Llama Mesaj tarihi: Ekim 16, 2016 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 16, 2016 rotasyon saçmalığı bitsin istiyoruz.. benim en azından isteyim bu yönde her maç ayrı 11le çıkmaktan fenalık geldi ve takım bu yüzden bana güven vermiyor
applev0dka Mesaj tarihi: Ekim 16, 2016 Mesaj tarihi: Ekim 16, 2016 ben sahada bir oyun planı görmek istiyorum. kaldı ki geçen sene it gibi gol kaçırıyorduk 3000. gol saçmalığı mı ne ayağına 15 tane gol kaçırdığımız maçımız falan vardı, geçen sene bulduğumuz pozisyonları bu seneki şekilde bitirsek 150 gol atardık derece cok pozisyon buluyorduk 2-0 yenildiğimiz akhisar maçında 2 şuta 20 kusur şut bitmişti maç bu sene kazanıyoruz ama oyun tatmin etmiyor, 11 i yazamıyoruz gözümüz kapalı, saçma saçma takımlar çıkıyor, sacma sacma değişiklikler oluyor, kaç haftadır 1 devreyi çöpe atıyoruz ve 45dk ile maç kazanıyoruz 1 kere 90dk lık bir Beşiktaş izlesek sonucu ne olacak onu merak ediyoruz. benfica 2. yarı gs 2. yarı kiev 1. yarı konya 1. yarı karabük 1. yarı hep iyi oynadık diğer yarılar gezindik sahada, bunun sebebi hoca abu iyi cenk kötüyken abu'nun cıkması orta sahada 3lüsü necip atiba tolgay iken topu taşıyan tolgayın çıkması ve iki hucum vasatı orta saha ile oynamamız falan filan say say bitmez. bunların çözülmesini istiyoruz
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 16, 2016 Mesaj tarihi: Ekim 16, 2016 BJK şuan net kötü yalnız, kazanıyor olması tamamen ligin en iyi kadrosuna sahip olmasından başka bir şey değil. Ben hep GS'yi mesela tek gol planı var diye eleştiriyorum, ama azından planı var ve her maç o şekilde bir gol buluyorlar. Bizde o yok. Bana en son sistemli, akan oyunda disiplinli bir golü ne zaman attık söyleyecek olan var mı? Yok. Çünkü öyle bir şey yok. Dün Beck hızlı düşünüp, o arayı görmese biz zaten gol falan yine atamazdık. Allahtan rakip boktandı da gol yemedik öyle bitirdik. Geçen sene yenilsek de sistem vardı, kimlik vardı. Canları sağolsun olmadı diyorduk. Bu sene canları sağolsun olmadı denecek performans yok daha. Ben ki 3 puan geldiği sürece nasıl geldiğinin önemi yok diyen adamım, bir sene arayla takımın şu hali cidden bana bile koyuyor...
Wispy Mesaj tarihi: Ekim 16, 2016 Mesaj tarihi: Ekim 16, 2016 Hiç bir oyuncu net Şenol'un birinci tercihi olmadı. Talisca İnler Bakar Caner hep denk geldiği için alındı bu sene bence. Eren'i istiyordu ŞG onu da GS aldı. Biz alsak bizim anlamaz taraftar hemen homurdanmaya başlamıştı. Bilmiyorum, takım çok dağınık. Kazanıyoruz ama gün gelecek sıçrayamyacağız.
Caguar Mesaj tarihi: Ekim 17, 2016 Mesaj tarihi: Ekim 17, 2016 Geçen seneki oyunu oynamamızı sağlayacak bir 10 numaramız yok işte daha hala ne diye sistem diye sayıklıyorsunuz. Ligde Muslera dışında rakibimiz de zaten yok. Tek sıkıntı Fikret Orman. 1000 euroya Mario Gomez alan adam gitti onikibuçuk milyon euroya 82 kilo hıyar aldı. Aklınca ordan ucuza alıp 35 e başkasına satacaktı. Tey yavrum teyy. Yedirir mi lan sana o parayı yılların FC Porto su.
RamsesII Mesaj tarihi: Ekim 17, 2016 Mesaj tarihi: Ekim 17, 2016 Bence bu eskilerin milanı gibi oynayan 4-3-1-2 beşiktaş için güzel bir formasyon. İLk yarı bunun sayesinde pozisyon vermeyip 4-5 net pozisyona girdik. Cenk ve Ebubekir biraz şanslı olsalar 2 tane sıkıştırmıştık.
aktiftablet Mesaj tarihi: Ekim 17, 2016 Mesaj tarihi: Ekim 17, 2016 Wispy said: Hiç bir oyuncu net Şenol'un birinci tercihi olmadı. Talisca İnler Bakar Caner hep denk geldiği için alındı bu sene bence. Bakar hariç diğer üçünü istemeyecek TD yoktur şu ligde. Şenol hala deniyor, bu maçta lk 11 çıkan diziliş bariz bi denemeydi. Ama Tolgay'ın çıkması çok büyük hataydı, ileri top taşıyamadık, kaptığımız topları ileri vurduk sadece. Abubakar da bir iki atsa açılacak gibi sanki, Cenk'ten kaliteli olduğu çok bariz ama bi bitiremedi pozisyonları.
tambjk Mesaj tarihi: Ekim 17, 2016 Mesaj tarihi: Ekim 17, 2016 DarKRideR said: Dün Beck hızlı düşünüp, o arayı görmese biz zaten gol falan yine atamazdık. Allahtan rakip boktandı da gol yemedik öyle bitirdik. Beck'in hızlı düşünüp o arayı fln gördüğü yok abi. Adam leş bir şut çıkardı, topu ıskalayınca Ömer'in önüne düştü top.
aktiftablet Mesaj tarihi: Ekim 17, 2016 Mesaj tarihi: Ekim 17, 2016 aynen abi o arayı görmek için en az sergen falan olmak lazım..
Robert_Poche Mesaj tarihi: Ekim 17, 2016 Mesaj tarihi: Ekim 17, 2016 Beck bariz şut çekmeye çalıştı, vuramayınca asist oldu, o adamdan o asisti beklememek gerekir. Adamın tüm maç yaptığı tek şey gelen topu Marceloya vermek.
applev0dka Mesaj tarihi: Ekim 17, 2016 Mesaj tarihi: Ekim 17, 2016 Beck yerine gg olsa arayı gördü derdik de. Kornerden dönen topta tum takim ceza sahasindayken orta acmak yerine kaleciye dönen adam için orayı gördü diyemem. Fabri'ye dönmek istedi asist oldu sut bile cekmemistir o sdfsd
Stringray Mesaj tarihi: Ekim 17, 2016 Mesaj tarihi: Ekim 17, 2016 bu hafta izleyemedim maçı. özeti izledim. 442 diamond mı çıktı takım? aboubakar tek forvet olmayacak bu belli oldu o nasıl bir kaçırmadır. adam kiralık görünüyor ama yıllık ücreti düşünülünce sanıyorum ki alındı ama ffp nedeniyle ilginç bir sözleşme yapıldı. bu adam bizdeyse 442 diamond güzel taktik ama ligin 7. haftası sonunda ve 2 şl maçı oynamışken bu hala yeni denenmemeliydi. böyle oynayacaksak aboubakar yanında da ömer olmalı. ömer'in bitiriciliği cenk'ten de aboubakar'dan da iyi zira. uzaktan şut çektik mi bayağı? büyük resme bakınca kötü değiliz, son 8 sezonun en iyi başlangıcını yapmışız ve şl'de yenilmedik henüz. şu taktik oturtma olayı çok geçe kaldı maalesef. oyuncu kalitesiyle maç kazanıyoruz baskılı oynasak bile gol yapamıyoruz. ilk yarı sonuna kadar böyle gidecek gibi o yüzden o zamana kadar ne kadar puan kaybetmezsek o kadar iyi.
oldun Mesaj tarihi: Ekim 17, 2016 Mesaj tarihi: Ekim 17, 2016 vay emenike herkes mourinho olmus dicem mourinho kim kopekki cekeceksiniz ben daha iyiyim ondan diceksiniz
tambjk Mesaj tarihi: Ekim 17, 2016 Mesaj tarihi: Ekim 17, 2016 Bütün maç boyunca Beck'e küfür eden bir tek ben değilmişim anlaşılan. Azcık kafası çalışan anadolu takım hocası, Beck'in oynadığı tüm maçlarda oyun planını onun üzerine kurar. Bjk oyun kurarken 3-4 adamla hücum presi yap, top Beck'e gelince tüm pas kanallarını tıka, hatta kalede Tolga var ise Tolgaya bile prese koş, en kötü ihtimalle korner, çok muhtemel ihtimal ile gol pozisyonu yakalarsın. Geçen sezon sonlarına doğru Abdullah Avcı bu plan ile bjk nin başını çok ağrıttı, ondan sonra birçok anadolu takımı bu şekilde 3.bölgede, özelliklede Beck'e pres yaparak bjk yi oyun kuramaz hale getirip kilitledi.
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 17, 2016 Mesaj tarihi: Ekim 17, 2016 Abi Ömer'e bakarak vuruyor ya, ben de mal şut çıkardı önünde kaldı diyordum da tekrar izleyince özellikle onu çeken kameradan bariz bilerek attığını görüyorsunuz sdaffsdasad http://www.ligtv.com.tr/lig/spor-toto-super-lig/goller/2016-2017/7/besiktas/omer-sismanoglu-18381 baksanıza abi böyle hatalı şut mu olur yapmayın sdfsd direkt ayak içiyle o tarafa atmak için vuruyor. adam ortalama tamamda ekstra iş yaptığında da hakkını vermek gerek. takımda en çok kilit pas yapan isimlerden biri yine bu arada sfsad
dreagloth Mesaj tarihi: Ekim 17, 2016 Mesaj tarihi: Ekim 17, 2016 yere bakıyor nerde ömere bakıyor, pas atmak istese analrsın zaten vücud duruşundan, bu bariz şut için kurulmuş
applev0dka Mesaj tarihi: Ekim 17, 2016 Mesaj tarihi: Ekim 17, 2016 Beck ortalama değil vasat once bunda anlaşalım. Hucimda kötü savunmada iyi olsa ortalama derdim de. Hücumda yutan eleman savunmada hata yapma potansiyeli olan hücum onun kanadında sekillendiginde el freni olan kaleciye ya da stopere dönen vasat bir bek :(
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 17, 2016 Mesaj tarihi: Ekim 17, 2016 olm sistem adamı, boş orta kesip kontraya sebep olacağına bakıyor atakta ışık yoksa geriye dönüyor tekrar atak şekillensin diye güvene oynuyor. Geçen sene bunu hep İsmail de yapıyordu. Oğuzhan-Sosa sağlıklıyken de atak kesip yeniden şekillendirmek bizim kimliğimizi oluşturuyordu. böyle ciddi ve net hızlı atakları ben rezil ettiğini çok hatırlamıyorum bir kaç kötü maçı dışında. Cidden abartıyorsunuz şuan. bizde taraftar birine taktı mı cidden iyi oynasa da bir şey olmuyor ya. Kötü oynasın da haklı olalım falan diye bekliyor, es kaza oynadı mı da bakın demiştik oluyor vs... burada da yapıyorsunuz çoğunlukla kusura bakmayın :( olay beck'in de dışında kaç kişiye yapıldı. Birde genelde verimli adama takıyor bjkliler, düzenli iyi oynamayana laf yok vs... yeter ki çalım atsın şekil yapsın falan. dreagloth said: yere bakıyor nerde ömere bakıyor, pas atmak istese analrsın zaten vücud duruşundan, bu bariz şut için kurulmuş topa vururken bile gözleri ömer'e kilitlenmişti demedim zaten, topu kaptığı gibi anlık kontrol ediyor ve ayak içiyle görüp direkt sertçe gönderiyor. en azından gönderdiği yerde bir adam olduğunu bilerek gönderiyor diyeyim. çünkü görüntülerin tam başladığı yer o savunmacıdan topu kaptıktan sonraki hamlesinden itibaren hep. halı saha bile oynamışsanız o ayağıyla topa öyle vuran bir adamın kaleyi hedeflediğini düşünmemeniz gerek ki kaleyi tam cepheden görüyor. Adam paralele gönderecek şekilde kıvırıyor. gerçi ben niye beck savunuyorsam işte takıldı taraftar bir kere adama. tüm takımda maç başına en başarılı kilit pas yapan 2. adam olması falan önemli değil "aslında şut çekmişti, istese bile öyle pas veremez" kafasını kırmak için :(
applev0dka Mesaj tarihi: Ekim 17, 2016 Mesaj tarihi: Ekim 17, 2016 Olay takmak degil Adam alman garanti oynamasini kendi eksiklerinin farkında olmasını da anlarim o yuzden. Ama bahsettiğim eksikler sebebiyle vasat. Daha iyi olmak gerek Beşiktaş 11 oyuncusu olmak için. Olcay da yeteneksiz ama o bazen bunu unutup oynuyor vasatliktan kötülüğe geçiyor. Beck asla kötü olmuyor bu sebepten dolayi ama ben daha iyisini görmek istediğim icin beck cok iyi bir yedek olur diyorum bu lig sartlarinda. Yoksa asalim keselim havasinda degilim. Bu linc tolga'ya yapildi sonuna kadar hak etti. Olcay'a yapildi bi kesim karsi cikti Quaresma ya yapildi başka kesim karsi çıktı. Burda olmasa da taraftar içinde adamcilik yapanlar var. O kafada olmadığın surece kotuye kotu iyiye iyi kotu biri iyi oynayinca bu mac iyidi ya da tersini diyebiliyorsun işte önemli olan bu.
Stringray Mesaj tarihi: Ekim 17, 2016 Mesaj tarihi: Ekim 17, 2016 her şeyimiz tastamam beck mi eksik kaldı? gg hazır olsa oynar zaten şu an oraya beck harici koyabileceğimiz adam yok. o oynayacak yani, taraftarın görevi de adama destek olmak. saydırmanız gereken kişi oraya transfer istemediyse şg, isteyip alınmdıysa yönetim.
applev0dka Mesaj tarihi: Ekim 17, 2016 Mesaj tarihi: Ekim 17, 2016 gg alındı zaten daha kaç tane sağ bek alıcaz :D napoli maçına gg 11 çıkacak büyük ihtimal. hocanın herkes oynasın çabası işte, tabi gg'nin istenilen formda olmama durumu da var da, gerçi formda olanı da rotasyona sokuyor hoca fark eden bişey yok sdaf
calimero Mesaj tarihi: Ekim 17, 2016 Mesaj tarihi: Ekim 17, 2016 ben ta ne zamandır diyorum beck'i taraftar taktı mı olayı değil. bak maçın ilk yarısındaki beck'in yaptıklarını yazdım. atakta ışık yoksa değil, 100 atağın 99'unda geri pas veriyor bu adam. goldeki de gol pası değil ibrahim üzülmez, sarbi stayla şut çekeyim derken pas vermek. hala da kilit pas deniyor, arkadaş yazdım geçen sayfalarda işte hangi kilit pas? her maç mı yazak beck'in attığı pasları tek tek?
Öne çıkan mesajlar