Rewendor Mesaj tarihi: Ekim 6, 2016 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2016 Yanlış hatırlamıyorsam Fransa'da diyebiliyosun onu. Yılda 3 güne kadar mı ne mazeretsiz gelmeme hakkın var "keyfim yok" diyerekten.
dogadanpc Mesaj tarihi: Ekim 6, 2016 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2016 devamsızlık hakkı yoktur, devam zorunluluğu vardır.
Laraken Mesaj tarihi: Ekim 6, 2016 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2016 Archangel_ said: Laraken mi açmış acaba diye geldim, değilmiş :D kanka çekilmesi gereken başka bir diş görmedin mi la? 4'te çıkmak çokzel işten dfdsf. anaa yamuk çıkan 20lik var, dur o joker hakkımı tutayım ben elimde dfsf
Archangel_ Mesaj tarihi: Ekim 6, 2016 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2016 aynen aynen, o biraz daha durabilir :D
Cokomantis Mesaj tarihi: Ekim 6, 2016 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2016 Promenader said: Yıllık izin devamsızlık hakkından daha fazladır. yaz & yarıyıl tatilleri diyor ve susuyorum. hatta dur lan ne susucam, bayram tatilim de yok benim. ha ama parasını veriyollar :)
Promenader Mesaj tarihi: Ekim 6, 2016 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2016 Okul ve dersle uğraşmayıncada para harcanıyor oda öğrenciliğe ters.
Öne çıkan mesajlar