Drall Mesaj tarihi: Eylül 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2016 Evet patiler, yine geldi filmekimi. sabah erkenden atlasta sıraya girecekler kimler? ya da biz zenginiz lale kartla aldık iki gün önceden diyen var mı? varsa lale kartının numarasını paslasa ya onun almadığı günlere biz alalım sdf bu arada vodafone'la üç+üç oluyormuş bu sene, o biraz moral bozmadı değil alınacak bilet sayısında. hedef şu anda 10 filme bilet almak. sabah muhtemelen 4-5 filme bilet alabilsek oh be iyi aldık yine diye sevincez :( biletleri aldıktan sonra paylaşırım kafamdaki ve elimdeki film listesini. kusturica, dardenne kardeşler, dolan falan var. yine sağlam bir filmekimi olacak inş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Eylül 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2016 Vodafone freezonelu olup olmadigimi nerden cozuyorum? Tek tabancayim bu arada, freezonedan beles koltugu kahve-bira exchangei ile paylasabilirim. Tabi once bi biletleri alayim 3+3 dedigin nedir? 3 seans icin mi gecerli kampanya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Ekim 1, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2016 3 bilete kadar bi alana bi bedava, toplam 6 bilet 3 bilet fiyatına yani. farklı filmler seanslar falan da oluyo, tek tabanca 6 filme alabiliyosun yani. ama gidemedik atlasa ya pürüz çıktı, biletixte açılmasını beklicez bakalım bilet kalırsa :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ekim 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2016 şunlara gidiyom: Nocturama / Paris Yanıyor 16 Ekim 2016 16:00 Korkunun Gölgesi 15 Ekim 2016 16:00 Öğrenci 15 Ekim 2016 13:30 Vahşiler Firarda 14 Ekim 2016 19:00 Julieta 14 Ekim 2016 13:30 Meçhul Kız 13 Ekim 2016 19:00 Sieranevada 12 Ekim 2016 16:00 Ağ 11 Ekim 2016 19:00 Hizmetçi 10 Ekim 2016 16:00 Alt Tarafı Dünyanın Sonu 07 Ekim 2016 16:00 paterson, arrival bi de america honey istiyodum ama bulamadım bilet >.< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Ekim 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2016 bizim ayıkladıklarımız bunlar, varsa fayda sağlayacak bişiler ayar çekebiliriz. https://www.youtube.com/watch?v=ahWgxw9E_h4 https://www.youtube.com/watch?v=pBQME5MaYXE https://www.youtube.com/watch?v=-M_7DSa1nao https://www.youtube.com/watch?v=s3NTmetC0K8 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ekim 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2016 şunları izleyebildim - Juste la fin du monde - 8/10 9 da verecek gibiydim buna gerçi ama. Yönetmeniyle yaşıtız çok kötü hissediyorum bunu düşündükçe, ne haddime ise :D. Adamın kaçıncı filmi bir de, nefis çekiyor kereta. Duygularımı acayip erekte etti bu film yahu, müzikleri ve yakın çekimleri ile birlikte çok önden izlediğim için mi acaba bilmiyorum. 12 yıl önce evini terkeden bir yazarın, kritik bir haberi iletmek ve geride işler bozuk kalmasın diye ailesinin yanına dönüşünü hikaye eder. - Toni Erdmann - 7/10 Buna da 8 verebilirdim sanırım. Süper mizah. - Train to Busan - 7/10 Korelinin zombi filminde bile abd'den çıkanlarda göremediğimiz insani durumlar tokat halinde çarpıyor. Gideri var. - Handmaiden - 6/10 Bana fazla uzun geldi. Film güzel de pek tarzım değil galiba benim. - Elle - 6/10 Tecavüzle ilgili bir film ancak bildiğiniz gibi hiç değil. Ahlakçı değilimdir ama bu filmin kafasına giremedim bir türlü. Fransızlar da fazla geniş cağnım gibi çomar bi yorum yapmak da istemiyorum. Olmamış işte film, ben niye kendimde bişey arayayım ki fdsdf Bir kadınla tartışmayı isterdim ama filmi gene de. - Hunt for the wilderpeople - 7/10 Bu zelandalı arkadaşın vampirlerle ilgili sahte belgeseli olan what we do in the shadows'u kısa bi süre önce izlemiş epey gülmüş eğlenmiştim. Bu film de komik. izlenir. - Under the Shadow - 5/10 İran sineması vuhu---- ama olmamış hacı. Cinli minli, klişe ani sesle korkutmalı korku filmi üzerine ortadoğu soslu. Gereği yok. - (M)uchenik - 6/10 Vasat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ekim 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2016 Pastoral Amerika'ya gittim, 9/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Ekim 17, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2016 Frantz 9.5/10 izlediğim en iyi 1. Dünya savaşı filmi Olli Maki'nin en mutlu günü 9/10 izlediğim en iyi farklı bir bakışlardan biriydi Dardene kardeşlerin filmi çok sıktı ama baya bitse de gitsek moduna girdim Paterson'a bilet vardı minnoşu acil veterinere götürmem gerekti gidemedim çok üzülüyorum ona :/ Bugün son iki film var bakalım atlasta 7 ve 9:30da. Kapanışı sert yapalım dedik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Ekim 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2016 Antalyada da flim festivali başladı var mı izleyen eden bişeyler ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar