Aket-Atum Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 bu amcamın yaptığı güzel müzikelre örnek verebilir misiniz? western müziklarine merak saldım da[signature][hline]Aket Atum "so hoder, why don't they let you shoot at your brother? here, take this arrow, i'll help you aim..."
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Ecstacy of gold bi de şu kemal sunal la 34535 adam birbirine doğru yürürken çalan müzik var[signature][hline]Forum the bell tolls "ARAMAYA INANMIYORUM" Chris Metcalf
Mayhem Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Evet o kemal sunal olayının müzigi hoştu he :)[signature][hline]Msn:[email protected]|Icq:172734901 Mail:[email protected]|Resimleri:Mayh3m'in resim arsivi Sözlük:Haqan (kimdir, nedir, ne değildir?)
Bone Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 ennio morricone'nin a fistful of dollars, for a few dollars more, the carriage of the spirits, the ecstasy of gold, the good, the bad and the ugly ve the sundown şarkıları var hepsi de çok güzel. aralarında en çok For A Few Dollars More ve The Good, The Bad And The Ugly'i seviyorum tabii ki.
sadbutTrue Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 metallica bu amcamdan mı coverlamış ecstasy of gold u?[signature][hline]UsuaL SuspecTs Music Group of C.a.L.
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 ecstasy of goldu biliyorum metallica o şarkıyı yıllardır intro olarak kullanıyomuş, nedenide hetfield'in iyi kötü çirkine olan hayranlığıymış[signature][hline]Aket Atum "so hoder, why don't they let you shoot at your brother? here, take this arrow, i'll help you aim..."
Bone Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 enrio değil ennio olcak doğrusu[signature][hline]Beş Hececiler
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 doğru ya yanlış yazmışım pardon (aramaya inanan insanlardan özür diliyorum)[signature][hline]Aket Atum "so hoder, why don't they let you shoot at your brother? here, take this arrow, i'll help you aim..."
Volfied Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 ben de enrio diye biliyodum değiştirmiştim araştırıp doğrluyaıp değiştiriyorum arkadaşta değil hata[signature][hline]I have grown older, You have grown colder, And nothing is very much fun, Any more.
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 bende n ie r nin yerini nasıl karıştırdım diye düşünüyodum[signature][hline]Aket Atum "so hoder, why don't they let you shoot at your brother? here, take this arrow, i'll help you aim..."
Sam Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 birkaç tane parça ismi vereyim, hemen arat, indir ve ennio babamıza kul köle ol.. 8-) (bazıları yazılmış ama olsun varsın) sixty seconds to what ecstacy of gold a silhoutte of doom once upon a time in america, a fistful of dollars, for a few dollars more ve the good the bad and the ugly temaları ben de bütün parçalarını bilmiyorum ama ennio babamız soundtrack atölyesi gibi insandır, john williams misali fabrika değildir ama daha ince işler çıkarır el emeğiyle.. ;) (williams babamıza da saygımız sonsuz o ayrı :-p )[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki: People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together.
Napoleon Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Netten The Mission diye arattırın, bu filmin tüm müziklerini yapmıştı. Filmde de Robert de Niero, Jeremy Irons ve Liam Neeson oynamıştı.[signature][hline]Şüphenin olduğu yerde özgürlük vardır.
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 ben hepsini biliyorum hepsini dinledim süperim. ennio morricone da süper. beraberiz biz.[signature][hline]freeedom, 15 Ocak 2005 19:35 tarihinde demiş ki: beyler kotulemeyin nargileyi sutlu nargilede var peki o damı zararlı o nası zara veriyo acaba sutle su farklı maddeler o zmn o alveollere ne yapıo bunacaıklık getirin
Clementine Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 bi de Malena'nın müziklerini de yapmıştı yanlış hatırlamıyosam.. Hatta Ma L'amore no diye bir eseri vardırki (Monica Bellucci'nin evde dans ettiği sahnede çalar) kısa olmasına rağmen çok hoştur, tavsiyemizdir..[signature][hline]Cleanliness is next to goodliness..
Bone Mesaj tarihi: Haziran 6, 2018 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2018 yeni topic açmak yerine necromancy kasıyorum. Ennio Morricone ile ilgili en yeni topic buymuş. bir insan bu kadar mı güzel müzikler yapar yahu https://www.youtube.com/watch?v=diKcaqRwuss
Bone Mesaj tarihi: Haziran 6, 2018 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2018 yapmış https://www.youtube.com/watch?v=Ff-kQ-UmflA
Sam Mesaj tarihi: Haziran 14, 2018 Mesaj tarihi: Haziran 14, 2018 https://www.youtube.com/watch?v=meU2gAU7Xss Allah daha uzun ömürler versin.
Öne çıkan mesajlar