FiXxXeR Mesaj tarihi: Mart 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2003 Baya eski bir film. Al pacino oynuyor izlemeyenler divxini kazaadan cekip izlesin. Guzel film. Her izledigimde gaza gelir etrafta say hello to my little friend diye dolasirim:)[hline]a.k.a. Sharez Give me the strength to be what I was and forgive me for what I am. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GeeM Mesaj tarihi: Mart 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2003 deli bi filmdir.. ibret alınası.[hline]Join Our Army.. OrcMasters DivX Listem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GeeM Mesaj tarihi: Mart 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2003 yanlıs oldu.. [Bu mesaj GeeM tarafından 12 Mart 2003 00:36 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Mehanix- Mesaj tarihi: Mart 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2003 Super filmdir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Udinen Mesaj tarihi: Mart 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2003 O kadarda deil. Al Pacinonun performansi filmden daha cok one cikiyor.Abartmayalim.Illa olumsuz bir elestiri olsun diye demiyorum ama filmde cok klishe olaylar var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stirner Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2003 Aslında çok bariz klişeler olsa da yine de seyredilmeye değer bir filmdi benim için...Bazı yerlerde Kadir İnanır filmi seyrediyomuş gibi hissediyodum;mert delikanlı mafya aleminde yükselir ve olaylar gelişir hesabı :) Tabii Kadir İnanır hiç bir filminde ağzı burnu kokakin içinde takılmıyordu...[hline]Yaşam boyunca aradığımız şey belki de budur,yalnızca bu,olabildiğince büyük bir üzüntü,ölmeden önce kendimiz olabilmek için... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2003 süper filmmiş valla, al pacino'ya hasta oldum. döktürmüş adam mübarek.. :) Immigration Officer #1: What about homosexuality, Tony? You like men, huh? You like to dress up like a woman? Tony Montana: What the fuck is wrong with this guy, man, are you kidding me or what? Immigration Officer #2: Just answer the questions, Tony! Tony Montana: OK, no! OK? Fuck no![hline]Sam'i bu Gatling Gun'a çıkardığınızda katliam yapabileceksiniz. Level, Ağustos 2001 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ra_d Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2003 olm ben izleyemedim.ama arkadaşlarım bu filmi izledikten sonra kokain satmaya karar vermişlerdi :D[hline]And Ra'd glorifies and praises Him, and so do the angels because of His Awe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KaReeM Mesaj tarihi: Ekim 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2003 'IF YOU FUCKIN' WITM ME, U'RE FUCKING WITH THE BEST!' deyişini unutamayacağım. İyi oyuncudur netekim Al Pacino...[hline]Korkmamalıyım, korku akıl katilidir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 Güzel film bence, tabii Al Pacino'nun performansı daha da güzel ama olsun. The World Is Yours.[signature][hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a ; Grynn , Botanika) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 İlk 3 DVDden biriydi Scarface. Keyifli bir film.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 Diğer ikisi nedir acaba Absolut?[signature][hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a ; Grynn , Botanika) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 Benim aldıklarım anlamında yazdım ama yazamadım. 1. Scarface 2. Carlito's Way 3. 4,5 sene oldu hatırlayamıyorum 3. filmi Amazondan istemiştim büyük bir heyecanla :)[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 LOL, ben de ilk çıkan 3 DVD'den biri dedin sanmıştım senin de anladığın gibi :).[signature][hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a ; Grynn , Botanika) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 kral filmdir scarface[signature][hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DonCorleone Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 restorant sahnesi süperdir sarhoş Al karısını azarlar azarlar kovar sora restoranttaki dier tiplere söylenir ordaki tipi süperdi adamın manyak oynamış.. sonu da abartı ama :) adam evin içinde 2. katta trabzanın orda 10 kişi tarafından taranıo her yerine kuşun girio ama yıkılmıo hala indirio adamları bir bir en sonunda biri pompalıyı sokuyodu bi tarafına yanlıs hatırlamıorsam.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMedia Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 bugün 20. yıl özel dvd sisini aldim of harika bir film , dvd çok güzel yapmişlar teprik ettim , ama gönlüm halen gift sette[signature][hline]I Love Lıv Tyler (Aşkım Liv için) BedaXa.Com IpAdresimNe.Com Matrix Code System Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 Orda taranıp yıkılmayışının sebebi almış olduğu abartı miktardaki kokain. Yani herhangi bir acı hissi yok. Düşmesi için organlarından birinin yani bacaklarından birinin falan kırılması veya kopması lazım ancak. Acı hissi olmadığından sadece mermilerin vucuduna girmesinde bir tepme oluyor o kadar.