Abus Mesaj tarihi: Eylül 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2016 Merhaba arkadaşlar, Amazon.co.uk'den aldığım filmleri nakit ihtiyacından dolayı elden çıkarmam gerekiyor. Bazıları sıfır bazılarını ise used - like new olarak aldım dolayısı ile 2. el olanlar da çok temizler. Fiyatları Amazon'dan aldığım rakamlar doğrultusunda yazdım. Önemli Bilgi: Filmlerde Türkçe dublaj ya da alt yazı bulunmamaktadır. Kadıköy'den elden teslim edebilirim ya da PTT kargo ile gönderebilirim filmleri, kargo ücreti alıcıya ait olur. IMDB Top 250'dekiler The Shawshank Redemption (4 saatlik extra içeriği bulunmaktadır) 30 TL The Dark Knight 20 TL (2 Disc Special Edition) The Hannibal Lecter Trilogy (The Silence of The Lambs, Hannibal, Red Dragon ) 40 TL Inception (2 Disc BluRay ve 1 Disc DVD Versiyonu) Complete Matrix Trilogy 40 TL Leon Special Edition 30 TL Interstellar 30 TL Geleceğe Dönüş Serisi 20 TL Gladiator (2 Disc Special Edition) 20 TL The Dark Knight Rises (2 Disc) 20 TL Braveheart (2 Disc) 25 TL Batman Begins (2 Disc) 20 TL Die Hard Legacy Collection (5 Disc) (Sıfır) 70 TL Jurassic Park Trilogy 20 TL Ip Man Ultimate Edition 20 TL Diğer Filmler Batman Anthology 40 TL Live Die Repeat: Edge of Tomorrow 30 TL BeetleJuice (Sıfır) 40 TL Nikita 30 TL Independence Day 20 TL Ronin 20 TL Pretty Woman 20 TL The Bodyguard 20 TL Anger Management 15 TL Mona Lisa Smile 15 TL Soranlara filmlerin bonus içerikleri ile ilgili ayrıntılı cevap verebilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Eylül 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2016 Filmler güzel kutuları nasıl peki? Ben çoğuna talip olurum hatta indirim yaparım dersen hepsine bile olabilirim. Özellikle matrix,geleceğe dönüş ve braveheart hemen paketle bence yola çıksın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komodo Mesaj tarihi: Eylül 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2016 qorrent te beleş. Şaka bi yana piyasasını bilmesem de iyimiş fiyatlar. Ben en son dvd zamanlarında kaldığımdan daha yüksek hatırlıyorum film fiyatlarını. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Eylül 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2016 Abus said: IMDB Top 250'dekiler The Shawshank Redemption (4 saatlik extra içeriği bulunmaktadır) 30 TL Leon Special Edition 30 TL summon Red. daha gelmeden trigger'landım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Abus Mesaj tarihi: Eylül 30, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2016 DareJedi said: Filmler güzel kutuları nasıl peki? Ben çoğuna talip olurum hatta indirim yaparım dersen hepsine bile olabilirim. Özellikle matrix,geleceğe dönüş ve braveheart hemen paketle bence yola çıksın. Merhaba, Hepsini like new olarak aldığım için kutular da bir problem bulunmamaktadır. Akşam resim ekleyeceğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Eylül 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2016 ben baya bi aldım arkadaşlar hadbakim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Abus Mesaj tarihi: Eylül 30, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2016 Satılan filmler çıkartıldıktan sonra kalan filmler. IMDB Top 250'dekiler The Dark Knight 20 TL (2 Disc Special Edition) Inception (2 Disc BluRay ve 1 Disc DVD Versiyonu) Complete Matrix Trilogy 40 TL The Dark Knight Rises (2 Disc) 20 TL Batman Begins (2 Disc) 20 TL Die Hard Legacy Collection (5 Disc) (Sıfır) 70 TL Ip Man Ultimate Edition 20 TL Diğer Filmler Batman Anthology 40 TL Live Die Repeat: Edge of Tomorrow 30 TL Nikita 30 TL Independence Day 20 TL Ronin 20 TL Pretty Woman 20 TL The Bodyguard 20 TL Anger Management 15 TL Mona Lisa Smile 15 TL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Abus Mesaj tarihi: Eylül 30, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2016 Matrix de ayrıldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Eylül 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2016 Sen pek almamışsın ben alıyorum esas Complete Matrix Trilogy 40 TL Geleceğe Dönüş Serisi 20 TL Braveheart (2 Disc) 25 TL Batman Anthology 40 TL The Dark Knight 20 TL (2 Disc Special Edition) The Dark Knight Rises (2 Disc) 20 TL Batman Begins (2 Disc) 20 TL Bunların ilk talibi benim sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Eylül 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2016 balta gibi olsun istemem ama 15 sene sonra yeni norm 16k mega hd olunca şimdinin dvd koleksiyonları gibi olmaz mı:) bilgisayar satarken "moruk param yok ama leman tüm sayılar + tarantino dvd koleksiyonu olur mu" gibi olmasın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2016 3 gün sonra ölmeyeceğinin garantisi yok, 15 sene sonra obsolete olur mu hesabımı yapıyosun 30 tl e alacağın şeye. dvd, bluray falan tamamen koleksiyon şeysi. kitaplık gibi dizmekten haz duyuyor insanlar. mantığına baksan hiç mantığı yok zaten. her şeyin internette anlık erişimde olduğunu düşününce. fiyatlar gayet iyi koleksiyon amaçlı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Abus Mesaj tarihi: Eylül 30, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2016 goldbären said: balta gibi olsun istemem ama 15 sene sonra yeni norm 16k mega hd olunca şimdinin dvd koleksiyonları gibi olmaz mı:) bilgisayar satarken "moruk param yok ama leman tüm sayılar + tarantino dvd koleksiyonu olur mu" gibi olmasın? Filmlerin elinin altında olması çok güzel, izlemesen bile bazen eline bakıp kapağına bakman yeterli oluyor. Onların rafında olması sana farklı bir haz veriyor aslında. Bir de bonus içerikler çok iyi oluyor genelde. Mesela Leon'da ekibin 10 sene sonraki buluşması var. Natalie Portman'ın role seçilme süreci var vs... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Abus Mesaj tarihi: Eylül 30, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2016 Bu arada kalan filmlerin resimlerini aşağıdaki bağlantılarda görebilirsiniz. https://drive.google.com/open?id=0B87nldmv5fAtUjNONEpEa2lKQmw4UUw2Ym1xcXVXVTA1N0pr https://drive.google.com/open?id=0B87nldmv5fAtaTdHWjhyZkpRY003X0JVX09XcFFKNGs3dzZJ https://drive.google.com/open?id=0B87nldmv5fAtVWVsMGczWEl0TF9lQ0RGbmF5ZDFPcDllX2RV Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Abus Mesaj tarihi: Ekim 2, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2016 Kalan filmler şunlardır. Bu fiyatlara bence kaçırılmamalılar :) IMDB Top 250'dekiler The Dark Knight 20 TL (2 Disc Special Edition) Inception (2 Disc BluRay ve 1 Disc DVD Versiyonu) The Dark Knight Rises (2 Disc) 20 TL Batman Begins (2 Disc) 20 TL Die Hard Legacy Collection (5 Disc) (Sıfır) 70 TL Ip Man Ultimate Edition 20 TL Diğer Filmler Live Die Repeat: Edge of Tomorrow 30 TL Nikita 30 TL Independence Day 20 TL Ronin 20 TL Pretty Woman 20 TL The Bodyguard 20 TL Anger Management 15 TL Mona Lisa Smile 15 TL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Abus Mesaj tarihi: Ekim 31, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2016 Kalan filmleri almak isteyen bir arkadaş olursa, toplu alımda uygun bir fiyat verebilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Abus Mesaj tarihi: Kasım 3, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2016 Güncel elimde kalan blu-ray film listesi aşağıdadır: IMDB Top 250'dekiler The Dark Knight 20 TL (2 Disc Special Edition) The Dark Knight Rises (2 Disc) 20 TL Batman Begins (2 Disc) 20 TL Diğer Filmler Nikita 30 TL Pretty Woman 20 TL The Bodyguard 20 TL Mona Lisa Smile 15 TL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Kasım 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2016 dark knight'ın gitmemiş olması ilginç ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Abus Mesaj tarihi: Kasım 14, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2016 sabonis said: dark knight'ın gitmemiş olması ilginç ya Ben de inanamıyorum, fiyatları düşürdüm :( Alın şu filmleri arkadaşlar, böylece ben de kurtulayım siz de :) IMDB Top 250'dekiler The Dark Knight 20 TL (2 Disc Special Edition) The Dark Knight Rises (2 Disc) 20 TL Batman Begins (2 Disc) 20 TL Üçü 50 TL Diğer Filmler Leon 30 TL Nikita 30 TL İkisi 50 TL Pretty Woman 20 TL The Bodyguard 20 TL Mona Lisa Smile 15 TL Üçü 40 TL Hepsi 120 TL, kargo alıcıya aittir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Abus Mesaj tarihi: Kasım 15, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2016 Batman'ler gitti :) Kalanlar Leon 30 TL Nikita 30 TL İkisi 50 TL Pretty Woman 20 TL The Bodyguard 20 TL Mona Lisa Smile 15 TL Üçü 40 TL Hepsini alana 90 TL yerine 80 TL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Kasım 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2016 batman'lerden komisyonumu isterim. o kadar pazarladık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar