Red Mesaj tarihi: Ekim 7, 2016 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2016 evine arkadaşların gelir içer gülersin 1 gece kalıp giderler yalnız kalırsın ya. bence öyle bir his olsa gerek yaz sezonu sonrası bodrum'da kalmak sdfs.
Peregrin Mesaj tarihi: Ekim 7, 2016 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2016 Daha cok istemedigin, tuvaletine catir catir sican, sigara kulunu evin icine doken cocuklari duvari boyayan misafirin gittikten sonra gelen hissiyat vardir.
Cokomantis Mesaj tarihi: Ekim 8, 2016 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2016 senko said: Türk Milletine 3ü 1 arada yeter de artar bile. adam efsane crit atmış, gözden kaçmasın.
pascalnouman Mesaj tarihi: Ekim 10, 2016 Mesaj tarihi: Ekim 10, 2016 DRaGoN_SLaYeR said: numan yeri gelmişken kabak kafasını bi detaylı anlatsana bi de bi haftasonu için o kadar yolu nasıl gidip geliyosun onu bi anlat :D kanka otobisle gidiom ankaradan gitceksem istanbuldan da once dalaman sonra servis ama bu sefer izmire gidicem ordan arkadas arabaynan goturcek sonra gene otobisle donucem olm kabaga gelen kitle degismeye baslamis insanlar gecenin bi yarisi sac kurutma makinasi isteyen mi dersin aksam yemeginde tatli kasigi isteyen mi onlarin kafasi kimsede yok aslinda :D
senko Mesaj tarihi: Ekim 10, 2016 Mesaj tarihi: Ekim 10, 2016 saç kurutma makinası şart abi bazı insanlar için öyle deme. ben kurutmasam sinüzit garanti.
pascalnouman Mesaj tarihi: Ekim 10, 2016 Mesaj tarihi: Ekim 10, 2016 yok denince adamin cevap supermis ama nasil olmaz sarigerme hiltonda vardi ama alkjshgfdlakhdslada
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ekim 10, 2016 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 10, 2016 Auril said: otelim yok ama normal insanım sadece gizliliğe ve kaliteye önem veren otel sahibi beyler ile görüşüyorum, üzgünüm. gel lan gezek? ben cmtesiye kadar burdayım.
Auril Mesaj tarihi: Ekim 10, 2016 Mesaj tarihi: Ekim 10, 2016 bLackcha0s said: Auril said: otelim yok ama normal insanım sadece gizliliğe ve kaliteye önem veren otel sahibi beyler ile görüşüyorum, üzgünüm. gel lan gezek? ben cmtesiye kadar burdayım. Gunduz cok çıkmıyorum ya Geceleri akariz ama
Öne çıkan mesajlar