Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ennio Morricone

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
bu amcamın yaptığı güzel müzikelre örnek verebilir misiniz? western müziklarine merak saldım da[signature][hline]Aket Atum
"so hoder, why don't they let you shoot at your brother?
here, take this arrow, i'll help you aim..."
Mesaj tarihi:
ennio morricone'nin a fistful of dollars, for a few dollars more, the carriage of the spirits, the ecstasy of gold, the good, the bad and the ugly ve the sundown şarkıları var hepsi de çok güzel.

aralarında en çok For A Few Dollars More ve The Good, The Bad And The Ugly'i seviyorum tabii ki.
Mesaj tarihi:
ecstasy of goldu biliyorum

metallica o şarkıyı yıllardır intro olarak kullanıyomuş, nedenide hetfield'in iyi kötü çirkine olan hayranlığıymış[signature][hline]Aket Atum
Mesaj tarihi:
doğru ya

yanlış yazmışım pardon

(aramaya inanan insanlardan özür diliyorum)[signature][hline]Aket Atum
Mesaj tarihi:
ben de enrio diye biliyodum değiştirmiştim araştırıp doğrluyaıp değiştiriyorum arkadaşta değil hata[signature][hline]I have grown older,
You have grown colder,
And nothing is very much fun,
Any more.
Mesaj tarihi:
bende n ie r nin yerini nasıl karıştırdım diye düşünüyodum[signature][hline]Aket Atum
Mesaj tarihi:
birkaç tane parça ismi vereyim, hemen arat, indir ve ennio babamıza kul köle ol.. 8-) (bazıları yazılmış ama olsun varsın)

sixty seconds to what
ecstacy of gold
a silhoutte of doom
once upon a time in america, a fistful of dollars, for a few dollars more ve the good the bad and the ugly temaları

ben de bütün parçalarını bilmiyorum ama ennio babamız soundtrack atölyesi gibi insandır, john williams misali fabrika değildir ama daha ince işler çıkarır el emeğiyle.. ;) (williams babamıza da saygımız sonsuz o ayrı :-p )[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki:
People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together.
Mesaj tarihi:
Netten The Mission diye arattırın, bu filmin tüm müziklerini yapmıştı. Filmde de Robert de Niero, Jeremy Irons ve Liam Neeson oynamıştı.[signature][hline]Şüphenin olduğu yerde özgürlük vardır.
Mesaj tarihi:
ben hepsini biliyorum hepsini dinledim süperim. ennio morricone da süper. beraberiz biz.[signature][hline]freeedom, 15 Ocak 2005 19:35 tarihinde demiş ki:
beyler kotulemeyin nargileyi sutlu nargilede var peki o damı zararlı o nası zara veriyo acaba sutle su farklı maddeler o zmn o alveollere ne yapıo bunacaıklık getirin
Mesaj tarihi:
bi de Malena'nın müziklerini de yapmıştı yanlış hatırlamıyosam.. Hatta Ma L'amore no diye bir eseri vardırki (Monica Bellucci'nin evde dans ettiği sahnede çalar) kısa olmasına rağmen çok hoştur, tavsiyemizdir..[signature][hline]Cleanliness is next to goodliness..
  • 13 yıl sonra ...
Mesaj tarihi:
yeni topic açmak yerine necromancy kasıyorum. Ennio Morricone ile ilgili en yeni topic buymuş.

bir insan bu kadar mı güzel müzikler yapar yahu

https://www.youtube.com/watch?v=diKcaqRwuss
  • 2 hafta sonra ...
  • Yeni Oluştur...