Grego Mesaj tarihi: Ekim 24, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2016 başlığın özeti ve kimin nasıl yardım edebileceği şöyle, dasaaa, riverwind, vaperon, sotto ; eğitim sdeceokuyangenç ; diş hekimi malibu ; kırtasiye xlegolas, orc_lord, pascalnouman, grego, davidmills, wishmaster, cicibeybe, rotweiler, masticore, idilik, ; herşeye ok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KehKeh Mesaj tarihi: Ekim 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2016 ne olursa bende varım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Riverwind Mesaj tarihi: Ekim 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2016 Ikbal ablanin ( cetin abinin esi ) yazdigi son mesaji kopyaladim asagiya fikirleriniz ve katilmak isteyen olursa diye, arka sayfada wishmaster aciklamali yazmis zaten :) " Cumartesi 29 ekim, Konsept çok eğlence içermeyecekse ki nedir bilmiyorum O'nun dilediği itü'nün balosuna katılmakti. yanımızda olsaydi bunu kesin olarak teklif edecektim herkese ama baş ka önerisi olan ve sizlerden katılabilecek olan var mı c.tesi çocuklar?...patiye de yazsaniz mi ? " Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ekim 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2016 allah aşkına şu fidan dikimi koru oluşturulması için bir şey yapın paticik olarak bir adı adına koru oluşturak yeter de artar bile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Ekim 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2016 İkbal abla da çok mutlu olur eşinin adının böyle yaşatılmasıyla ama koru konusunda tam olarak detaylara hakim değiliz. Minimum sayının sağlanması gerektiği söylendi. Nedir minimum sayı? Aşar mı bizi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Ekim 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2016 Ben ne yapilirsa bir sekilde destek verecegimi belirttim zaten. Farkli yerlere cekiliyor konu diye orada biraktim, biri halletsin atalim cuzdani iste. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ekim 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2016 Wishmaster said: İkbal abla da çok mutlu olur eşinin adının böyle yaşatılmasıyla ama koru konusunda tam olarak detaylara hakim değiliz. Minimum sayının sağlanması gerektiği söylendi. Nedir minimum sayı? Aşar mı bizi? ege orman 1000 diyor abi fidan başına 5 lira alıyor yani 5000 lira falan lazım gider konuşuruz gerekirse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trias Mesaj tarihi: Ekim 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2016 Orman işine maddi olarak katılabilirim. İş gücü olarak da katılmayı isterdim ancak Türkiye'de değilim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ekim 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2016 50 calisir benden.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Ekim 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2016 her ay duzenli olarak darussafaka'ya bagis yapicam bugunden baslayarak cetin abi icin. siz de oyle yapin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Ekim 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2016 Llama said: Wishmaster said: İkbal abla da çok mutlu olur eşinin adının böyle yaşatılmasıyla ama koru konusunda tam olarak detaylara hakim değiliz. Minimum sayının sağlanması gerektiği söylendi. Nedir minimum sayı? Aşar mı bizi? ege orman 1000 diyor abi fidan başına 5 lira alıyor yani 5000 lira falan lazım gider konuşuruz gerekirse bence az biraz zorlarsak 5000 tl cikar bizden. Kisi sayisi gibi bir kriter yoktur herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Ekim 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2016 Herkes 50 tl verse 100 kişi toplamak gerekir. Çıkar mı bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ekim 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2016 yok hocam öyle bir şey bizim bi arkadaş babası için tek başına yaptı koruyu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Ekim 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2016 Nice then. Ben varım (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ekim 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2016 alternatif ..su dileklerin gerceklestirilmesine yonelik siteler bloglar var..mesela atiyorum bilmem ne koy okuluna top lazim ..kitap lazim bilmem ne..ekonomik az harcama ile gerceklestirilebilecek seyler..sayin kuddusinin adi ile oralardan birseyler de cikabilir.. mesela.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2016 ne karar alirsaniz bana haber verirsiniz om ile. cok bakamiyorum ben buralara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Ekim 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2016 Koru yapılacaksa count me in. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
idilik Mesaj tarihi: Ekim 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2016 dasaaa said: ne karar alirsaniz bana haber verirsiniz om ile. cok bakamiyorum ben buralara. aynen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asriel Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2017 GoT konusundaki tartışmaları görünce forumun en tartışmacı kişiliği olan Çetin abi geldi niyeyse aklıma.Umarim huzur içinde uyuyorsundur :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2017 Sene-i devriyesi geldi mi adamin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2017 Bende dün birine laf sokacakken abinin bir lafı aklıma geldi sonra duygusallaşıp yazdığım mesajı iptal etmiştim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2017 sonrasında ban geldiği için, ben de açtığım konudan uzak kaldım. ailesi nasıl, haberi olan eden varsa yazsın bari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2017 suradan uc kurus para toplayip neye yeterse, bi agac dikme, bi okula bilgisayar labi falan beceremedik, community feeling 0/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2017 İkbal ablaya söyledim ilginizi. Hayırsız olduğunuzu düşünüyormuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asriel Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2017 Internet ortamındaki bir communitye hayirsiz diyebiliyorsa Çetin abi için gerçekten çok önemli bir yerimiz varmış.Yıldönümü için bişeyler düşünelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar