Bathory Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 ayrıca sürekli bi upload çabası içinde benim bittorrentim dün geceden bu yana 400küsür mb upload yapmı$ım neyi upload ediyo bu yahu? bu upload olayı dogal olarak dl hızımı etkiliyo dimi? of Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xayder Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 etkiler tabi, ben en büyük dosya olarak hl2 alpha mı ne çekmiştim 1gb dl ettiğimde 200mb upload etmişti[signature][hline]Yaşamı yaşanır kılan bazen olumsuz bazende olumlu olan insan düşünceleridir. Tearaway - Mercenary Xayder - Necromancer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 ya sonunda bizim dl bitti .exe li tek dosyaya tıklayınca boost_python.dll bulunamadıgından bu uygulama ba$latılamadı. diyo bu torrent dosyalarını yüklemek için ba$ka bi program mı lazım yoksa ben gidip bi bardak soguk su falan mı içsem? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 boost_python.dll dosyasını internetten bulup çekersen sorunun hallolcaktır[signature][hline]Bu mesaj 5 saniye sonra kendi kendini imha edicektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
beefsteak Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 pufff..bosuna debeleniyomusum...bit torrent exp bi yukledim ortalama 120 k ile cekiyor..eh be.. sayki sevki ve 8 9 tanesini birden de ayni hizda kaldiriyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Abus Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 yaw patiler ben BitTorrent 3.4.2 kulklanıyorum Resume olyı nasıldır. Birde diğer yazıları okudum 14K max gördüm filan diyenler var ben 20K ya çıktım.Ne iş?[signature][hline]Love is Divine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Abus Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 oke buldum.[signature][hline]Love is Divine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 azureus denen bi program tavsiye etti bir arkadaşım. bundan başka torrent deneyimim olmamıştı. bunu denedim ve emule'den de kazaa'dan da iyi. köküne kadar kullanıyor bağlantımı. java tabanlı program, bilgisayarınızda sun java bulunması gerekiyor kullanmak için. bir deneyin derim.[signature][hline]"Ben bir şeyi iki kere demeeeeem, iki kere demeeeeem." Sezai Gündoğdu [Bu mesaj Mirage tarafından 20 Ağustos 2004 12:27 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Ben de geçtim bittorrenta gayette memnunum orjinal clienti kullanıyourm gecede 600 mb a kadar inebiliyor. Ortalama 10 ila 14 arası indirme hızına sahibim.[signature][hline]Let's sing the Bards' Song.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 azureus'u ben de kullanıyorum çok iyi bir program tavsiye ederim[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrBomb Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 torrent olayına bi türlü alışamamıştım çünkü herkes deişik bi client sölüyodu we her client ın bi kusurunu sölüyodu kullanıcılar ama bu azureus u bi denicem herkes bunu kullanıyo sanırım. ilk torrent downloadlarım azureusla olucak bakalım torrent olayını bi görelim[signature][hline]a.k.a "bay bomba" SWG: Ottkoo Jeliyeer of Eclipse Galaxy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shagrath Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 ya kazaa da new offer for you mudur nedır cıkıoya ona gıcık kapıom bunu nası gelmesını engelleyebılırım[signature][hline]tavuklar çiçek açmış poğaça nerede madem yuzme bılmıyodun niye çıktın ağaca? 23/7/2004 13:49 GMT +2 de şero demişki İki kedi tanırım birisi Türk Şerafettin biriside Gavur Garfield. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zamo Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 O "new offer for you" ben flahgeti açınca çıkıyor.Ad-aware de silemedi gitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mino Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Nova Torrent kullanıyorum. Memnunum. Zaten clientlar arası pek bir hız farkı olmuyor en az 10-12 kb hızla çekiyor yeteri kadar adam varsa... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daggerfall Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 arkadaşlar ben sadece oyun dl edeceğim bana hangi client ı tavsiye edebilirsiniz ? şu anda azureus (yanlış yazmış olabilirim) u kullanıyorum fakat verim alamadım (max 5 6 k ve stabil değil sürekli hareketli. 2 günde 200 mb indirebildim toplam. berbat) dipnot: indirdiğim oyunlar ağırlıklı olarak yeni oyunlar. yukarda vermiş olduğum örnek soldiers ww2 adlı oyunu indirirken yaşadığım sorun misal. şimdiden Teşekkürler tavsiyeleriniz için.[signature][hline]Mirzabey / Paladin Daggerfall / İnfiltrator Us Kay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Client olarak ABC tavsiye ediyorum. Kurması kolay. Kullanması kolay. Bir ayar felan da yapmaya gerek yok. Ama illa ayar gerekiyorsa, menüler var, özel ayar durumlarında kullanıyorsun.. www.suprnova.org ise gördüğüm en iyi torrent sitesi seed fazla, DL az olması lazım çektiğin programın. seed programı %100 sahip olan, dağıtıcı demek, DL ise, elindekileri dağıtan, aynı anda programı çeken demek.. yani seed ne kadar fazla, dl ne kadar az ise, o kadar hızlı çekersin.[signature][hline]Bu mesaj 5 saniye sonra kendi kendini imha edicektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Abus Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 sölemesi ayıptır The Village i çekiyorum.Acaba izleme sansım varmı?Görüntü kalitesine bakmak için?Kazaa da varya çekerken izleyebiliyoz?[signature][hline]Love is Divine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 suprnova nın search kısmı açılmıyor püf..[signature][hline]Madcat.. Üzdün yeter üstüme varma, Soru sorma biliyorsun, Mazeretim var. Boş konuşma görüyorsun Asabiyim ben...!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 abus, bittorent'te çekerken izleyemessin. belki videolan ile sanşın var. ama genelde programı çekerken, tam bittiğinde açabiliyorsun... emule veya kazaa gibi parça parça bakabilme imkanın yok.. madcat, search.suprnova.org dene.. olmassa http://www.bitoogle.com ile arama yaparsan suprnova'da da arıyor. ama arama konusunda http://62.212.84.226/search/search.php tercih ediyorum. sonuçları suprnova.org kadar güzel gözükmüyor, ama arama sonuçları daha geniş..[signature][hline]Bu mesaj 5 saniye sonra kendi kendini imha edicektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Bonecrusher şimdi ben pek anlamam ilk defa kingpin the girl next dooru çekmemi söyledi. Akşam yatarken açık bırakıyorum.... şuanda mesela download a devam etmek istiyorum ama her seferinde search e the girl next door diye yazıp aratıp bulmak zorundamıyım? Teşekkürler şimdiden.[signature][hline]Madcat.. Üzdün yeter üstüme varma, Soru sorma biliyorsun, Mazeretim var. Boş konuşma görüyorsun Asabiyim ben...!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
armagildo Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 e-donkey network unde bulunan dosyalari torrent le indirme sansimiz yok di mi? bi de bunu deneyin isterseniz lite zone genellikle suprnova dan farkli bulmuyo ama cesit olsun[signature][hline]i hate love, i love hate. [Bu mesaj armagildo tarafından 01 Eylül 2004 23:53 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 ABC ÇOK ÇOK SALAK BİRŞEY SÜREKLİ UPLOAD YAPIYOR BU NE[signature][hline]Online Gaming şeysi // Teargas in your eyes // Yazılarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 novatorrent tavsiye edilir. Ayrıca xantorrent ve bittornado da fena deil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 neyse Emule a döndüm en iyi verimi ordan alıyorum[signature][hline]Online Gaming şeysi // Teargas in your eyes // Yazılarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 eh gariptir. ABC ile ben 20-23kb download, 6-7kb upload yaparken, emule, emule plus ile 8kb download, 8kb upload yapıyorum. bir film çekicem, 300 kullanıcı çıkıyor ama hepsinin 5000 queuesi çıkıyor. ama ne gariptir ki, bazıları sürekli msn'den küfrediyor bana torrentle birşey çekemiyorum sürekli upload ediyorum, diye. "5dk bekle yavaş yavaş artar o" desem de sürekli laf yiyorum, dönüyor edonkeye emule'a, adam 30kb ile çekiyor, hiç upload etmiyor. arkadaşlar biri söylesin, acaba ben torrent ile emule'ün sistemini yanlış mı kullanıyorum? torrentle neden bu kadar hızlı çekerken, emule'de sıra bekliyorum, bir filmi 10 günde bir megabaytını çekmiyor bekledikçe bekliyorum. hadi 1 değil 2 değil, birçok kişi torrent'te hiç download yapmadığından, ama emule'ün maximum hızda download yaptığından yakınıyor bana. Kendimden kıllanmaya başladım. Acaba bende problem mi var?[signature][hline]imza günü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar