken demek..
yani seed ne kadar fazla, dl ne kadar az ise, o kadar hızlı çekersin.[signature][hline]Bu mesaj 5 saniye sonra kendi kendini imha edicektir.
Sosyal ağlarda paylaş

abus, bittorent'te çekerken izleyemessin.
belki videolan ile sanşın var.
ama genelde programı çekerken, tam bittiğinde açabiliyorsun... emule veya kazaa gibi parça parça bakabilme imkanın yok..

madcat, search.suprnova.org dene..
olmassa
http://www.bitoogle.com ile arama yaparsan suprnova'da da arıyor.

ama arama konusunda
http://62.212.84.226/search/search.php tercih ediyorum.
sonuçları suprnova.org kadar güzel gözükmüyor,
ama arama sonuçları daha geniş..[signature][hline]Bu mesaj 5 saniye sonra kendi kendini imha edicektir.
Sosyal ağlarda paylaş

Bonecrusher şimdi ben pek anlamam ilk defa
kingpin the girl next dooru çekmemi söyledi.
Akşam yatarken açık bırakıyorum....
şuanda mesela download a devam etmek istiyorum ama her seferinde search e the girl next door diye yazıp aratıp bulmak zorundamıyım?
Teşekkürler şimdiden.[signature][hline]Madcat..
Üzdün yeter üstüme varma,
Soru sorma biliyorsun,
Mazeretim var.
Boş konuşma görüyorsun
Asabiyim ben...!!!
Sosyal ağlarda paylaş

eh gariptir.
ABC ile ben 20-23kb download, 6-7kb upload yaparken,
emule, emule plus ile 8kb download, 8kb upload yapıyorum.
bir film çekicem,
300 kullanıcı çıkıyor ama hepsinin 5000 queuesi çıkıyor.

ama ne gariptir ki, bazıları sürekli msn'den küfrediyor bana torrentle birşey çekemiyorum sürekli upload ediyorum, diye. "5dk bekle yavaş yavaş artar o" desem de sürekli laf yiyorum,
dönüyor edonkeye emule'a, adam 30kb ile çekiyor, hiç upload etmiyor.

arkadaşlar biri söylesin, acaba ben torrent ile emule'ün sistemini yanlış mı kullanıyorum?

torrentle neden bu kadar hızlı çekerken, emule'de sıra bekliyorum, bir filmi 10 günde bir megabaytını çekmiyor bekledikçe bekliyorum.

hadi 1 değil 2 değil, birçok kişi torrent'te hiç download yapmadığından, ama emule'ün maximum hızda download yaptığından yakınıyor bana. Kendimden kıllanmaya başladım. Acaba bende problem mi var?[signature][hline]imza günü
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...