Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Garaj satışı

Holy

Öne çıkan mesajlar

Selam,

Abi gayet güzel alıyor. irobot'un güzel yanı parçalarının bulunabilirliği.

Ve evet, bu robot random gidenlerden. Aslında gittiği yerleri öğrenip tekrar üstünden gitmiyor(gitmemeye çalışıyor). Ayrıca hatırladığım kadarıyla 530 modelinde takvime göre çalışma yok. Bir de yoğun kir/döküntü gördüğü noktalarda otomatik olarak ileri-geri yapıyor olması gerekli.

Çift rulolu model bu. Birinde plastik kanatçıklar var ki halıda derin temizlik yapsın, diğer rulo fırçalı ve bu da özellikle evcil hayvan kılları için.

Bu tarz ürünler için evinizi bunlara hazırlamanız gerekli. Eğer uygun mobilyalarınız varsa süper iş görüyorlar.

Samsung Navibot kullanıyordum ki ben de deneyip görmek için ikinci el almıştım. Biraz masraf ile iş görür hale getirmiştim. Arızalanınca kıymetini anladım ve şimdi Botvac D80 kullanıyorum. irobot(random rota ve çarpma ile yol buluyor) ve Samsung(tavanı tarayan kamera, IR sensörler ve çarpma ile yol buluyor)'a nazaran lazer ile odanın yerden 10cm yükseklikte taramasını yapıp şeklini çıkartıyor. Anlık olarak önüne çıkanları algılıyor; dolanan çocuklar veya önüne konan sandalye gibi. Mobilya ayaklarının etrafını dolanıyor algılayıp, duvara süper paralel gidebiliyor, karanlıkta çalışabiliyor, haftanın günlerine göre programlama yapılabiliyor, USB üstünden firmware yükleniyor, odayı sistematik dolanıyor ve tarama esnasında diğer odaları algılayıp sıraya koyabiliyor. Şarjı azalınca dock'un konuma gelip şarj oluyor ve pil dolunca kaldığı yere gidip işe devam ediyor. Ben yaklaşık 130m²'lik alanı temizletiyorum, süpürge açmaya gerek kalmıyor diyeyim :) Bir de light tower yerine geçmesini istemediğin bölgeler için yere manyetik bir band koyuyorsun ve onu geçmiyor. Light tower'lara da ayrıca pil yetiştirmek gerekiyor. Irobot kadar parçası ucuz ve bulunabilir değil ama :

Saygılar.
Sosyal ağlarda paylaş

iRobot video çekicem ve pil süresini test edicem yarın.

Onun dışında Nintendo DSi xl'ın Zelda oyunu gitti, kalanlarda da indirim yaptım 250'ye veriyorum hepsini.

Puzzle seven yok mu? Puzzle alın bak mis gibi puzzle.

Zalman klavye ile Gigabyte mouse da arkada kalmasın, buraya hatırlatma olarak yazmış olayım.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...