khala Mesaj tarihi: Eylül 6, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2017 Lig olacak tabi, 1 hafta içerisinde başlığı açarız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raylen Mesaj tarihi: Eylül 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2017 yer varsa ben de fantezi liginize girmek isterim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Eylül 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2017 khala said: Lig olacak tabi, 1 hafta içerisinde başlığı açarız. başlığı açmakla kalmayalım 22'si cuma günü yapalım işte. 15-20 gün kalmış olacak sezona hepi topu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Eylül 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2017 Cuma-cumartesi akşamları bana uymaz draft saati olarak. Bir kaç opsiyon söylensin ona gore belirlensin derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Eylül 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2017 her zaman cuma olmuyor muydu ondan cuma dedim. öle herkese sorunca gün belirlenemiyo millet akşam yemeğine çıkıcam, su içicem, nefes alıcam falan diye illa bi kılıf buluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Eylül 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2017 25'ine kadar ülke dışındayım. Saat farkı falan da zor olur. O tarihten sonraki her gün ok bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2017 ligi bi kuralım da listede gözüksün bari :D şimdiden 3 garanti oldu. 4'ü kovalıyorum bakalım. tarihler ne kadar erken belli olursa benim için o kadar iyi olur. min 4 drafta gireceğim planlamasını yapayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Eylül 18, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2017 Draftı her zamanki gibi preseason maçlarından sonra, lig başlamadan yapacağız. Geçen seneden katılamayacak var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Eylül 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2017 geçen sene, sezon başlamadan 10 gün önce yapmışız. 17 ekim başlıyor işte, 6-7-8 olan haftasonu mantıklı işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Eylül 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2017 ben 4-10 ekim arası yokum. yurtdışındayım ve internet erişimim sıkıntılı olacak. bu tarihlerde olursa katılamayacağım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2017 efsanevi takım şikago idman yurdu geri dönüp tokatlasın mı sizi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pha Mesaj tarihi: Eylül 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2017 Paran var gelse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Eylül 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2017 parsa var gelan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2017 tüm böbreklerinizi bile alabilirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2017 lig tamamlanmıyor mu? tamamlanıyorsa draft tarihi belirleyelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slint Mesaj tarihi: Eylül 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2017 Yer varsa gelirim bu sene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Eylül 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2017 DarKRideR said: lig tamamlanmıyor mu? tamamlanıyorsa draft tarihi belirleyelim /summon khala Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pha Mesaj tarihi: Eylül 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2017 Haftasonu kendimi her turlu ayarlamaya calisirim ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar