Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

iPad Air 2 16GB

Cacik

Öne çıkan mesajlar

DareJedi said:

Geçtiğimiz ay 4g li olanını 1100TL den satıldı sonra bir sürü daha satıldı Sleeep konularına bakabilirsin 3-4 sayfa geride olsa gerek.

Arada fazladan 1 yıl garanti var ,1 yıl pil doldurt boşalt yapmış cihaz ile 2 aylık 20-30 kere full cycle yapmış cihazi karşılaştırmayalım.

He bazıları için birşey ifade etmezde , ben şahsen uzun garantisi süresine önem veririm alırken
Sosyal ağlarda paylaş

Ben son 14 senedir her şeyi telefon,pc donanımı, tablet, tv, kamera, fotoğraf makinesi ve şeyleri hiç TR üzerinden almadım doğal olarak garanti kapsamında değillerdi hiç işim de düşmedi. En son TRden telefon hediye alayım dedim dakika bir gol bir oldu sıfır iphone se ekranında eşek kadar ölü pikselle geldi onu verdik garantiye 1 hafta oldu halen ne arayan var ne soran. O yüzden garanti benim için bir şey ifade etmiyor pek.
Sosyal ağlarda paylaş

Iphone 5'te soyle bir program vardi mesela, https://www.apple.com/tr/support/iphone5-sleepwakebutton/

Dedigim gibi muhtemelen oyle bir seydir yoksa bakip incelemeden 5dk'da degismiyorlar. Hatta en ufak fiziksel darbe varsa alakasiz bir alandaki problemi bile cozmuyorlar sonra is ustlerine kalir diye.

Apple'da calistim ordan biliyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...