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 eh sonunda point blank'ten çifteyi yiyince tabii system shutdown oluyor.. :)[signature][hline]Cleaning Man at Flophouse: Hey, buddy. You got a dead cat in there, or what? The Terminator: Fuck you, asshole. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… BlackRose Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 hatta PBAOE o :)[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… MrMedia Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 adamlar karinca gibi ama heryerden çıkıyo[signature][hline]I Love Lıv Tyler (Aşkım Liv için) BedaXa.Com IpAdresimNe.Com Matrix Code System Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 Sok kafayı kokaine, geberme 100 mermide. Gibi bir mottoya sahip bir film ehe. Hakkaten orda nasıl bir kokain tepesi(dağı) vardır allahım.[signature][hline]- Pardon, siz aşık mısınız? - Hayır, biz Lathander'e tapıyoruz. - Anlamadım? - Yanlış oldu galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Daesu Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 restorant sahnesinde süper bi replik vardı tam hatırlamıyorum ama ayakta tonny montana herkez ona bakıyor ; "ben sizin elinizle gösterdiginiz kötü adamım . ama sizinde benden farkınız yok, bende olupta sizde olmayan bişey var ben istedigimi alıcak cesaretteyim siz ise degilsiniz." böyle bişeydi sanırım birde tommy nin fuckları süperdir "Yo modaa Fokaa" (you motherfucker) son sahnede kokayini overdose a baglamış ateşler saçarken küfürler ederken azından cıkan salyalarda süper gerçekçi soundtrack i mutlaka günde birkez dinlenmeli bele silah takılıp dolaşılmalıdır :) müthiş bir cesaret ve "kararlı adam" dersidir scarface. çünki o insanların hiçbir şey sahip olmasına izin vermeyen cuba komunizminden kurtulmuş istedigi noktaya cıkmak için elinden geleni yapmıştır.....the world is your.....[signature][hline]"All those moments will be lost in time, like tears in rain..." Bish'in akıllara durgunlık vericek görüntüsü ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 The world is mine what? =)[signature][hline]- Pardon, siz aşık mısınız? - Hayır, biz Lathander'e tapıyoruz. - Anlamadım? - Yanlış oldu galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… 3 ay sonra ... THARKAS Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 az once izledim yorumumu yazmadan once sakinlesmem gerek. nerde bu meret... hah buldum *Kokoin Çeker*[ [Bu mesaj THARKAS tarafından 23 Ekim 2004 19:58 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Önceki 1 2 Sonraki 1.sayfa (Toplam 2 sayfa) Paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0 Konu listesine dön Paticik Tum Konular Paticik - Pati Tech Paticik - Pati Zone Paticik - Ilgi Alanlari Paticik - Yasam Paticik - Pati Do Paticik - Spor Paticik - Oyunlar Paticik - MMORPG turleri Paticik - Garbage Son Mesajlar Ana Sayfa Pati Zone Vizyon Scarface × Üye misin? Giriş yap Kaydol Bağış Hedesi Yönetim Kurallar × Yeni Oluştur...
BlackRose Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 hatta PBAOE o :)[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMedia Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 adamlar karinca gibi ama heryerden çıkıyo[signature][hline]I Love Lıv Tyler (Aşkım Liv için) BedaXa.Com IpAdresimNe.Com Matrix Code System Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 Sok kafayı kokaine, geberme 100 mermide. Gibi bir mottoya sahip bir film ehe. Hakkaten orda nasıl bir kokain tepesi(dağı) vardır allahım.[signature][hline]- Pardon, siz aşık mısınız? - Hayır, biz Lathander'e tapıyoruz. - Anlamadım? - Yanlış oldu galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 restorant sahnesinde süper bi replik vardı tam hatırlamıyorum ama ayakta tonny montana herkez ona bakıyor ; "ben sizin elinizle gösterdiginiz kötü adamım . ama sizinde benden farkınız yok, bende olupta sizde olmayan bişey var ben istedigimi alıcak cesaretteyim siz ise degilsiniz." böyle bişeydi sanırım birde tommy nin fuckları süperdir "Yo modaa Fokaa" (you motherfucker) son sahnede kokayini overdose a baglamış ateşler saçarken küfürler ederken azından cıkan salyalarda süper gerçekçi soundtrack i mutlaka günde birkez dinlenmeli bele silah takılıp dolaşılmalıdır :) müthiş bir cesaret ve "kararlı adam" dersidir scarface. çünki o insanların hiçbir şey sahip olmasına izin vermeyen cuba komunizminden kurtulmuş istedigi noktaya cıkmak için elinden geleni yapmıştır.....the world is your.....[signature][hline]"All those moments will be lost in time, like tears in rain..." Bish'in akıllara durgunlık vericek görüntüsü ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 The world is mine what? =)[signature][hline]- Pardon, siz aşık mısınız? - Hayır, biz Lathander'e tapıyoruz. - Anlamadım? - Yanlış oldu galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 az once izledim yorumumu yazmadan once sakinlesmem gerek. nerde bu meret... hah buldum *Kokoin Çeker*[ [Bu mesaj THARKAS tarafından 23 Ekim 2004 19:58 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar