Cacik Mesaj tarihi: Ekim 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2016 2 ay önce aldığım ipad air 2 space grey 16gb ı satıyorum. 22 ay garantisi var çiziksiz smart cover ile kullanıldı. smart cover yanında hediye. 1200tl Kadıköyde elden teslim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 2, 2016 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2016 Aynısının teşhir ürününü 900tl'ye aldım geçen TeknoSA'dan. Mağaza mağaza gezerseniz uygun bulursunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2016 balta gelmiş dağılabiliriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ekim 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2016 0'i 900 ise 700 veririm o zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cacik Mesaj tarihi: Ekim 2, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2016 Parmak atılmamış iPad Air 2 diye mi açaydım. Kullanmadan bi alkole yatırmışsındır inş teşhir ürününü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komodo Mesaj tarihi: Ekim 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2016 paraya da dokunmuyorsun sanırım, kredi kartı rulez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Ekim 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2016 Ben 900'e alırım, ciddiyim hem de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Ekim 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2016 Geçtiğimiz ay 4g li olanını 1100TL den satıldı sonra bir sürü daha satıldı Sleeep konularına bakabilirsin 3-4 sayfa geride olsa gerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Ekim 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2016 ulan dh'den daha ölücü oldunuz şaka maka Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cacik Mesaj tarihi: Ekim 3, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2016 DareJedi said: Geçtiğimiz ay 4g li olanını 1100TL den satıldı sonra bir sürü daha satıldı Sleeep konularına bakabilirsin 3-4 sayfa geride olsa gerek. Arada fazladan 1 yıl garanti var ,1 yıl pil doldurt boşalt yapmış cihaz ile 2 aylık 20-30 kere full cycle yapmış cihazi karşılaştırmayalım. He bazıları için birşey ifade etmezde , ben şahsen uzun garantisi süresine önem veririm alırken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Ekim 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2016 Ben son 14 senedir her şeyi telefon,pc donanımı, tablet, tv, kamera, fotoğraf makinesi ve şeyleri hiç TR üzerinden almadım doğal olarak garanti kapsamında değillerdi hiç işim de düşmedi. En son TRden telefon hediye alayım dedim dakika bir gol bir oldu sıfır iphone se ekranında eşek kadar ölü pikselle geldi onu verdik garantiye 1 hafta oldu halen ne arayan var ne soran. O yüzden garanti benim için bir şey ifade etmiyor pek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cacik Mesaj tarihi: Ekim 3, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2016 Herhalde sana denk gelmiş , iphone 5s imin 24 aylık garantisinin son ayında mute tuşu bozuldu diye götürdüğümde abartmıyorum 5dk içinde swap cihaz getirdiler apple storeda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Ekim 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2016 İşte o işler biraz şans gibi geliyor bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Ekim 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2016 5dk icinde degistiyse; telefon zaten mute tusu problemli, degisim hakki taninmis, belli bir seriye aittir. Garantinin son gunu olmasinin onemi yok o noktada, o tip cihazlarda 3-4 yil sure taniyorlar bahsedilen kusurdan dolayi gotur degis diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cacik Mesaj tarihi: Ekim 3, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2016 Pil dışında herhangi bi sorunda swaplamadıklarını görmedim şahsen etrafımdaki insanlarda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Ekim 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2016 Iphone 5'te soyle bir program vardi mesela, https://www.apple.com/tr/support/iphone5-sleepwakebutton/ Dedigim gibi muhtemelen oyle bir seydir yoksa bakip incelemeden 5dk'da degismiyorlar. Hatta en ufak fiziksel darbe varsa alakasiz bir alandaki problemi bile cozmuyorlar sonra is ustlerine kalir diye. Apple'da calistim ordan biliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cacik Mesaj tarihi: Ekim 7, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2016 1100 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar