bingildak Mesaj tarihi: Eylül 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2016 arkadaşlar bu son w10 update'ı ile birlikte kotaya girince fark ettim, svchost.exe altında process 416 belli aralıklarla download başlatıyor ve böyle 200-250 mb ebatlarında bir şey indiriyor. baya bütün bağlantıyı sömürerek yapıyor. sabah kalktım pc'ı açtım 188 mb dl, 10mb ul yapana kadar internetin anasını ağlattı şimdi kendi kendine durdu. interneti öyle bir kilitliyor ki paticik falan browser üzerinde timeout a düşüyor. sağa sola baktım ama process 416 neye bağlıdır, ne için dl yapıyordur bulamadım. bileniniz var mı? windows update mı falan diye baktım yok, görüldüğü kadarıyla çalışmıyor. net limiter ile öldürmeyi düşünüyorum 10 kbps a fln sınırlayıp. baksanıza sizde de aynı şeyi yapıyor mu son updateden beri. ms açıklaması bu http://i.imgur.com/ZxkaPs4.png belki size bi şey ifade eder Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Eylül 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2016 Process 416 demişsin ancak Event 416 nın açıklamasını koymuşsun. Bende öyle alt dalları olan bir process yok. Malware olabilir. Bendeki tüm svchostların altında adam gibi bir şeyler yazıyor, System Events Broker vs gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 28, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2016 bende malware diye düşündüm ama malware neden bir kere çalışıp dursun ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Eylül 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2016 Belli aralıklarla çalışıyor demişsin belki farkedilmesin diye öyle programlamışlardır ama Ülke interneti boktan olduğundan faal hale gelince bağlantıyı felç ettiği için farketmişsindir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Eylül 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2016 ddos için kullanılıyorsun belki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 28, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2016 nasıl kontrol ederim peki? sadece pc açıldığında kullanılıp sonra bırakılma fikri ne kadar aklıma yatmasa da başka bir şeyi de oturtamadım ondan her türlü kontrol için kullanabileceğim şeye açığım. ne yapmalı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Eylül 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2016 Nereden ne indirdiğine bak önce hangi adresten dl/ul yapıyor belki bişiyin update zımbırtısıdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 30, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2016 stormeagle said: ddos için kullanılıyorsun belki? buymuş galiba, 100 lerce farklı ip ile alışveriş yapıyor yine pc'ı açtığım an başladı.kill connections dediğim an yeni ip adreslerine geçiyor instant Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cacodemon Mesaj tarihi: Eylül 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2016 Glasswire kullanıyorum, ücretsiz modunda firewall ile engelleme yapabiliyorsun. Basit bir program, dene istersen. Tabi malware'in kaynağını nedir, onu bulmak lazım. Kolay gelsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2016 fazla pr0n bilgisayara zarar. ilaci malwarebytes. al kullan. temiz cozum. zombie bilgisayarin lazarus gibi dirilsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 30, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2016 diğer taraf üzerinden engelleyince aynı şeyi chrome.exe üzerinden yapmaya başladı process 6836 olarak, çok fena. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 30, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2016 dasaaa said: fazla pr0n bilgisayara zarar. ilaci malwarebytes. al kullan. temiz cozum. zombie bilgisayarin lazarus gibi dirilsin. no threats were found Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odeon Mesaj tarihi: Eylül 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2016 malwarebytes forumuna ac konuyu orada pronun biri cozer sorununu 5 lira atar gecersin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pulkas Mesaj tarihi: Eylül 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2016 https://security.symantec.com/nbrt/npe.aspx once yukardaki sonra bu :https://security.symantec.com/nbrt/nbrt.aspx 2. yi usbye yaziyosun bilgisayari usbden aciyosun taratiyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar